Gå til innhold

Pascal

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pascal

  1. Hei

     

    Skal på sykkeltur til alpene neste sommer med en kamerat og snublet over Bergodal på nett. Noen som har brukt de tidligere og kan si noe om hvordan de opplevde turene? Liker det jeg har sett sålangt på nettsiden med følgebil osv, og rutene er jo til å få vann i kjeften av.

  2. Føler jeg har skjerpet meg relativt mye jeg og til frokost pleier jeg å spise et egg sammen med en brødskive sammen med ost og skinke. Til mellomåltid prøver jeg å få i meg litt kylling som f. eks filet, og til middag pleier det å bli kjøtt av et eller annet slag. I dag var det fisk.

     

    Ikke fått helt orden på kveldsmaten enda men prøver å få i meg et par egg ihvertfall.

  3. Er en relativt høy og spinkel kar på 19 år som alltid har hatt planer om å begynne å trene for å øke vekten og muskelmassen i kroppen. Var på treningsentret i dag og fikk hjelp til å sette opp et egnet treningsprogram som passet til meg. Jeg legger nå ut de vi kom frem til, og håper på respons fra dere...

     

    Dag 1

     

    Dag en i treningsuken ble satt av til bryst

     

    *Benkpress 10rep x3

    *Skråbenk 10rep x3

    *Nedpress 10rep x3

     

    Dag 2

     

    Dag to i treningsuken ble satt av til rygg og skuldre

     

    *Roing 10 x3

    *"Back extention" - Oppvarming

    *Skulderpress 10 x3

     

    Dag 3

     

    *Beinpress 10 x3

    *Lår curl 10 x3

    *Leggpress 10 x3

     

    Biceps

     

    Manualer 10 x3

     

    Vi snakket også litt om dette med kosthold, og siden jeg skal opp i vekt begynner jeg med protein og carbo-tilskudd da min veileder sa dette omtrent var alfa og omega om jeg skal øke vekt og muskelmasse. Ellers har jeg også planer om å endre litt på mitt vanlige kosthold som jeg raskt oppfattet at de må endres om jeg skal opp i vekt. Fikk noen tips om hvilken mat som ville passe bra og veilederen sa at kyllingfilet, tunfisk og egg var helt perfekt.

     

    Noen som har noe mer å tilføye når det gjelder kostholdet for ser for meg at det blir voldsomt ensformig i lengden med bare dette. Er heller ikke spesielt stor fan av tunfisk så om den kunne erstattes med noe hadde jo det vært perfekt.

     

    Dette er selvsagt bare en begynnelse og programmet skal nok utvikles etter hvert..

×
×
  • Opprett ny...