Gå til innhold

GOMP

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GOMP

  1. Anbefaler folk å sette opp skjermen, installere driver og installere ICC profil. Innstillinger og ICC profil finner du her: http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm

     

    En ting jeg har merket etter å ha satt opp skjermen etter TFTcentral sine innstillinger er at hvitt er ikke hvitt på hele skjermen. Høyre del av skjermen viser korrekt hvit, mens resten er litt mer gulaktig hvit. Andre som har det samme problemet?

  2. Oppgradering av pc er rett rundt hjørnet. Har ikke bestemt meg for om det blir 5850 eller 5870. Sparer noen lapper på å kjøpe '50. Det går jo også å kjøpe ett til om det ene ikke holder, når den tid kommer. På den andre siden er det kjekkt å slå til med '70.

    Når det kommer til merke, har dette noe å si i det hele tatt? Er det kun bundle som er forskjellen?

     

    Noen som kan gjøre valget enklere for meg? 5870 eller 5850?

     

    Kommer til å kjøpe i5 og Corsair Dominator 1600MHz 4GB CL8. Moderat OC. Blir i5 flaskehals om jeg kjører 2 stk '70 eller '50?

     

    Takker for svar

     

    (Ps. Logitech Harmony One til 995,- hos elkjøp :))

  3. Jeg fjernet alt som var i oppstarten på en Fujitsu Siemens Amilo Pro (ingen dumme komentarer :blush:). Modell vet jeg ikke enda. Uansett.. Det som skjedde var at hurtigtastene ikke ville virke etterpå. Dette medførte at det ikke gikk å aktivere det trådløse nettverket.

     

    Nede på ikonet i hjørnet stod det at jeg kunne deaktivere det trådløse... Er det da aktivert, men begrenset pga. software ting? Idiotisk spør du meg..

     

    Noen som vet hva som kan gjøres?

  4. Tviler på det er det som er problemet... Men skal prøve! Glemte å trykke ut litt goop før jeg la på. Kan ha vert no smuss helt i tuten der.

     

    Nå ligger idle temperaturen på 54 grader... Greit nok at jeg har 4 HD'er som varmer, + Zalman heatpipe "ovnen" som ligger rett under cpu.

    Har vurdert å borre hull i sidevinduet, og montere en 120mm vifte som blåser rett på cpu.

×
×
  • Opprett ny...