Gå til innhold

Krøllalfa99

Medlemmer
  • Innlegg

    379
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krøllalfa99

  1. Hei!

     

    Skal kjøpe meg PS3, Tenkte på SLIM 120 eller 250gb, men billigst mulig selvsagt, så går nok sikkert for 120gb versjonen.

    Da lurer jeg på om dere vet hva som er det beste tilbudet til dags dato? Er det billigst å kjøpe kun konsollen og spill i tillegg, eller finnes det bra bundles?

     

    Holder til i Trondheim, så om dere vet om noen bra tilbud her, så hadde det vært snedig. Har sett litt rundt på bla. Gamestop og Elkjøp, Elkjøp er vel billigst for kun konsoll hittill til 2500,- På Game tror jeg det kosta 2990, men da med et valgfritt EA-spill. Aner ikke prisen på disse spillene, men kanskje det er billigere å kjøpe på Elkjøp, og kjøpe spillene for seg selv?

     

    Hva tror dere? fler tips?

  2. Jeg har det veldig moro med BC2. Kjøpte det for en liten uke siden, så har ikke klokket inn så mange timer enda, men synes det er kjempemoro. Jeg har ingen jeg kjenner som spiller spiller, så det er litt ensomt å spille alene på random servere, men jeg klarer å underholde meg likevel:P

     

    Foreløpig har jeg kun spilt Squad DM, kjempemoro, men skulle ønske det var flere maps å velge mellom.

  3. Hepp!

     

    Har fullført Dragon Age: Origins, og er gira på å spille litt FPS igjen. Jeg er ikke stort til MP-spiller men liker spill med solide historier, men kan godt kompenseres med moro gamleplay, helst noe som heller mot realisme.

     

    Spill jeg liker i sjangeren:

    Operation Flashpoint: Cold War Crisis

    Arma 2

    Far Cry 2

    Til nøds Call of Duty: MW, men det ble litt for mye arkade for min del, og litt for kort SP.

     

    Noen som har tips til både nyere og gamle spill som kan være aktuelle?

  4. Har en litt annerledes spørsmål for dere, vet ikke om det passer helt inn, men jeg prøver.

     

    For en del år tilbake, når IRC var på toppen, var det en kanal på Undernet som het #Virrvarr

    Der det var konstant med gjettekonkurranser.

    Moderatoren/bot'en kom f.eks med et spørsmål: "Nevn hovedstader i Europa", så var det om å svare først med så mange hovedstader som mulig, og etter 60sek, endte den runden, og de som hadde flest riktige svar fikk mer poeng.

     

    Kjeda meg ganske bra, og tenkte å ta en tur innom Virrvarr og gjette litt, men den kanalen er visst borte, uoverraskende nok, ellers er jeg på feil server...

     

    Anyway, noen som vet om noe lignende greier på nett/irc/facebook?

     

    Ja, det husker jeg og! Jeg brukte masse timer på #virrvarr på ungdomsskolen:) Slenger på meg denne jeg også.

  5. Støtter Monkey Island. Anbefaler spill 1-3, den 4. er litt tvilsom i mine øyne. Det første spillet har jo kommet i ny utgave, som du får kjøpt f. eks. på Steam.

     

    Monkey Island er veldig moro, tror det er min nr. 1 favoritt spillserie, men det som er litt synd med de spillene synes jeg er at gåtene er til tider veldig ulogiske og vanskelige, så de orignale Monkey Island spillene er ikke det man burde starte med om man er ny til adventurespill.

  6. Uff misunner deg at du er der på slutten. Har en del karakterer gående, men jeg blir alltid litt lei når jeg kommer til orzammar for ente gang eller brecillian forest. For alt rundtom landsmeet, elven alienage og arl borgen er fantastisk. Det beste i spillet uten tvil.

     

    Ja helt enig, jeg synes Deep Roads og Brecillian forest ble litt for mye grinding, var lettet da jeg var ferdig med Orzammar og kunne komme tilbake til Denerim:)

  7. Jeg har kommet til at jeg kan starte landsmeet nå. Har forstått det slik at spillet da går inn i en ny fase? Må jeg dra wrappe opp alle uferdige sidequests før jeg starter landsmeet, eller er det mulig å gjøre de etter også?

     

    Og vet dere ca. hvor lang tid jeg har igjen av spillet etter landsmeet? Jeg har vel bruk ca. 60 timer hittill.

     

    Nesten rett etter landsmeet så begynner final battle så du er nødt til å gjøre ferdig side quests først. Er ikke sikker på hvor mye du har igjen, men vil nesten tro du har mellom 5-10 timer, men husker ikke helt. Er en liten stund siden jeg har spilt gjennom.

     

    Det blir en lang final battle da:D Men da får jeg wrappe opp de siste side-questene før jeg kommer i gang med landsmeet, takk(Y)

  8. Jeg har kommet til at jeg kan starte landsmeet nå. Har forstått det slik at spillet da går inn i en ny fase? Må jeg dra wrappe opp alle uferdige sidequests før jeg starter landsmeet, eller er det mulig å gjøre de etter også?

     

    Og vet dere ca. hvor lang tid jeg har igjen av spillet etter landsmeet? Jeg har vel bruk ca. 60 timer hittill.

  9. Det er vel en expansion pack, og jeg er ganske sikker på at man kan importere karakterer fra Dragon Age: Origins :)

     

    Man kan velge om man vil importere, eller starte en ny character. Såvidt jeg husker er den nye characteren man kan lage en Grey Warden fra Orlais.

     

    Dere finner info her: www.greywardens.com :)

  10. Hum, det var da veldig billig. Hvor mye for frakt? Og den fungerer vel med Steam-versjonen? (Ja, idiotisk spørsmål, men surt hvis den av en eller annen grunn ikke skulle gjort det)

     

    Play.com har alltid gratis frakt. Og ja, play.com er kjempebillig:D Retail funker ikke med steamversjonen, da må du kjøpe direkte gjennom steam. Play.com selger vel orginalen til 10 pund nå tror jeg da:P

     

    Hum, det var da veldig billig. Hvor mye for frakt? Og den fungerer vel med Steam-versjonen? (Ja, idiotisk spørsmål, men surt hvis den av en eller annen grunn ikke skulle gjort det)

     

    Play.com har alltid gratis frakt. Og ja, play.com er kjempebillig:D Retail funker ikke med steamversjonen, da må du kjøpe direkte gjennom steam. Play.com selger vel orginalen til 10 pund nå tror jeg da:P

     

    Play.com link:

    http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Search.html?searchstring=dragon+age&searchtype=gameall&searchsource=1&searchfilters=s%7bdragon+age%7d%2bc%7b362%7d%2b

  11. Vet noen her om det er en grense på hvor mange ganger man kan installere Dragon Age: Origins på PC'en?

     

    Leste et innlegg på nettmagasinet og ble litt nysgjerrig - pluss at jeg trenger all mulig informasjon før jeg kjøper spillet en gang i mars. Selv synes jeg at spillutviklerne gjør det verre for oss lovlige spillere ved å sette en grense på hvor mange ganger man kan installere et spill. Vil gjerne ikke kjøpe slike spill. Boikott dem! :angry:

     

    Så vidt jeg vet er det ikke noen slike begrensninger på spillet. Du kan nok ta det med ro:)

×
×
  • Opprett ny...