Gå til innhold

alfarnes89

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alfarnes89

  1. eg e 19 år dama er 17. eg var sammen me hu nesten kver dag i 2månder før eg reiste til militæret. aldri vert mer deppa enn nå mens eg e i militæret... suge som faen, einaste eg vil er å ver me hu, kver gang eg reise hjem er vi heilt oppi kverandre kver gang. har turnus 2 uker av og 2 uker på så får sett henne ofte men ikke i nærheten av det eg vil. vi skal flytte ilag etter eg er ferdig her. og venner har eg bryd meg lite om siden eg kunne aldri hatt det bedre me noen andre enn henne. (men eg har nære venner som eg alltid kan ver me vist eg føle det sku trengs, venner for livet, så stresse ikke me det) Elske denna jenta mer enn alt

     

    Du så jobbe turnus burde no ikkje klage! Eg klage ikkje selv om eg jobber 6 på og 6 av! Syns det bare er hærlig eg med litt tid for meg selv og der eg bare tenker på jobb. Ringer jo dama hver dag så lenge vi har dekning.

  2. Ja eg er blitt dritt lei no av å gå heima å stanga hodet i veggen (begynne å bli ein litt stor kul) :p

     

    Så eg vil ha ein hobby som ikkje koster for mykje og som eg kan holde på med når eg vil og når det passer meg...

    Fra før så holder eg på med trening (styrke og utholdenhet), men det tar spiser bare 2 timer av dagen og det er bare 3 dager i uka.

     

    Spiller fotball av og til men det er bare på Søndag, onsdag og fredag, fra 19 og utover med ein gjeng. Det er jo kjempe artig!

     

    Her er sånn dei siste vekene har utløpt seg:

    Stå opp kl 10, spise frokost (da er klokken 11), trening, også resten av dagen så har eg vankskli for å finne på noe! Som sagt så kjeder eg meg i hjel til tider.

     

    Sant så no er eg litt desperat her! Nevn hva som helst så skal eg prøve det ! :D

     

    Er intresert i å ha det gøy! :D

  3. jejej, ferguson

     

    TV-bildene viser at Benitez trakk på skuldrene, og krysset hendene, noe som Allardyce har oppfattet som at Liverpool-manageren mente at kampen allerede var over, selv om det gjenstod nesten en time å spille.

    Hihi. :)

     

    Her kan du forresten se det, rundt 6.30. Jøss, så provoserende, Allardyce langer ut mot rafa før kampen og Rafa kontrer med hvordan fotball skal spilles. :)

     

    Såg ikke noe provoserendes av Rafa eg der :p Gjor noen andre ? :p hehe

  4. Ja som sagt så er eg Sjømann. Og eg føler det er ekstremt vanskligt å finne seg en kjæreste! Er jo ikke alle damer som tåler at eg er ute 6 uker om gangen osv. Begynner bare å bli litt frustrert av og til. Eg ville ALDRI ofret sjølivet selv om eg fant meg verdens mest perfekte dame. Er bare blitt litt for sterkt knyttet til sjøen. Det er jo lett å finne seg ei på byen, bare eg nevner sjømann + hvor eg jobber så blir dem jo intresert med en gang. MEN eg har ikkje lyst til å holde på sånn for resten av livet heller. Har lyst på noen å vær glad i!

     

    Men det eg lurer på er hva dere damer syns om sjømenn? Gutter kan og komme med innspill

×
×
  • Opprett ny...