Gå til innhold

nikjolaos

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nikjolaos

  1. jeg har disse, det nederste paret. Det er den første modellen som kom (røde detaljer) Dem nye er sølvmodellen. Det er ikke noen spesiell forskjell som jeg vet om uten om farge og glans. Dem er utrolig lette og passer bra for meg som er ving. Men spiller du på kunstgress må du styre vekk fra disse, dem tåler ingenting og revner med engang. Men for gras er dem herlige å spille med. Bra kjøp vil jeg si :)

  2. sorry ,
    denne hjalp ikke så mye.. jeg får ikke startet den i safe mode . den bare restarter seg. jeg trenger en ny måte å boote cden før det kommer noe annet i veien

     

    Ta hdd din ut av pcen og koble den eksternt til en annen og så formater den... så setter du den tilbake i pcen din og innstallerer windows på ny... da kan du også hente ut den informasjonen du trenger og...

  3. Men, jeg vil jo gjerne kjøpe en telefon som har et abbonement inkludert i prisen. Ellers må jeg vel fort betale gudveit-hvor-mange-tusen mer for telefonen.

     

    Ja det koster ikke noe ekstra å portere nummeret ditt øver. Når du har kjøpt den nye tlf med abn. så tar det mellom 10-14 dager før det nmr ditt er portert til den nye operatøren din. i mellom tiden bruker du den tlf du har som vanligt. Når alt er i orden tar du bare simkortet ditt fra den gamle i den nye, eller du får et nytt et. Betaler altså ikke noe ekstra for dette.

  4. hah, har hatt denne tlf i ca. 3 uker nå.... og er ikke enig med karakteren. Gjekk til denne fra KU990 for å teste qwerty og er ikke skuffet. Den er perfekt til mitt bruk, sende mye meldinger, musikk og ringe i ny og ne. Får myyye tlf til pengene, og fatter ikke hva som er så gale med nettleseren, den funker strålende til å sjekke facebook og nyhetssider som vg og db... Og har også linket den sammen med mailen min og med skikkelig qwerty passer det perfekt sammen. og eg liker faktisk designet :)

  5. Da har du nok ikke fulgt med i timen er jeg redd. Det er fullt mulig ved hjelp av en knapp å slå av telefon og wifi funksjonalitet. Ved å gjøre dette kan en iPhone ikke utgjøre noen fare for resten av passasjerene/besetningen. Brukte selv min iPhone på fly på vei mot Kypros. Da var 1.1.4 installert og jeg koste meg tonnevis med å lese Conan-Bøkene av Robert E. Howard, spille og surfe på melpontias gratis wifi (hotellnavnet). Agia Napa er najs :) Nå koser jeg meg derimot mer med høykvalitetsspill fra utviklere verden over til dingsen min som er flittig i bruk hver eneste dag.

     

     

    Selv om du har den på "flight-mode" er det ikke lovt å ha noen form for tlf på under take-off... Om den sender noen signaler eller ikke...

×
×
  • Opprett ny...