Gå til innhold

Stoffer86

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stoffer86

  1. Men igjen, ikke superbegeistret for film i 3D. Eneste filmen jeg virkelig har kost meg med i 3D er den siste Tron-filmen, den er bra. Ellers er både utvalget og kvaliteten på 3D-produksjoner ganske laber. Som f.eks den siste Harry Potter-filmen - totalt ubrukelig. Var superskuffet etter å ha sett den på kino.

     

    Kan anbefale Tintin. Den var ganske god i 3D, men som du sier så er det få pdd. Avatar og Hugo Cabret er også verdt en titt i 3D da disse faktisk har blitt filmet med 3D-kamera og ikke gjort om i post process.

     

  2. Design er visst viktigere enn bildekvalitet for Samsung hva angår disse TV'ene. Det er jo bedre kvalitet på skjermene de lager til mobiltelefoner, iallefall når det gjelder sortnivå. Når en 4 år gammel Pioneer Kuro fortsatt leder an, ja da er det noe galt Samsung og dem andre gjør i dag.

     

    Nå begynner det å bli ekstremt få Kuroer som fortsatt lever... Så langt i år så har den butikken jeg jobber i fått inn 9 stk som har gått til de evige jaktmarker. Den eldste av de ble 7 år.

     

    Gi OLED 2 år så er det LANGT forbi plasma på billedkvalitet.

  3. Flott artikkel, men alt annet enn hjelpsom for dem som tror på innholdet. Kjøper du den dyreste TVen de anbefaler, så sitter du igjen med en "spillskjerm" som har 100+ms i input lag. http://www.trustedre...nput-lag_Page-3

     

    Nå er det en ganske så stor forskjell på 660 og 760 så litt feil å dra inn den. 760 får jo skryt for at den er kjapp på responstiden

     

    Det er altid interessant, hvordan en skærm gengiver hurtige bevægelser i sport, spil og film, og jeg tog derfor LM760T igennem vores vanlige testscener, der presser skærmen til det yderste. Efter de såkaldte scanning backlight-systemer blev introduceret for et par år siden, så er LCD/LED-skærme blevet betydeligt hurtigere fordi responstiden er forbedret ? og det samme kan siges for LM760T.

     

    LM760 er et hurtigt LCD-TV, og selv i vores stresstest, kæmpede skærmen blot med smule sløring på hurtige bevægelser (det gør alle Tv). Der var heller ingen problemer med overdrive slør, og det er jeg sikker på specielt gamere vil sætte pris på.

     

    EDIT: Leser at input lag er målt til 30-40 ms, så ca 1.5-2.5 frames.

  4. Apple Care er jo like ubrukelig som "idiot-forsikringa" Elkjøp og co. selger. Lureforsikring kaller jeg det, da de fleste har en reise- eller innboforsikring som dekker alt en sånn forsikring dekker.Godt nyttår :-)

     

    Akkurat... Prøvde dette med min telefon som gikk i bakken når jeg var ute. Ringte forsikringsselskapet (If) og samtalen gikk som det her:

     

    Meg: Hei! Har akkurat vært uheldig med at jeg mistet telefonen i bakken når jeg var ute.

    If: Javel... Hvor lenge var du bortreist fra husstanden?

    Meg: 4-5 timer

    If: Ok. Reiseforsikringen dekker kun hvis du har vært borte fra husstanden i minimum 48 timer.

     

    Og brått stoppet den samtalen. Men iPod derimot som jeg hadde såkalt lureforsikring/idiotforsikring på. Hadde min nevø vært litt vel rough med. Der ville If at jeg skulle betale egenandel på 1400 kroner (iPoden kostet ny 1500 to år før) med forsikringen til Lefdal fikk jeg rett og slett ny nano. (hadde 3. gen og fikk en flunka ny 5. gen uten å betale noenting)

     

    Ganske grei deal for min del virka det som. Eller tok jeg helt feil?

  5. Som en liten kopi av Egil sin post: Vis oss din Flickr-profil lager jeg nå en lignende her, men da altså om 500px.

     

    Skal prøve å få holdt en liste oppdatert så godt det lar seg gjøre :)

     

     

    Slå dere løs!

  6. Litt gammelt bilde (derav snøen) av Kilden Kino hjemme i Tønsberg. Etter å ha lekt litt rundt med tre eksponeringer og fikla litt i Photoshop endte jeg opp med dette resultatet. Hva mener folket? Tar imot all kritikk.

    post-16811-0-25823600-1307883011_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...