Gå til innhold

Sajkow

Medlemmer
  • Innlegg

    413
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sajkow

  1. Tingen er det... At et kort til 10k har du faktisk råd til. En ferrari har vel 95% av oss ikke råd til.

    Meningen at kortet er overdrevent dyrt er min egen og jeg skjønner godt at noen alltid skal ha det beste, for så å selge det videre når neste gode ting kommer. Det betyr ikke at det er smart å si til produsenten at denne prisen er helt ok for oss. Forrige kort som kostet opp under 10k var hva, 8800ultra?

  2. Om ikke prisen var så overdreven

    Jeg skal gi deg en loddebolt og 7 milliarder transistorer, så skal du for under 8000kr lodde dette til et skjermkort som yter like bra.

     

    Klarer du det kan du prute på prisen synes jeg.

    Gud bedre.... For disse kortene er da laget for hånd, av en nesten utdødd rase gnomer med haukeblikk og perfekt håndtering av pinsett for så å bli transportert av hei hong munkene på eselrygg over uralfjellene? Har du aldri undret deg over underet av fallende priser to-tre måneder etter at kortet er lansert? Og tro meg at nvidia fortsatt går i pluss da...

    • Liker 3
  3. Hei!

    Jeg kjøpte en SSD disk til den bærbare pcen (Packard Bell Easy Note LJ75) min, men siden det er plass til to harddisker, så bruker jeg fortsatt den gamle 2.5" WD disken. Problemet er da at jeg trenger en caddy/lomme/feste eller hva det nå enn heter for å montere disk nummer 2 sikkert. Hvor i all verden kjøper man slikt?

×
×
  • Opprett ny...