Jump to content

leafmaybe

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for alt råd. Jeg bør nevne at denne leiligheten er ikke ideel for meg personlig -- synes jeg bor litt for nærme bilveien og lydisoleringen synes jeg er dårlig. Bygget er fra 1948 så det er nok derfor. Mulig at en familie vil finne leiligheten mer attraktiv pga beliggenhet (noe sentralt i Lillestrøm) men støyet forstyrrer meg mest. Det at leiligheten er for stor for meg er bare enda en grunn, men støyet var det som fikk meg til å bestemme meg å flytte ut. Så valget står mellom salg eller utleie. Jeg kommer ikke til å flytte tilbake. Å leie ut er vel da ikke helt aktuelt? Kan det være finansielt gunstig allikevel, frem til jeg selger? Eller selge med en gang? Jeg stiller meg tvilende til at prisen vil vokse på akkurat denne leiligheten, pga byggalder og standard i forhold til mye annet som er nyere i Lillestrøm. Husk at den er allerede verdt nesten tre ganger det jeg betalte for den i 2006.
 2. Hei godtfolk, Jeg greier ikke å bestemme meg for om jeg skal selge min 3-roms på 70m² jeg har eied i Lillestrøm i 15 år snart eller om jeg skal leie den ut. En ting er i hvert fall sikkert -- jeg skal flytte ut av den fordi den er for stor for meg i dag, det føles som sløseri selv om min økonomi tillater meg å nedbetale fint på lånet på den samt fellesutgifter for totale månedlige utgift på 9K. Kjøpte denne leiligheten for 1,35 millioner i 2006 og nå kan den stilles ut for kanskje 3,75 millioner, give or take. Huslånet utgjør per i dag ca 1 million (av 1,35 jeg lånte -- 100% av kjøpesummen den gang som første gangs boligkjøper). Primært lurer jeg veldig på om det er bedre å selge den og kjøpe noe annet som jeg skal leie ut, eller leie ut denne. Jeg antar at utleieverdien er den samme i begge tilfellene. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg greier ikke å se hva som er bedre rent økonomisk, men jeg mistenker at det er forskjell. Noen som kan gi litt råd rundt dette? Takker på forhånd.
 3. Plugget inn de hvite vanlige pluggene med mikrofon som fulgte med en iPhone 4 jeg har, gjennom DualShock gamepad'en. Systemet skjønte at det var et "headset" koblet til, via gamepad. Men jeg får ikke noe lyd gjennom mikrofon til systemet, bruker "Adjust microphone settings" menyen for å se om stemmen min kommer inn. Bryr meg ikke om lyd i ørene, da jeg foretrekker lyden jeg får via to gulvstående høyttalere som fungerer utmerket. Vil bare bruke tale i spill. Noen som kan anbefale en mikrofon de vet fungerer? Regner med at det er best om den går inn i gamepad'en og ikke selve PS4 da jeg sitter minst et par meter unna sistnevnte. Må være en som ikke er "omni-directional", i og med at det vil komme en del lyd fra PS4 gjennom høyttalerne, heller enn som bare tar inn stemme fra umiddelbar nærhet eller retning. Det må gjerne være plugger hvis det er det som tilbys, men øreklokker (on-ear og over-ear) vil ikke fungere da jeg må sikkert ha de på for å få bruke mouthpiece'n og da vil jeg ikke høre noe fra rommet rundt. Anybody? Hører at Playstation er vrien på hva av utstyr den aksepterer, selv for perfekt fungerende enheter. Vil ikke kjøpe feil...
×
×
 • Create New...