Gå til innhold

TheMatrix

Medlemmer
  • Innlegg

    867
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheMatrix

  1. i din web-browser skriver du inn http://192.168.1.1/ (eller det som er ip'en til WRT54G) da må du kansje opp med brukernavn og passord.

     

    det står beskrevet på første side i kapittel 6 at du MÅ bruke web-interface for å stille inn avanserte instillinger, det står også hvordan.

    5655129[/snapback]

     

     

    YESS!! :w00t:

     

    Var litt klur selv om du satt meg på sporet (eller ledet som en førerhund :whistle: )

    Fikk problem med at begge enhetene fra Linksys ville bruke 192.168.1.1, om enn da setter den trådløse til 192.168.1.2 så klarer ikke programmet som følger med på cd å finne ruteren (bra jobba linksys), måtte derfor sette alt opp fra web, men selv en wlan noob som meg klarte det til slutt.

     

    Takker igjen for hjelpen :yes:

     

    (PS! Mht. til sikkerhet, hva anbefaler dere, har satt opp en enkel WPA med TKIP allogoritme, men har forstått at det skal lite til å bryte gjennom denne)

  2. jeg snakker nå om firmware og ikke software (ikke på din pc, men på ruteren via web-interface), du er klar over det?

     

    linka du til HELT riktig ruter? at du har er WRT54G og ikke en WRT54G(sett inn det som passer her)?

    5655030[/snapback]

     

    Ruteren er en WRT54G versjon 1.1.

     

    For å sette opp denne så kjører jeg den cden som fulgte med. Denne tar deg gjennom 7 - 8 steg (Oppsett, passord, kryptering etc. , men ikke ip, gateway, DHCP ol.

    Mht. til web-interface så er jeg ikke helt med. Andre produkter jeg har har dette, men jeg har ikke sett det til Linksys.'

     

    Antar det er jeg som er treg her, men min erfaring med trådløst er liten og stort sett plug and play.

     

    Edit, Routeren har 4 wlan kontakter i tillegg til internett.

  3. http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c...FVisitorWrapper til høyre, litt ned på siden trykker du på user guide.

     

    velg kapittel 6, der kan du lese deg fram til det, det sto en del der om konfigurering av DNS og DHCP, så du burde kunne finne frem til dit du vil.

    5654927[/snapback]

     

    Softwaren jeg har ser anderledes ut uten disse instillingene, får se om jeg kan finne en ny. Uansett takk for hjelpen.

     

    EDIT: Ser dårlig ut, ingen software tilgjengelig. Min versjon er 1.1, altså ikke helt ny, men det burde da kunne gjøres. :cry:

  4. hvis du kobler trådløs-routeren til nettet vis lan-porten og deaktiverer dns/dhcp i den, vil du antageligvis få det til å virke.

    5654799[/snapback]

     

    den var rask !! har du noen formening hvordan det gjøres. Om jeg bruker softwaren som fulgte med så er dette med aktivisering/deaktivering av DHCP ikke en option noe sted. Nyere software finnes såvidt jeg kan se ikke hos Linksys. :ermm:

  5. Har fått et litt pussig problem etter å ha skiftet fra nexgentel "smallbånd", til Haugaland Krafts fiber bredbånd får ikke lenger min trådløserouter kontakt med internett.

     

    Oppsettet er som følger:

     

    Modem fra Haug. Kraft -> Linksys DSL router -> Linksys trådløs

     

    Routeren deler internett via en switch til et patchepanel og ut til diverse stasjonære maskiner, dette fungerer utmerket (oppgraderes til 20Mb mb neste måned :dribble: ) . Den trådløse routeren fungerer i den forstand at maskiner med wlan finner denne, men den klarer ikke å koble seg til internett.

    Jeg har selvfølgelig reset alle enhetene x ganger, oppgradert firmware og konfigurert både router og trådløst x ganger. Kabler er sjekket og skiftet.

     

    Kan det være at produktene ikke kan kobles sammen ? eller er den trådløse rett og slett ødelagt ? Jeg har også prøvd å koble den trådløse routeren direkte i switchen, men med samme resultat.

     

    Noen som har noen tips å komme med ? :hmm:

  6. Sammenligner man hele regnskapsåret 2004 med 2005 økte ATIs inntekter med 11 prosent, til 2,2 milliarder dollar. Overskuddet gikk derimot drastisk ned, til 17 millioner dollar, sammenlignet med et resultat på 205 millioner dollar i 2004.

     

    Er det omsetning dere mener her? Merkelig om intektene skulle gått opp, og overskuddet ned... Er jo tross alt akkurat det samme! :whistle:

    Tror ikke du blir banksjef nei ROFLMAO :tease:

  7. Telenor er et selskap som er nødt til å tjene penger på lik linje med andre selskap, derfor går de inn i et marked som Sverige der det er rimelig å bygge ut. I tillegg bor mesteparten av Sveriges befolkning i byer, der det er lett å få mange kunder.

     

    Grow up!

    Det er ikke fullt så enkelt. TeleNor fikk århundrets pakke av staten da de vederlagsfritt overtok all infrastruktur. Dette er en infrastruktur som var betalt med blodpris på telefoni gjennom tiår.

    At Telenor har et ansvar langt utover det som kan pålegges/forventes av andre isp'er er hevet over enhver tvil.

    Men nå er det slutt for min del, Haugaland Kraft kommer med fiber.

    10 mb internett begge veier, 100 mb inn i huset hvor øvrig kapasitiet brukes til ip telefoni og kabeltv.

     

    Aldri mer TeleNor......... YES!!!!!!!!!!!!!!!!!

    :w00t:

  8. Og tror dere noen av pakkene har kommet frem enda? NEI.

    Ut ifra det jeg har sett, så virker det som disse slaskene i postvesenet tar helgefri.

    Jeg har vært møkk lei av posten i årevis nå, men dette tok kaka.

     

    Her er sporingen på ene pakken min:

     

    10.02.05  21.21 Innlevert postterminal  4606 KRISTIANSAND S 

    11.02.05  09.59 Videresendt  0024 OSLO 

    14.02.05  10.30 Registrert omlastingsterminal  7007 TRONDHEIM 

     

    ....

     

    Jaha? Var vel vanskelig å videresende pakken fra Oslo fredagsmorgen, så den fikk likesågreit tilbringe helga i Oslo.

    Det verste med alt dette er at det finnes da pinadø meg ikke noen alternativ, annet enn å levere pakker selv. Synes Posten burde ha konkurranse, så kanskje de har hivd seg rundt litt på både pris og hastighet.

    Takk

    Skjønner ikke hva du syter etter. Tror du virkelig at pakken din lå i oslo helt til mandag, før den på mystisk vis bare var i Trondheim klar til sortering. Pakken din ble sent fra Oslo på fredag, med siden det ikke er sortering av pakkepost i helgene var det ingen til å sortere den når pakken kom til Trondheim. Derfor ble den sortert på mandag der.

     

    På samme måte som slaskene ellers i det private næringslivet har fri i helgene, med endel unntak, har også deler av posten det. :roll:

     

    Og det er konkurranse. Tollpost og Linjegods i tillegg til stort antall lokale budfirmaer.

    Det er i grunnen uinteressant om det skyldes at bilen først går søndag, at posten ikke sorteres i helgene eller at postmannen ble spist av en hund etc. Det er ALT for lenge. Ser ingen god grunn for at posten ikke skal kunne sorteres i helger.

  9. Jeg har ikke noe problem å se at musikkbransjen vil alle pengene de kan få. Men du skal lete lenge etter en gjeng med jævler som fortjener det MINDRE enn musikkbransjen ...

    Jepp, musikere er noen sløvinger og drittsekker. De burde klippe håret og få seg en ordentlig jobb alle som en.

    Musikkerene får bare noen få prosenter, det er bedrifter som Sony mfl. som flår både musikkerene og kjøperene.

    Uansett så er det en lov av idioter for idioter... vi andre har glemt den om få uker, det samme ser det ut som om politiet vil gjøre.

×
×
  • Opprett ny...