Gå til innhold

monanesje

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monanesje

  1. En sak er om man trenger denne. Den ser jo awesome ut.

    Jeg hadde elsket å ha den stående mer fordi den passer mott coffedependance image enn noe annet.

     

    Hva gjelder for rask gjennomrenning av vannet så tyder det på at kaffen er malt for grovt. Antagelig er espresso alt for fint så da er det vel som med areopress bedre med enten et sted mellom evt. Noe espressomalt og noe filtermalt sammen.

     

    Så kan jo kaffe ikke bli bedre enn kvaliteten på selve kaffebønnene og vannet.

     

    Dersom vannet har stått hele natten og blitt dødt så er ikke det så bra. Ei heller lang koketid av vannet. Så da er det noen tekniske problemer som må løses.

     

    Det beste ville være om den skrudde på krana, fikk nytt friskt vann, rask oppkoking for så å helle vannet over perfekt malt god kaffe.

     

    Men som visuell effekt er den nærmest uslåelig :-)

  2. Har den forrige versjonen av My Book pro som kom i 2006. I forrige uke koblet jeg den til en mac G5 og kjent lukta av svidd plast ut av firewire 800 porten på my booken min. Så døde strømmen.

     

    Etter mye søk på nett er status følgende. Jeg har med stor sannsynlighet to fungerende disker i et ubrukelig kabinett med en raidcontroller som WD ikke shipper ut ny til kunde. Jeg får heller ikke strøm til boksen så jeg får ikke sjekket diskene.

     

    WD gir meg gjerne ny disk (3 års garanti) Men jeg vil ikke ha ny disk jeg vil ha dataene mine.

     

    Har noen lur løsning på dette?

     

    Evt. har noen en slik disk stående som de ikke bruker. Evt kan noen selge meg/låne meg en slik disk så jeg kan sette mine to disker i samme miljø med samme raid løsning? Inntil backup er gjort og diskene kan reformateres til annen bruk.

     

    Så pga svar at jeg hadde glemt en viktig info bit. Diskene er lagt opp i raid 0 og trenger derfor en fungerende raidcontroller som forstår diskene på samme måte som WD sin my book gjør det. Problemet er at jeg ikke vet om raidcontrolleren kan brukes lengre men i teorien burde man kunne koble diskene løst til raidcontrolleren og en ny strømforsyningsenhet og en en eSata kobling evt dings med firewire 400 og eller usb2 for så å flytte dataen til ny disk.

     

    Mao leter jeg etter noen som kan litt slike lodde og mekke ting med eksterne disker.

×
×
  • Opprett ny...