Gå til innhold

Magronmhr

Medlemmer
  • Innlegg

    448
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magronmhr

  1. Hei :) Tenkte å sette opp en loop med først kun i7 950 @ 4 GHz og muligens senere 1 GTX 580 (hvis jeg tar to blir det en ekstra loop :D ), men det jeg lurte på var hvor mange fittings/nipler jeg burde ha for en single loop med kun CPU og en rad? Har skjønt det meste men fittings og det er det jeg blir mest forvirret av, er ikke evneveik praktisk eller teoretisk men skjønner det ikke helt :p Res > pumpe > cpu > rad > res var planen.

    kjøp flere fittings enn du har bruk. For eksempel vinkler. Angrer på at jeg ikke kjøpte flere vinkler da jeg skulle bygge min første og eneste vannkjølingsrigg. Fant ut da jeg skulle bygge at jeg måtte gjøre det på en annen måte. Ble litt kronglete da jeg manglet vinkler.

  2. Det er en ting jeg må spørre ang. igangsetting da det er uenighet mellom tidligere kjørelærer og nåværende kjørelærerne. Jeg har lært av min første kjørelærer at ved igangsetting skal giret står i gir 1, inn med clutch og brems, og start bilen. Min nåværende lærer sier at man skal ha giret i fri, inn med brems og start bilen. Hva er mest riktig å gjøre? Jeg har nå blitt vant til å starte bilen i gir 1, inn med clutch og brems.....skal jeg fortsette med dette på oppkjøringen eller skal jeg bruke den metoden til den nye kjørelæreren?

     

    Litt forvirret :ermm:

    Kan faktisk være en fordel å starte i fri. Spesielt om det er noe foran deg. tenk om clutchen ikke er som den skal, og du kjører rett inni garasjeporten? Vet ikke om det er helt på trynet eller ikke, men jeg tenker alltid over det før jeg starter bilen.

  3. Det at du ikke har mulighet til å bruke DVI, er det fordi du ikke har DVI inngang på skjermen? Hva med å prøve et adapter?

     

    Tror det var "overscan" jeg gjorde. har ikke mulighet til å sjekke akkurat nå. Er ikke der maskinen står.

     

    Edit: Fant dette på google. Mulig det er du allerede har gjort.

  4. Window arrangement tar utrolig lang tid med 5970 og 3 skjermer. Bare det å bytte primary monitor tar opp til et minutt. Reinstallerer jeg driver blir det bra en liten stund (alt går instant) så plutselig tar det like lang tid.

     

    Tar også utrolig lang tid å starte et spill osv, skjermene flimerer, og går frem og tilbake til sort.

     

    Noen andre som har erfart det samme?

    Opplevde det samme med en skjerm og to HD5850 i cfx. Fikset seg etter en driveroppdatering. Ble greit etter 10.12.

×
×
  • Opprett ny...