Gå til innhold

Peachy

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peachy

  1. Mulig det bare er meg, men dette så jo ut som pre-PS4&XO kvalitet. Litt lite og litt sent om Valve skal bruke dette i spill fremover.

     

    Powerpointen der ble laget i 2011. Så den er 3 år gammel. Trur nok de har implentert en ny rekke teknologier i den siden da. Powerpointen er faktisk bare for å demonstrere selve motorens verktøy og egenskaper med tanke på effektivitet (tenk Unreal Engine 4).

     

    Forresten, hvor er kilden på artikkelen? Gir ikke Tek-nettverket "creds" til tipsere?

    • Liker 1
  2. Jeg skrev ikke at jeg sender alle requests manuelt, så det trenger du ikke blande inn.

     

    Poenget er at de fleste "Anonymous" folka ikke aner hva de driver med. Det sendes ut en "oppskrift" ala "last ned dette programmet og skriv inn denne ipen klokken HH:mm", og så kaller de seg hackere når de tar ned ting.

     

    Ser ingen plasser der denne personen kaller seg en hacker. Jeg reagerer bare på ".. disse jævla scriptkiddiene"-utsagnet ditt.

     

    Har du noen som helst kjennskap til penetrering av nettverk, servere eller domener, så vet du vel at 98% av metodene for å få tilgang er via bruk av disse scriptene/programmene - de resterende 2%-prosentene er igjennom alvorlige sikkerhetshull eller fysisk tukling.

     

    Grunnet at jeg skriver dette innlegget, er at jeg ser meg bra lei av uvitne personer som poster denne setningen om og om igjen - for de beviser jo at de faktisk ikke har peiling på en dritt.

     

    Vi er i en æra der mesteparten av de alvorlige sikkerhetshullene er tettet, og det å skrive en "magisk" request til klienten med noen få linjer av kode gir deg full tilgang, er laaangt borte. Dette er noe du ser på NCIS, og er vås - med mindre du er NSA og sitter med master keyen på de mest vanligste krypteringene som er i bruk.

     

    Poenget mitt er, at førsteinntrykket mitt av deg, er at du digger NCIS.

  3. Heisann

     

    Istedet for at det er noe problem med tastaturet eller musen din, så kan det godt hende at det er et program som drar deg tilbake til skrivebordet. Forskjellige pop-ups eller notifikasjoner bruker hvertfall å minimere /- ta det jeg holder på med ut av fokus.

     

    Først og fremst så ville jeg tatt en virus scan. Etter dette så vil jeg ha sjekket hva som går og surrer i bakgrunnen som kanskje lager disse problemene for deg.

  4. Forresten, det står at det er grensetype 2.1 x16, skal det ikke være 2.0 x16?

    2.1 x16 er riktig.

     

    Jeg antar Multicom har samme leverandør som Amentio i og med at de er i samme situasjon ang. underfundig prissetting. Amentios leverandør har bekreftet overfor Amentio at det ikke er noe i veien med prisen her (se noen innlegg tilbake).

     

    Ifølge salgsvilkårene så kan de endre prisen på bestillingen din dersom opprinnelig pris var direkte feil. Men jeg regner nesten med de gir deg muligheten til å kansellere i så tilfelle, med mindre de vil forårsake ramaskrik blant kundene. Er mange som har klødd seg i hodet over den prisen, deriblant ansatte hos butikkene.

     

    Hehe, takker for svaret! :)

     

    Håper de ikke skifter noe på prisen ^^

  5. Hoi!

     

    Jeg bestillte nettopp 2x Powercolor Radeon 5870's fra Multicom.no [Produkt: Klikkelink]

     

    Lurte på nå om det er en feil med prisen? Hvis det viser seg å være en feil (at de gir deg et 5870 MED spill for 2,100~kroner), og jeg har allerede bestilt - har jeg krav på varen for denne prisen? Eller er det noe de kan skifte på uten min samtykke.

     

    Sitérer Salgsvilkårene:

    "Evt. prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt vil derfor ikke få tilbakevirkende kraft med mindre opprinnelig pris er feil eller feil pris er oppgitt til Multicom fra vår leverandør."

     

    Sier de da at de kan skifte på prisen, og at jeg må betale mer?

     

    Forresten, det står at det er grensetype 2.1 x16, skal det ikke være 2.0 x16?

×
×
  • Opprett ny...