Gå til innhold

BeeR

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BeeR

  1. Når kommer SE med en GPS - mobil? Begynner vel å bli på tide...? ...er ikke så keen på å hoppe over på Nokia - har vært godt fornøyd SE - bruker siden T68i, men hvis de ikke hoster opp en GPS - modell snart (med like bra kamera som K800i), så får jeg vurdere å hoppe over :-(

  2. Sunndal1 - bra tiltak! Kom gjerne med tips til audio/video - feeds (web-TV?) etc fra nettet som fungerer bra sammen med TVersity. Tror det ligger mye funksjonalitet i denne mediaserveren som jeg ikke vet hvordan jeg får utnyttet.

    Selv byttet jeg mediaserver fra NERO Media Home til TVersity. Førstnevnte fungerte relativt dårlig sammenlignet med TVersity som fungerer utmerket. PS3 (nå med 250 GB) bruker jeg som Media klient og senter.

  3. Hvis noen lurer på om man kan putte inn en 250 GB - disk i PS3'en sin så kan jeg bekrefte at det ikke er noe problem. Kjørte backup av innholdet mitt til en ekstern USB-disk i går, åpnet lokket, skrudde ut en skrue, ut med braketten, skrudde ut disken som satt i, inn med ny, skrudde igjen, bootet opp, kjørte restore - så var alt som før - nå med 250 GB. Goood plass til bilder, musikk, filmer og spill :-)

  4. Har en ekstern 2,5" USB - disk med en NTFS - partisjon som jeg prøver å endre til en FAT32 partisjon (Skal ta backup av min PS3 - den leser kun eksterne harddisker med FAT32 - partisjoner). Problemet er at jeg får ikke muligheten til å velge FAT32 når jeg hverken formatterer eller sletter og gjenoppretter en ny partisjon. Mitt OS er Win XP - noen som har noen tips til hva jeg må gjøre?

     

    -M

  5. Hei,

     

    skal kjøpe nytt HD-videokamera nå, og jeg vurderer et harddisk-basert kamera.

    Eneste minimumskrav jeg har er at jeg på en enkel måte kan overføre opptakene til DVD via min HDD/DVD - opptaker slik jeg har kunnet gjort med mine DV-kameraer tidligere. Har hatt Sony - kameraer tidligere og har vært godt fornøyd med det, men hvis jeg har forstått det riktig, har ikke Sony klart å få inn en iLink/firewire utgang slik at man får overført til DVD på disse kameraene. Da må man vel gå via en PC og brenne på DVD manuelt - tar jeg feil? Det gidder jeg ikke...!

    Eneste kamera jeg har sett med denne muligheten er JVC sine kameraer, men da mister jeg fordelen av mye ekstra-utstyr jeg har til Sony. Er det noe jeg har misforstått eller er JVC eneste alternativ dersom jeg vil overføre opptakene mine til DVD på en enkel måte?

     

    -M

  6. Jeg vurderer også dette kamera - men etter det jeg kan skjønne har Sony enda ikke fått inn en iLink (firewire) utgang slik at man enkelt kan få opptakene sine over på DVD med en DVD-opptaker...(!!) stemmer dette?

    Det er uaktuelt å kjøpe et kamera hvor jeg må via en pc for å flytte opptakene over på et annet medium...

    Da blir nok HC7 et mer aktuelt kamera...

     

    -M

  7. Noen som har vært på Aruba og har noen erfaringer å dele? Bra reisemål? Mye å finne på der? Billig / dyrt?

    Ser det er mye å spare på å bestille reisen gjennom svenske eller aller mest - amerikanske turoperatører. Er litt skeptisk til å bestille gjennom en ukjent operatør i USA - noen som har prøvd det før?

     

    -M

×
×
  • Opprett ny...