Gå til innhold

teoball

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teoball

  1. Hvor robust er en overflate av mikroskopiske "spiker"? Tåler det steinsprang like godt/dårlig som vanlig glass? Tåler det gjentatt sølesprut og at sølespruten blir skjøvet over glasset av slitte viskere gjentatte ganger? Tåler det gjentatt bruk av snøkost når snø sklir ned fra biltaket? Hva med overflatehinneødeleggende stoffer som såpe?

     

    Tåler belegget dette så håper jeg det blir standard og ikke "beskyttet" av svindyre patentlisenser så bare noen få får gleden av det.

     

    Her påstås det at materialet (vindusglasset?) i seg selv er hydrofobisk og da har mekanisk slitasje i så fall ingenting å si på evnen til å frastøte "uønskede" molekyler da det ikke er snakk om noen overflatehinne, men artikkelen var ikke helt tydelig på dette.

  2. Bada OS er ikke med i diskusjonen her ser jeg, men det blir jo spennende å se hvor mye tid og ressurser som investeres i dette fra Samsung. Har GT8500 etter å ha kjøpt nye pga. vannskadet HTC Desire. Den er kjip ift. apps-utvalget, men batterier er helt konge i forhold (Desire måtte plugges inn hver kveld). Dette var min desidert største skuffelse etter å ha gått fra min gamle Nokia E51 til Desire.

  3. Her er det et par ting som kan være årsaken :

     

    1 : Malware som kødder med harddisken din : Få tatt en ordentlig scan med Malwarebytes anti malware ,combofix og post resultatene på riktig del av forumet https://www.diskusjon.no/index.php?showforum=131

     

    2 : Få sjekket at hardisken ikke er defekt : Last ned feks crystaldiskinfo og påse at Smart verdiene er ok.

     

    3 : Har du overklokket så for all del klokk ned.

     

    Har sjekket ut alle punkter og det viste seg å være nummer 3. Hadde en litt kjip strømforsyning på 450 W så den ble byttet ut med en Chieftec 650 W (hadde kjøpt meg ny uansett) bare for sikkerhets skyld, men problemet ble først låst da jeg klokket ned fra 3,38 til 3,21 GHz.

    Har tidligere kjørt på over 3,5, men av en eller annen grunn har maskinen med tiden blitt ustabil. Kanskje "slitte" kretser/kondensatorer...?

    Uansett case solved og godt er det :thumbup:

  4. Har en stasjonær pc med Win 7 x64 installert. I det siste har følgende begynt å skje:

    1. Starter "kald" maskin og Windows lastes helt til Windows-logoen vanligvis forsvinner og maskinen rebooter.

    2. Maskinen starter på nytt og jeg får valg om startup repair. Hvis jeg velger normal oppstart kommer ikke en gang Windows-logoen opp før det blir ny omstart.

    3. Velger så startup repair og å ikke laste en tidligere versjon som "virket" (dette hjelper heller ikke). Reparasjon varer i omtrent 10 min. og det er ingen feil. Sender avgårde rapport og maskinen skruer seg av.

    4. Starter maskinen igjen (manuelt) og alt virker.

     

    Etter at jeg igjen har skrudd av maskinen må jeg gjøre punkt 1 til 4 om igjen.

     

    Noen greie løsninger eller er det bare reinstallering av Windows som hjelper her?

     

    På forhånd takk!

     

     

    Mvh.

    Trond

  5. Skulle male et gulv og flytta min stasjonære til naborommet. Har stått uten strøm i en 4-5 dager nå. Akkurat ferdig å male og fikk lyst til å fyre opp BC2, men da var det plutselig ingen signal til skjerm etter oppstart. Harddiskene jobber litt og så er det bare viftene som høres. Tok en kikk inni og har prøvd å røske ut alt utenom skjermkortet og CPU (står kun igjen noen kabler til hdd led, usb-porter og noe annet smårask). Kom plutselig på at pc-en vanligvis gir fra seg pipelyd for å indikere hva som er galt, men så ser jeg at det forbanna kabinettet ikke har pc-speaker (Inwin Fanqua).

    Noen tips? Går det an å få tak i en liten pc-speaker og koble til sånn helt enkelt?

  6. Har en gammel PC med AMD Sempron med 1.6GHz og 512MB ram.(Win XP)

    Men når jeg prøver å avspille Full HD video (1920x1080) blir

    det masse hakking.

    Noen som vet om det vil hjelp å sette inn 1-2GB ram eller

    må prosessoren også oppgraderes? (M.a.o hele maskinen)

     

    Du kan prøve å installere dekoderen kalt Coreavc (www.coreavc.com). Denne har en veldig god algoritme som lar deg spille av filmer i full hd med liten datakraft. Det er i alle fall verdt et forsøk før du evt. går til innkjøp av nytt utstyr.

  7. Det er sikkert codecen da..

    Ser litt baklys på min også i hjørnene, men det kom ikke som noen bombe til den prisen. Ser det derimot bare når jeg ser skjermen fra en annen vinkel enn normalt på den. Ting var bedre på min gamle Samsung Syncmaster 173T, men jeg ønsket meg en større skjerm til en "billig penge", så valget falt på Dell.

  8. Mottok min nye Dell 2100FP lcd-skjerm i dag, men etter installering av drivere har jeg fremdeles problemer med at alle filmer jeg spiller av i alle media-spillere jeg har (Media player classic, Media player 9, Winamp) får stygge striper horisontalt på bildet når jeg ser på fullskjerm.

    Jeg har Ace mega codecs pack og Forceware 66.93 (på et 6800 GT-kort). Bruker dvi-kabel..1600x1200. Noen?

     

    Takk :thumbup:

  9. Kjøpte nettopp Flashpoint - Game of the year edition. Nå når jeg da vil spille på nettet kommer det opp beskjed at jeg ikke har oppgradert til versjon 1.92 (kjører 1.91). Jeg lasta ned 1.92 beta (den eneste jeg har kommet over) og installerte. Øverst i høyre(?) hjørne viste igjen versjon 1.91.

    Noen som har gode forslag? Hadde vært kjekt å få prøvd dette geniale spillet på nett!

     

    Mvh.

    teoball

×
×
  • Opprett ny...