Gå til innhold

Aamli

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aamli

  1. Hello!

    Har søkt på dette studiet : IT og Informasjonssystemer

    Lurer på om det er noen andre her som har tatt dette studiet, og hva dere jobber som nå? (master og bachelor)

    Noen andre som kan si noe generellt om studiet? Har funnet en gammel topic om dette studiet før, men den ga ikke mye informasjon ang jobbmuligheter.

    Har hørt at man lærer en del om IT konsultering, drifting osv. Har også hørt at dette ikke er studiet om man vil bli rå i programmering. Bare å komme med info folkens=) Kan It-konsulent være en relevant jobb etter endt studie?

  2. Har søkt på dette studiet ved UIA, har tenkt å først ta bachelor, senere mastergrad.

    Lurer på om dette virker som en solid utdannelse, og hvilke jobber kan man få med denne utdannelsen?

     

    systemutvikler?? programmerer?

     

    Har også søkt på dataingeniør, men er ikke veldig glad i mattematikk..Fikk 4 i 3mx. Tror derfor jeg vil like dette studiet bedre.

     

    Tror dere det vil bli vanskelig å få seg jobb med master i it og informassonsystemer?

     

    Bachelor studiet

     

    Master/påbygging

  3. Noen som skater her eller? Har selv akkurat begynt å kjøre inlines, så skal ikke skryte på meg noe skills=) Men er utrolig moro! Står MYE på twintip, føler det hjelper litt på railinga når det kommer til blades..

     

    Noen som kjører inlines i Kristiansand eller? Har ikke sett mange akkurat..Skulle vært flere :D

  4. Den utdannelsen virker ganske god, du kan jobbe som programmerer og interaksjondesigner og webdesign. Så det er mye du kan jobbe med den utdannelsen, men du blir ikke skikkelig spesialisert men det gjør vel ikke så mye.

     

    Takker for svar!!! Har lyst til å ta denne utdannelsen og kanskje et påbyggingsår etterpå slik at jeg kan bli mer spesialisert. Tenker da å ta et år innen webutvikling/programmering.

  5. Hva er det du vil jobbe med da? Så kanskje det finnes en annen utdannelse som passer deg bedre.

     

    Er egentlig litt det jeg lurer på, tenker litt på hvilke muligheter denne utdannelsen gir. Men tenker litt på webutvikler, og programmerer. Driver også veldig mye med film og filmredigering akkurat nå. Vil dere si at det er gode muligheter for jobb med en slik utdannelse som jeg henviste til? Er veldig usikker på hvordan jobbmarkedet er akkurat nå...

  6. Var på EU kontroll med min mazda 323f og fikk 3 feil:

    -defekt mansjett på styring (venstre side)

    -alvorlige skaderpåstabilisator

    -defekt hjullager foran

     

    Alle er toer feil. Vet det er vanskelig å svare på slikt.. Har spurt på verksted, men ikke fått svar enda.. Noen som kan antyde ca pris? Eller har hatt noen av de samme reperasjonene..

  7. Kjøpte meg en WD My Book (ekstern). Har ikke usb 2.0. Koblet til harddisken via firewire 400, etter 2sek. fikk jeg beskjed om at harddisken var installert og klar til bruk. Problemet er bare at når jeg går inn på "min datamskin" finner jeg ikke hardisken! Det er en eSATA hdd.

    Noen som vet hva jeg kan gjøre?

×
×
  • Opprett ny...