Gå til innhold

avelon

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av avelon

  1. @nacario går tydeligvis ikke an å quote posten din, men ->
     

    Har du testet de på Xbox Series X? Leser på reddit at det er flere som klager på elendig lydkvalitet.. Jeg har ikke referansepunkt, så vet ikke hvordan de evt. var på gamle xbox med optisk..

    https://www.reddit.com/r/AstroGaming/comments/jwm8yd/astro_what_is_your_response_to_the_horrible_audio

    edit: Hikke i forummaskineriet tydeligvis, der kom plutselig alle postene.

  2. Noen som har astro a50 og bruker disse til Series X? Gikk til innkjøp her om dagen da de har kommet med oppdatering som gjør at de kan brukes med Series X, men jeg må si jeg er ganske underwhelmed mht lydkvaliteten. Føler det kan sammenlignes med å ha en pappeske tredd nedover hodet..

    Har Audeze Mobius til PC og lurer på om jeg skal levere tilbake a50 og heller vente på at Penrose kommer mot slutten av måneden. Er forøvrig veldig fornøyd med Audeze sine hodetelefoner.

  3. Noen her som har fått til å bruke oneguide med engelsk oppsett og Get? Har prøvd (forgjeves) å sette opp oneguide med norske innstillinger og så bytte tilbake til engelsk for å få voice control, men no dice.. Den bare resetter oneguide og ber meg om å sette det opp på nytt.. Jævlig irriterende og måtte velge mellom stemmestyring og oneguide :/

  4.  

    Lurer også på om det finnes en enklere måte å redigere kontaktliste på enn det jeg endte opp med å gjøre. Jeg synkroniserte mot facebook, og da ble alle kontaktene lagt til. Dessverre fikk jeg ikke til å slette mer enn en om gangen noe som tok noen timer. Når jeg så skulle legge telefonnummer til de kontaktene som manglet dette, lot det seg ikke gjøre. Jeg måtte i stedet lage en ny kontakt og så slå den sammen med den eksisterende. Profilbildene som hentes fra facebook er av virkelig dårlig kvalitet. Må man legge til bilder manuelt på alle kontaktene eller finnes det en måte å hente bilder fra Facebook som har bra kvalitet? Jeg mener man bør kunne se hvem det er som ringer ellers er det ikke noe poeng å ha profilbilde.

     

    Last ned haxsync. Fixer bildekvalitet og automerger facebookkontakter med googlekontaktene. Du kan forøvrig også velge å vise "bare" de kontaktene med telefonnummer, og da trenger du ikke nødvendigvis å slette de du ikke vil ha.

     

    Og ja, jeg tror mobilen din er 'ødelagt'. Alle de problemene du nevner har jeg aldri sett snurten av på min.

    • Liker 1
  5. En ny bug har dukket opp. Når jeg prøver å fjerne startskjermer, låser telefonen seg og touchwise restarter. Hmm... må man kjøre en full resetting eller noen som kanskje har en ide om hva som forårsaker denne konflikten?

     

    Har du slått av animasjoner? (Dev options -> window/transition animation scale og animator duration scale) Hadde samme problemet når jeg slo dem av. Satte dem på 0.5 og da fungerte det igjen.

    • Liker 1
  6. Et lite tips til de av dere som har tenkt å kjøpe flipcover, vent til noen har fått en og brukt den en stund. Jeg kjøpte til Note (1) og det tok ca 1 uke før gummien/plastikken rundt coveret begynte å revne. For et produkt som, for meg, kostet 400,- så var det helt klart ikke verdt det.

    En annen ting er at den gjør Noten unødvendig tykkere og jeg mener, imho, at den ble _akkurat_ litt for tykk for å ha i buksen. Jeg kommer i allefall til å bare kjøre invisible shield (ja, jeg har allerede fått 2 'hår'tynne striper på skjermen, og jeg behandler telefonen meget fint) og da er flip coveret unødvendig.

     

    Just my 2 cents. :)

     

    Har Note 2 "dårligere" skjerm en 1'ern?

     

    Jeg brukte 1'ern i et halvt år typ rett i lomma / sekken osv.

    Når jeg solgte denne på fredag så vi over skjermen sammen og det var ikke så mye som en liten ripe i den en gang.

     

    Eller har vi forskjellig syn på "fint bruk" ?

     

    Beklager litt seint svar. Nei, den har nok ikke dårligere skjerm, men vet ikke om jeg vil påstå at den er så mye bedre. Mitt syn på 'fint bruk', er.. Ja, fint bruk. Har den aldri i lumma med andre ting (kortmappe/penger/nøkler) etc. Har lest litt på nettet at disse skjermene gjør det ekstremt dårlig mot små sandkorn osv.

    • Liker 1
  7. Et lite tips til de av dere som har tenkt å kjøpe flipcover, vent til noen har fått en og brukt den en stund. Jeg kjøpte til Note (1) og det tok ca 1 uke før gummien/plastikken rundt coveret begynte å revne. For et produkt som, for meg, kostet 400,- så var det helt klart ikke verdt det.

    En annen ting er at den gjør Noten unødvendig tykkere og jeg mener, imho, at den ble _akkurat_ litt for tykk for å ha i buksen. Jeg kommer i allefall til å bare kjøre invisible shield (ja, jeg har allerede fått 2 'hår'tynne striper på skjermen, og jeg behandler telefonen meget fint) og da er flip coveret unødvendig.

     

    Just my 2 cents. :)

    • Liker 1
  8.  

    Men hvordan vil det da bli med Norsk etterpå, og imotsetning til det som jeg har lest om ICS oppgraderingen så vil det å oppgradere med CSC resette og slette alt på telefonen, og igjen det er en jobb som tar mer en fem minutter, det bil gi endel merarbeid i forhold til hvis man med å vente får oppgradering uten å måtte installere alt manuelt etterpå.

     

    Greit å vite at det går ann men jeg tør påstå at det tar både mer en 5 minutter og det krever vel rooting også, imotsetning til det som ble påstått.

     

    Poenget mitt med å poste spørsmålet var å få frem at LordManhattan bagateliserer oppgraderingsprosessen både i tid og vanskelighetsgrad.

     

    Man kan ikke bare gå inn på telefonens innstillinger og endre språk til polsk eller tysk, så velge søk etter oppdateringer, få oppdateringen og etterpå bruke telefonen som før uten videre plunder.

    Fungerer iallefall ikke for meg

     

    Om det er vanskelig eller ei er jo relativt ift hvem du spør. Har man drevet litt med rooting før er det "relativt" lett.

    Ang. det å skifte csc, så er jo det også (_mye_ enklere enn å roote) en enkel operasjon, men ja, du mister alt som var lagret på mobilen. Hvis det er et problem, så er det jo bare å vente på den nordiske ICS'en, kommer nok om ikke så altfor lenge.

     

    Personlig så roota jeg, la inn mange forskjellige custom ICS roms, men alle hadde problemer med batteritid og i tillegg var det lagt til for mye dritt og/eller fjernet for mye nyttig. Endte opp med å gå tilbake til roota GB, men unroota tilslutt og er nå på stock GB og venter på den nordiske ICS-updaten.

  9. Mobilguiden666 er for slapp til å gjøre noe med saken selv. That is all.

    Og for oss som er interessert i å gjøre det og ikke vet hvordan skal da se hvor?

     

    Hvis du vil ha original oppdatering er det bare å skifte CSC til polsk/tysk og gjøre en software update. Det står hvordan etpar sider bakover her på forumet :)

  10. Jeg har brukt CM9-kernelen, men så prøvde jeg Thor-kernelen i et par dager, men jeg har det samme problemet som mange har, og det er batteriet. Så nå har jeg flashet CM9-kernelen fra dagens nightly som skal i teorien fikse Wifien (det er wifi wakelocks som dreper batteriet). Jeg holder på å lade opp batteriet nå, så skal jeg se om det er bedre.

     

    Spent på å høre om det fikser deep sleep. Gi en tilbakemelding når du har fått testa litt :)

  11. Hvordan er batteritiden på paranoidandroid og hvilken kernel bruker dere?

     

    Har prøvd ørten forskjellige roms (kingdroid/xtraliterom/rocketrom++) og alle som én har hatt problemer med wakelocks. Har prøvd ulike kombinasjoner av francos r3/r4/r5 og speedmod.

     

    Ble fed up og unroota og er tilbake til stock GB nå. :s

×
×
  • Opprett ny...