Gå til innhold

Fjodo

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjodo

  1. Nei da har det skjedd "igjen" :ohmy:

    For de som bruker og liker tvshack.net daglig er det en rett og slett synd.

     

    På siden idag (01.07.2010) oppdaget ihvertfall eg at tvshack.net var stengt av Amerikanske myndigheter.

    TvShack.net

     

    SiteSeizedNOTICE.JPG

     

    Som dere ser, på grunn av brudd på "copyright", altså ulovlig kopiering av andre menneskers verk, er tvshack stengt for nå. Hvor lenge? Spesifikt hvorfor (man vet jo egentlig hvorfor, men likvel)? Det vet eg ikke.

     

    Vet noen av dere? :p

  2. Hei!

     

    Akkurat no kjører jeg nettverket på den stasjonære pcen over en sånn USB sak, som alle vet er de noe drit som regel. Spesielt når du kombinerer det med Windows 7 og 64-bit versjon av den i tillegg, da får man som regel ett driver problem. Så spørsmålet mitt er da som følger:

     

    Er det noen som vet om ett godt trådløst nettverkskort som eg kan innstallere på en av de ledige plassene på hovedkortet som passer i lag med windows 7 (64-bit)?

     

    Tusen takk for alle svar!=)

  3. Hei alle sammen!

     

    Eg har nettopp fått en SSD til pcen, installerte windows 7 ultimate på den. Men når eg starter den opp så vises ikke de to andre harddiskene (på henholdsvis 150 og 1000 gb) som eg har i. Alle harddiskene er da SATA koblet. Når eg går i bios'en står alle harddiskene oppført og "klare" til bruk. Så da kommer spørsmålet mitt, hva i huleste er problemet her? Hjelper det å reset'e biosen? Eg har prøvd å bytte plasseringen av harddiskene uten noe videre virkning. Noen tips og råd fra noen som kanskje har vert borti en lignende eller samme situasjon?

    Takk på forhånd!=)

  4. Ikke for å spørre ett UTRULIG dumt spørsmål midt i diskusjonen her men: Eg kjøpte meg en 160 GB Intel X-25 M SSD der det ikke kom med ledninger. Og eg vet sånn ca ingenting om SSD'er eller ledningene mellom komponentene (men eg prøver å lære da! :p )i PC'en... Kan noen fortelle meg hva denne vidunder ledningen som skal koble opp SSD'en til pcen heter?! Eller helst hvor eg kan kjøpe den? Eg mener å se at eg har strømledningen, men denne SATA ledningen (viss det er navnet på den) mangler eg.

    Viss noen hadde giddet og bare gi meg en kjapp pekepinn på hva den heter og hvor eg får tak i den, så hadde eg satt pris på det :D

  5. Jaja, så eg satt her en dag og snakket med en kompis om de beste spillfigurene som er laget til no, og mulighetene er jo store :p og meningene er vel mange :D Så eg begynte å lure på ka resten av "verden" syntes er den beste spillfiguren? Hvilken ville du ha vert viss du måtte velge?

    Ja? Så hva sier folket? Hvilken spillfigur ville dere vert? ;)

    Mr. 47 fra Hitman serien kanskje? Gordon Freeman fra half-life serien?

    Det er nesten bare fantasien som setter stopp for mulighetene :thumbup:

     

    Takker for svar :thumbup:

    Ekstra takk for de som husker å skrive hvilke spill figuren er hentet fra, det er kanskje ikkje alle som er like kjent for meg eller for andre som leser ;)

  6. Så bestill spillene online og få dem sendt med posten, da slipper du å dra til en butikk, du får en fysisk kopi og det er billigere enn å kjøpe dem via steam.

     

    Høres ut som en god ide, blir ikkje kjøpt hos steam med disse prisene :thumbdown: Eg har hørt en gang at valve's økonomiske ansvarlige tok eksamen sin på ett supermarked, men og sette 1$ = 1€ er jo bare hinnsides feil og uprofesjonellt :p

    Nei som sagt, kjøpe spill online og få de sendt til deg hjemme høres ut som en av de bedre ideer akkurat no...

  7. Jeg personelig har to cs servere oppe å går... og de må oppdateres en gang i blant... For å oppdatatere de så må man ha "- autoupdate" i den commandoen når du starter serveren... Regner med at det er det samme på TF2

     

    Og det kan bare settes inn hvor som helst liksom? :p

    Ja det skal eg prøve ihvertfall, takk for godt svar :thumbup:

     

    UPDATE: Det gikk fint :!: Var bare som du sa, plassere -autoupdate inn i den start commando linjen, takk for glimrende svar :thumbs:

  8. Hei! :D

     

    Eg har nylig tatt min gamle stasjonære pc og gjort den om til en server til Team Fortress 2, eg kjører ubuntu 8.10, og det fungerte helt fint helt til no... Den sier at den krever at serveren restartes for å få en oppdatering, men hver gang eg restarter den kommer samme spørsmålet, og når eg prøver å gå inn å spille på den så kommer det var opp på steam "server is enforcing consistency for this file: particles/water.pcf"... eg har letet litt på nettet og funnet ut at denne feilmeldingen kommer på grunn av manglende oppdatering, så da kommer spørsmålet mitt: Hvordan oppdaterer man serveren til TF2 på ubuntu? Er det sånn at den gjør det selv, bare at det går treigt? :p

     

    Takk for alle svar

     

    Hilsen Frodo :ph34r:

  9. Hei!

     

    Som sikkert noen vet blir "filmer" laget av FRAPS programet ekstremt stor i filstørrelse.. Eg har prøvd å skru ned på hvor mange bilder den skal "filme" i sekundet og skru av opptak av lyd, og i tillegg skrudd ned oppløsningen på skjermen, men filene blir tilnærmet like store.

    Noen som vet om gode (gratis) programer til å komprimere de til evt andre filtyper... (Vet at bilde kvaliteten sikkert blir dårligere men det gjør ingenting.)

     

    På forhånd takk for alle svar!

  10. Hei!

    Ja det er ikkje en så altfor vansklig oppgave, viss eg ikkje tenker helt feil da selfølgelig, men siden du har fasit så kan du sjekke:

     

    strekning = fart x tid

    (s = v x t)

    Du har tiden radarpulsen bruker frem og tilbake fra flyet-skyen-flyet... på den strekningen bruker den 80,01 x 10^(-6)sekund, men du skal bare ha halvparten av denne strekningen, dermed halvparten av tiden: 4,0005 x 10^(-5)sekund..

    Og du vet også farten, farten til et radarsignal er samme som lyshastigheten c (c = 300 000 000 m/s) og da er det bare til å sette inn i formelen...

     

    s = 300 000 000 m/s x (4,0005 x 10^(-5)s) = 120001,5 meter = ca 12 km

    Skyen er altså ca 12 km fremfor flyet..

    Det stemmer med fasiten din så;)

  11. Vetsje om det er "verdens beste" skjerm da men du kan jo ta en titt på Dell sin S2409W Full HD Widescreen Flat Panel Monitor da, den koster 3025 ink. mva og frakt... Eg har en og kan ikkje si annet enn eg er strålende fornøyd med den egentlig... men som sagt, den er nok ikkje "verdens beste" da.. Men langt fra dårlig for å si det sånn, kan si hva du vil om Dell altså, men skjermene de leverer er utrulig gode... Med pikselgaranti, men det har vel mange andre leverandører no i denne tid og alder:P Men eg synes ikke 3k for en full hd skjerm var så gale eg....

  12. Hvor kommer denne maskinen fra da? Noe du bygger selv, eller noe ferdigbygget? Beskrivelsene på komponentene virket bare så merkelige, f.eks står det 1200W PSU, men ikke merke etc.

     

    Den er en blanding ja.. eg vil bygge den selv men den er hentet litt fra alienware, skal innrømme det... Det var derfor eg skrev inn... slik at eg fikk en god anelse på ka som ikkje funker sammen f.eks.

    Det er første gang eg lager en pc selv, men no har eg lyst å prøve (vet og prøve på det beste ikkje er lurt).

  13. Hellu!

     

    Eg hadde tenkt å kjøpe meg ny stasjonær no snart så eg bare lurte på om "innmaten" er god nok til å spille for eksempel kommende Far Cry 2, trur eg har velgt ganske bra innmat, ikkje alt er det "beste" men likevel:

     

    Processor: Intel® Core™ 2 Extreme QX9650 3.0GHz 12MB Cache 1333MHz FSB

    Power Supply: 1200 Watt Multi-GPU Approved Power Supply

    Graphics Processor : Dual Graphics Card - Dual 2GB GDDR5 ATI® Radeon® HD 4870 X2 with CrossFireX™ Technology

    Memory: 4GB Patriot EP+ Low Latency Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 2 x 2048MB

    Motherboard: NVIDIA nForce 790i Ultra SLI

    Includes PCI-Express 2.0, DDR3 Memory, and Support for Intel 1600 FSB

    Operating System: Windows® Vista Ultimate (64-bit)

    Physics Processor : AGEIA PhysX™ Physics Processing Unit PCI-E

    Sound Hardware: Creative Sound Blaster® X-Fi Xtreme Gamer

     

    Som dere ser så mangler eg en del ting, som kabinett (må kabinettet vere noe unormalt stort?), harddisk, dvd-spiller/brenner og nettverkskort. Så eventuelle innspill der hadde vert fint! :D

     

    Takk på forhånd!

  14. Hei!

     

    Vel mange trudde vel det skulle dukke opp på E3 i år, noe det ikkje gjorde :( Men Valve har annonsert 3'eren ihvertfall, det vet eg :p

    Trur Valve holder kortene tett inntil brystet på denne "siste" episoden.. Selv om det kommer sikkert en HL3 før eller senere som oppfølger, spørs om de vil avslutte en så vellykket serie som Half-Life:P Leste i ett intervju med Gabe N. at den siste episoden skulle ta Freeman ut av City 17, (men det trur eg de sa om Episode 2 og) så vi får se ka de mener med det. Dessuten skal de finne igjen ett forskningsfartøy som inneholder topphemmlige forkningsresultater, noe som alle (i spillet) trudde var sporløst borte. Fartøyet inneholder mest sannsynlig hemmligheten til hvorfor den utenomjordiske faren dels kunne ta seg gjennom til vår verden gjennom det misslykkede eksperimentet som var i begynnelsen av Half-Life. Eg trur at det sikkert kommer informasjon om ka Combine og G-mans planer for Gordon Freeman er, iløpet av episoden.

    Noen bilder ble gitt ut på siden "gamesradar" for en stund siden, vet ikkje om de er "virklige" (Bare to bilder)

     

    Men som sagt så trur eg at de holder kortene tett til brystet, eg har ihvertfall ikkje hørt noe mer... Kanskje noen andre har hørt noe mer? :thumbup:

  15. Hei!

     

    Eg lurte egentlig bare på ka folk synes om Alienware? På godt og vondt liksom?

    Eg personlig liker Alienware utseende og det de har og tillby til en som liker å spille litt kravstor spill ;) Har lenge tenkt på å kjøpe min neste stasjonære der, men viss folk bare har grusom erfaring fra selskapet så bør eg kanskje tenke meg om en gang til :p

     

    På forhånd, takk for gode innspill :)

×
×
  • Opprett ny...