Gå til innhold

AasmundMo

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AasmundMo

  1. Delvis som en oppgave på skolen og delvis for meg selv skal jeg lage en logo for foretaket mitt. Jeg jobber som fotograf, men vil ikke ha noen klisjéfylt logo (objektiv i stedet for bokstaven O osv.). Jeg har egentlig tenkt å bare ha typografi, men vil ikke at logoen skal bli for enkel.

    Jeg er langt i fra noen flink designer og lurte derfor på om noen har noen tips?

     

    Foretaket heter ”Fotograf Holien Mo” og en link til hjemmesiden min finnes i signaturen for de som vil se den.

  2. Vi har fått en oppgave på skolen når hvor vi skal gjennskape et maleri fra barokken eller rennesansen i 2009-stil. Jeg har lyst å satse litt høyt og vil prøve å få til The Last Supper (Den Siste Nattverd).

    Er det noen som vet som en location i Oslo eller Akershus som kan gi meg et noe lignende det på maleriet? Jeg har tenkt å gå for en litt mørkere og skumlere stil enn orginalen, men vil at stedet skal ligne så mye som mulig på maleriet som mulig. Om nødvendig kan jeg lage en comosit ut av det og fotografere modellene i studio.

     

    Jeg er villig til å betale litt hvis det er et veldig bra sted, men helst ikke så mye.

    Jeg går på skole på Sørumsand og det hadde vært fint å finne en location så nære som mulig, men det er ikke noe krav.

  3. 1. Vil du være interessert i å kjøpe en slik bok (pris: 100 for bidragsytere, ca 450,- for andre) ?

    Ja

    2. Er du interessert i å bidra med egne bilder i bildedelen (hovedbolken)?

    Ja, veldig

    3. I Hvilket av aktivitetene er du mest aktiv i?

    Jeg var nok mest aktiv i utfordringer, men ønsker å vise bilder fra BK.

     

     

    Med tanke på at jeg ikke har vært medlem på forumet så veldig lenge, og heller ikke vært den mest aktive den tiden jeg har vært her så kan jeg godt hjelpe med hva det måtte være for å få til å lage denne boka. Korrekturlesning eller ekstravaraassistent for redaksjonen, bare spør så kan jeg hjelpe til så godt jeg kan!

  4. Jeg synes ofte det greieste er å ha en helt clean side i en gråtone (alt fra sort til hvitt) uten noe særlige farger som tiltrekker seg for mye oppmerksomhet. Min er kanskje litt i det enkleste laget, men heller for mye enn for lite. Kommer en ny versjon nå snart uansett.

     

    Btw, noen som veit om et band som trenger bilder? Har avtale med journalist i morra som skal skrive om meg og være behind the scenes-ish på en shoot, men bandet jeg egentlig skulle fotografere avlyste for et par timer siden :/

×
×
  • Opprett ny...