Gå til innhold

ZayCube

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZayCube

  1. Hadde akkurat samme problem med min Bora ikke så altfor lenge siden, da var det motoren til radiatorviften som var defekt. Meget mulig du har samme problem!

     

    Greit nok at det kan være lekkasje, men det blir ekstremt mye trykk når kjølevæska blir såpass kokende varm under tomgang, da skal det godt gjøres at noe ikke lekker i lengden.

    • Liker 1
  2. Når jeg prøver å starte Combined Operation dukker det bare opp en CMD boks som varer i knapt et sekund, så skjer det ingenting mer, spillet starter ikke.

     

    Nå får jeg en annen feilmelding når jeg prøver å starte Arrowhead: Addon 'dayz_code' requires addon 'CABuildingParts'". Når jeg først kommer inn i spillet blir jeg møtt av: "No entry: bin\config.bin/CfgVehicles/Citicen1.scope", og deretter "'You cannot play/edit this mission ... .dayz_code, ...' når jeg prøver å joine server.

    Alt annet en "you cannot play/edit this mission" etc er helt normalt. Det som er feil hos deg, er at modden ikke er korrekt installert. Det du bør gjøre er å putte alle filene som tilhører modden i <<OA install dir> --> @dayz --> addons.

     

    Når dette er gjort, starter du spilelt først en gang, og i menyene finner du noe som heter "expantions". Se at alt er huket av.

     

    That should be it.

     

    Alt dette var allerede gjort. Er så innmari lei at ting alltid må tukles med på PC for at det skal funke.

  3. Når jeg prøver å starte Combined Operation dukker det bare opp en CMD boks som varer i knapt et sekund, så skjer det ingenting mer, spillet starter ikke.

     

    Nå får jeg en annen feilmelding når jeg prøver å starte Arrowhead: Addon 'dayz_code' requires addon 'CABuildingParts'". Når jeg først kommer inn i spillet blir jeg møtt av: "No entry: bin\config.bin/CfgVehicles/Citicen1.scope", og deretter "'You cannot play/edit this mission ... .dayz_code, ...' når jeg prøver å joine server.

  4. Er innmari lei av å tukle med Arma 2 nå. Klarer ikke å joine en eneste Day Z server. Greia er at jeg i går kjøpte og installerte Operation Arrowhead, testet spillet litt, så lastet jeg ned Arma 2 Free Edition, kjørte det, og klarer nå ikke å joine en eneste Day Z server via Combined Operations, Arma 2, eller Operation Arrowhead. Får bare feilmelding etter feilmelding når jeg prøver.

     

    Noen som har peiling? Leste noe om at Arma 2 skal være installert først, deretter OA, slik at installasjonsfilene blir oppdatert skikkelig. Men ikke søren om jeg laster ned all den GBen igjen..

  5. Jeg snakka med sjefen da jeg gav oppsigelsen at jeg ville ha fri den tidsperioden, og var under inntrykk at begge var enige om at det skulle gå an. Men nå som dagene har nærmet seg har han begynt å vist fingern. Dette er ikke første gang jeg har hadd slike problemer med sjefen min for å si det sånn. Han er ganske uprofesjonell av seg.

     

    Fikk ikke min fullverdige ferie i fjor heller, ble bedt om å jobbe enkelt dager i de to stusselige ukene av ferie jeg fikk. Kan jo bruke det som argument, dersom han begynner å skape problemer.

  6. Jeg jobber nå mine siste dager i en butikk jeg har vært deltids-ansatt i siden 2010, og oppsigelsen går ut den 1. juli, hvor jeg da begynner som lærling den 4. juli i en annen by.

     

    Det har seg sånn at jeg har kjøpt og betalt en sydentur som varer fra 15. juni og ut måneden, men sjefen har bestemt seg for å ikke samarbeide for at det skal bli mulig. Er det mulig at jeg kan kreve at de tre ukene jeg har som ferie blir trukket fra siste tiden fra oppsigelsen (som har vært på tre måneder)?

     

    Visst det ikke er mulig, og jeg bestemmer meg for å stikke på den turen allikevel, hva er det verste som kan skje?

     

    Og det skal jo også være sånn at jeg har krav på sammenhengende ferie, noe jeg ikke fikk i fjor, kan det brukes som argument?

     

    Setter pris på all hjelpa jeg kan få :)

  7. Den planen der så helt håpløs ut. Når trener du bein? Kroppen din kommer til å se uproporsjonert ut om du bare trener øvre rygg, bryst, biceps og mage. Det dummeste man gjør er å sette sammen en treningsopplegg når man ikke har peiling på hva man driver med eller har tidligere erfaring. Om jeg var deg ville jeg prøvd meg på et ferdig oppsatt program som SL 5x5 eller RYP.

     

    Trente bein i begynnelsen, men bestemte meg for å droppe det for å fokusere på overkroppen. Men ser nå at jeg må få noen beinøvelser inn i programmet. Trener jo nedre rygg(hyperextensions)samt triceps også..

     

    Men skal sjekke opp RYP programmet.

  8. Her er min nåværende treningsplan som jeg gjentar omtrent 3 ganger i uken, som jeg har kjørt i ca 6 måneder nå.

     

    Begynner alltid med oppvarming på tredemølla, hvor jeg varierer med sprintetempo og vanlig gåtempo.

     

    Dag 1:

     

    Benkpress 3x10

    Preachercurl med E-Z stang 3x10

    Rygg og øvre abs på stativ, med manualer 3x18

    Utstrakte armer til siden (ca 15 graders bøy) med manualer 3x10

     

    Dag 2:

     

    Sittende nedtrekk med stang 3x10

    Seated Low Row 3x10

    Leg Raises, liggende. (Ca 25 reps rett opp og ned, og ca 25 reps med beina i begynner posisjon fra siden, helt opp, og ned til andre siden. Vurderer å begynne med manualer for mer mostand)

    Peck deck fly 3x10

     

    Dette er da en treningsplan jeg har ordna selv, men vil gjerne ha en litt mer omfattende treningsplan, som tar seg av flere muskelgrupper, og kanskje med mer effektive øvelser enn de som jeg bruker nå.

     

    Målet er å bygge muskler, og se bra ut. :)

     

    Så hva syns dere om treningsplana, er det noen øvelser jeg burde kutte ute? Forslag til nye øvelser? Begynne med 3-splitt (er selv litt usikker på hvor effektiv sistnevnte er)?

  9. Jeg begynte å trene for ca. 4 måneder og har fulgt det samme treningsprogrammet hele veien.

     

    Trener 3 sett og 15 reps på alle øvelsene jeg tar (utenom mage og rygg, der varierer det litt).

    Når jeg er kommet til den siste rep'en er jeg som oftest så ferdig at jeg ikke ville klart en rep til, så gir altså 100%.

     

    Alle musklene er blitt tydelig større/markerte, men det virker ikke som de vokser i den retningen av Arnolds (ikke det som er ideell-kroppen, men et eksempel) kropp. Så jeg lurer på om jeg hadde gått ned til 10 reps og gitt 100% så ville musklene ha vokst seg større i kortere tid?

     

    Har lest på nett at rundt 8 reps gir mer størrelse og styrke, mens 15+ gir mer utholdenhet og litt størrelse, men vet ikke hvor nøyaktig dette er..

×
×
  • Opprett ny...