Jump to content

Alvion

Medlemmer
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Alvion

 • Birthday 06/02/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Prøver meg på en søknad om byggetillatelse jeg også! Nick ingame: alvion
 2. Arti spill med fantastisk voice-acting! Liker bossfightene, da de har et litt "old-school" preg over seg - og vanskelighetsgraden er tilfredsstillende!
 3. Android apps programmeres i java. Har prøvd meg på noen fille-apps i ren koding. Er spent på hvor fleksibelt app inventor er.
 4. Jeg kjøpte X10 Mini først, og var strålende fornøyd med den. Men syntes skjermtastaturet var litt knotete. Jeg gikk dermed over til Mini Pro, og har aldri vært mer fornøyd med en telefon før!
 5. Min første tur til Roskilde blir i år! Drar med danskebåten fredag ettermiddag. Virker som at det er Camp C som er the shit både her og internt i gjengen, så blir nok vi tar sjansen på det! Må vel begynne å tenke ut en pakk-liste. ;D
 6. Bestillte søndag og har enda ikke fått bekreftet at den er sendt, i følge nettsiden har de den også på lager. Huff, dette som skulle bli en fin bursdagsgave til meg selv. Håper det bare er noe krøll fra deres side, slik at den plutselig popper opp i postkassa i morra!
 7. Bestilte i går og venter fortsatt på sendingbekreftelsen. Gleder meg til å få testet den ut!
 8. Bruk skjerf, buff eller lignende. Hele tiden. Sov gjerne med det også! Har hatt opptil flere tilfeller denne høsten/vinteren hvor jeg åpenbart var på vei mot forkjølelse, og syptomene var småvond hals og litt "gruggyness". Da tar jeg på meg skjerf, og benytter det til disse symptomene er borte.
 9. Prøv I Wanna Be the Guy! En slags parodi av de absurd vanskelige spillene av den gamle skolen.
 10. Sendt fra Absoluttspill i går, hentet det nettopp i postkassa.
 11. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=924652 4 poster lenger ned.
 12. Mottok nettopp en email fra Absoluttspill.no om at pakkingen var i gang, og de ville sende ut spillene tirsdag. Av erfaring vil det, for min del, bety at jeg har det i postkassa på onsdag. Gleder meg ;-)
×
×
 • Create New...