Gå til innhold

Serene

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Serene

  1. Har hatt en gammel oppvaskmaskin som ikke tømte ut vann etter programmet. Jeg ga helt opp å feilsøke til slutt, og tenkte at det nok var pumpa som var gåen. Så jeg kjøpte ny, Innstallerte den og se der ja: samme problemet. Tømmer ikke ut vann. Hadde ikke trengt å bytte maskin 🙈
    Så hva er det da? Er det sluken? Vasken er jo ikke tett, og når jeg ser på opplegget under,  så ser det jo ut som at rørsystemet er felles? Må jeg bite i det og bestille rørlegger, eller er dette noe selv mor kan fikse selv? 

  2. Jeg skal freshe opp litt ute, og tenkte å lage blomsterbed av pallekarmer malt i litt spreke farger. Feks rødlilla, knallrosa, lys gul. Disse fargene får jeg ikke brekt i utemaling. Nå har jeg ikke spurt om det går å brekke dem i interiørmaling, men hvis det lar seg gjøre, kan jeg kjøre på med interiørmaling + lakk eksteriør eller blank beis? Kan det gå? Baderomsmaling, kan det være et alternativ? Malingen skal jo ikke stå i 10 år akkurat, men kjekt om det ser ok ut i noen sesonger.

  3. Jeg har en gammal Hyundai Atos. Ytre dørhåndtak bak mangler, jeg har kjøpt ny og tenkte å montere denne. Jeg må fjerne innsiden av døren, og har fått kneppet opp alt og demontert alt minus den sveiva til vinduet. Har fått forklart at det er en liten splint som ligger innenfor, men jeg tør vedde på at denne modellen ikke har en slik splint. Ser en video fra lignende bil, og da ser det ut til at man skal ha en slags tang for å få til dette. Men den tanga får jeg ikke tak noe sted. Var innom Hyundai verksted for å høre om de kunne hjelpe, men de skrev ut noe fra manualen isteden, der jeg skal bruke en klut av noe slag innenfor sveiva for å løsne splinten de mener er der. Jeg har styrt så mye med dette at jeg antagelig har ødelagt den koblingen mellom sveiva og vinduet, som nå ikke lar seg sveive opp og ned... Er det noe annet jeg kan gjøre før jeg kjører den til verksted? Har mest lyst til å skrote hele greia etter å ha plagdes med dette i uker nå ?

     

  4. Har en bekjent som opplever dette:

    Hennes tidligere svigerforeldre er stekt kristne, og har meldt hennes barn inn i en bokklubb for kristne bøker for barn. Det er besteforeldrene selv som betaler dette. Moren selv ønsker ikke å ha disse bokpakken, og har formidlet dette til besteforeldrene. Hun har også tatt direkte kontakt med bokklubben for å få stoppet sendingen, men de sier at det er bestiller som må avbestille. Er dette riktig? Kan andre fritt melde noens barn inn i en bokklubb? Hva skal hun gjøre for å få stoppet dette?

    • Liker 1
  5. NoTrace skrev (1 time siden):

    Er det når du skriver to mellomrom?

    Nei,  punktumet kommer rett etter en bokstav. Illustrere nå uten å korrigere. feilene; Det kan. være ulike. bokstaver. I. denne setningen ble. det punktum flere ganger. Jeg. kommer ikke. borti noe feil, er dreven på touch, men de bare kommer mens jeg. taster. Så slitsomt, som dere ser. Men det som er mønsteret er at de kommer etter at jeg har trykt enter, men bare en gang enter. Og ikke alltid, bare noen ganger.

  6. Har MacBook Air kjøpt for noen måneder siden. Jeg har et problem som kommer opp nå når jeg skriver dette innlegget, når jeg skriver i word eller andre steder. Jeg skriver relativt fort, og mens jeg skriver dukker det opp uønskede punktum. Det gjør skrivingen svært slitsomt. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke kommer borti punktum-knappen, og har ikke klart å lokalisere om punktumet kommer etter spesifikke bokstaver. Jeg har et vagt minne om at jeg kan ha aktivert et eller annet på tastaturet, en hurtigtast jeg uforvarende kom borti, men jeg vet ikke hva det kan ha vært. 

    Noen som kan gjette hva jeg kan ha gjort feil? Og hvordan fikse?

  7. Ok, du tenker at berøring av malte flater er farlig? Ja, det er den nok ikke. Vedr maling så er det avgassingen som problematisk. Denne gir seg som sagt etter noen uker.

     

    Selv bruker jeg skjærefjøler i forbindelse med tilberedning av mat, men da handler det ikke om redsel for at lakken eller beisen som ble påført benken i din tid skal forgifte maten.

  8. Vet det er ulike meninger om hvorvidt det er smart, men jeg har iallefall gjort dette. Har avfettet, slipt, hatt på superheft og tre strøk gulvmaling med sliping mellom strøkene. Nå skal det herde og i teorien bli bra. Men er det noe annet jeg kan ha oppå som gjør det enda mer slitesterkt?

  9. En gammel vannskade har gjort at bordene har reist seg og løsner. Og nå skal jeg legge nytt, og hadde håpet å kunne legge over det gamle framfor å fjerne. Hvis jeg skjærer til parkettunderlag der det har løsnet/ blitt skadet, som erstatning av biten som mangler, før underlag legges over som normalt, er det innafor? Eller bør jeg reparere det gamle gulvet skikkelig før jeg legger nytt?

    post-169980-855587_thumb.jpeg

×
×
  • Opprett ny...