Gå til innhold

y-kastoph

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av y-kastoph

  1. Jeg begynner å bli desperat etter å få meg ei jente! :ermm:

     

    ey. tenkte det slik jeg også for ikke så lenge siden. men ser du er 92 modell, da er du ikke gamle karen. slapp av ;)

     

    Uansett. Jeg hadde egentlig gitt opp litt damer for en stund siden nå etter et forhold jeg nylig kom ut av. Nå, hvor jeg egentlig ikke prøvde å få tak i noen damer, har jeg faktisk 3 stykker jeg kan velge mellom. Lukus. ;)

  2. Argumentene mine for bytting er vel at det er lite og lett og ha med seg. Det er et billigere objektiv med bedre optiske egenskaper (er vel hakket mer lysterkt enn tamronen).

     

    Argumentene mine mot er at jeg mister så mye brennvidde, vanskelig å bruke 50mm til allaround objektiv, tamronen er større og tyngre enn et lite fast objektiv.

     

    Kunne jo spe på med et 12-24 objektiv i ettertid hvis jeg ville hatt meg vidvinkel. Noen kommentarer til dette?

  3. Tenker litt på å bytte ut min tamron 17-50 f/2.8 med en fast 50mm fra nikon. budsjettet er veldig stramt, så jeg må nok selge tamronen for å kunne kjøpe 50mmen (uansett om den koster kun 1 lapp). Det jeg da lurer på er om jeg burde?

     

    Hva er deres erfaringer med fastoptikk vs. zoomoptikk? Syns 50 er en veldig fin brennvidde, da jeg tar litt portretter. men kommer jeg til å savne 17,18 millimeter, det er det jeg er usikker på.

     

    hva tror folket? gjerne kom med erfaringer hvor dere gikk fra zoomopptikk til fast :)

     

    y-kastoph.

  4. Føler litt for å skrive i denne tråden i det klokken går mot midnatt og 18.08.

    Det ble sånn denne gangen at jeg ikke kom inn på mitt førstevalg av skoler. Ikke mitt andre valg. Ikke mitt tredje valg. Mitt fjerde valg kom jeg inn på. Hurra. Spiller vel

    vel strengt tatt ingen rolle hvilken skole jeg kom inn på, så lenge jeg er på samme

    linje, men still.

     

    Føler alt bare går fra meg. Kjæresten gikk fra meg for ikke så lenge siden (4-5 mnd, men still.). Skolen kommer ikke til å gå noe bra, da motivasjonen er så ille som overhodet mulig. Jeg vil bare vekk og bort fra alt. Jeg savner kjæresten min sånn. Eller, jeg savner eks-kjæresten min så utrolig. Spesielt når hun ligger vedsiden av meg og sover, for plutselig snur seg og sier hun er veldig glad i meg.

     

    Jeg skuffer alle. Skuffer meg selv, foreldrene mine, vennene mine, jentene jeg møter på. Alle. Jeg føler ikke livet er så fantastisk akkurat nå. Håper bare jeg kommer meg opp igjen. Opp til en standard som er levelig.

     

    I morgen er det en helt ny skole jeg ikke kjenner en kjeft på. INGEN. Det blir jo fucking fantastic. Siste dagen i sommerferien i dag. Hvor ble den av? Hvor blir tiden av?

    Vel. Jeg får vel bare holde ut her i denne bedritne verden vi lever i. Kanskje det kommer lysere tider i møte. En ny jente hadde vært ok. Da hadde jeg ihvertfall hatt noe å gledet meg til om dagene.

     

    Kommentarer taes imot med takk.

  5. Ikke start mann. Om et par år kommer du til å angre på at du er så helvetes avhengig. Lommeboken din blir loppet til de grader etter hvert som du blir avhengig også. Snakker av erfaring. Du ødelegger også nikotin helt, du kan ikke ta deg en pris / røyk i anledninger fordi man er ''recovering'' hvis du skjønner hva jeg mener.

  6. Hmm. Dette var en vanskelig situasjon. Hvor gamle er dere? Siden du tjener 500K i året, velger jeg å tro at du er litt opp i årene. Du må egentlig bare gjøre det beste ut av det, betal barnebidraget hvis det er ditt barn (ville krevd en farsskapstest). Du kan jo prøve deg på omsorgsretten (eller hva det nå enn heter), om du vil ha barnet ditt hos deg.

    Ellers må du bare venne deg til å møte barnet ditt i helgene og sikkert noen hverdager.

     

    Alt ordner seg nok skal du se.

  7. Utifra det du sier, høres hun litt bitch ut mot deg. Virker egentlig ikke som hun er så veldig glad i deg når hun behandler deg slik.

     

    Still deg selv spørsmålet - Er jeg virkelig glad i denne jenta, vil jeg / er jeg lykkelig med denne jenta?

     

    Hvis nei, ville jeg bare dumpet henne. Hun virker ikke særlig med på å få til et forhold med deg når hun er slik.

     

    Men jeg kan jo ta skammelig feil også :)

  8. Sier seg selv egentlig at en jente ville i teorien vært bedre å gi oralsex til en annen jente enn en gutt ville vært.

     

    Nja. Gutten kan være godt trent, da har han faktisk muligheten til å gjøre det bedre. Gutten bruker jo trossalt tunga, mens jenta får ikke akkurat øvd så mye på det, med mindre hun er bifil.

  9. Nå har ikke jeg blitt sugd av mer en håndfull jenter men det er forskjell på kvaliteten. Helt klart. Men jeg har aldri syns at noen av de var dårlige til å suge. Bare at noen av de andre jentene kunne det litt bedre mtp teknikk. Det er jo fortsatt godt å bli sugd, selvom du ikke kommer / ikke er like godt som du har vært bortifør.

     

    For meg kan det bare gå galt hvis hun biter av meg kuken.

    Trossalt en våt munn du har kølla i, kan det bli så ille? ;)

  10. La oss si at jeg skal fotografere noe, og jeg velger å bruke selvutløseren på f.eks 5 sekunder. Når jeg og person(er) x stiller oss opp etter jeg har trykket på skyt-knappen, har den allerede funnet fokus når jeg trykker inn knappen. Er det mulig å sette på slik at den tar fokus (AF) etter 5 sekunder? Og ikke med engang jeg trykker, for så å vente i 5 sekunder før den tar bildet?

     

    Sikkert noen som skjønner hva jeg mener her. Resultatet er at bakgrunnen er skarpt og selve motivet blir uskaprt.

     

    y-kastoph.

  11. Bah. Konklusjonen i førstepost var deprimerende.

     

    Jeg ser nå livet på som en mulighet til å gjøre det du føler for. Alt som gjør deg glad og lykkelig kan du gjøre. Elsker man å kjøre motorsykler, gjør man det. Prøv å gjør så mange mulige ting som du blir glad og fornøyd med deg selv av. Det er ikke noe vits å gå gjennom dette livet å tenke at snart vil jeg bli lei meg og trist, ha det gøy de få årene du vandrer her på jorden, for ingen vet hva som skjer etterpå.

  12. Melder meg litt inn i denne tråden. Lurer litt på hva folk her inne syns om stilen min, når det gjelder klær selvfølgelig.

    Bruker som regel å gå -

    ¤ Lyse, slitte dongribukser (ofte noe røffe hull her og der)

    ¤ Hvite skjorter / diverse t-skjorter i fargene; svart, hvit, blå med forskjellige trykk

    ¤ Blå / Svart / Hvite hettegensere både med og uten glidelås foran

    ¤ Av tilbehør bruker jeg lue til passende situasjoner, og en sjelden gang klokke av metal (eller hva man skal kalle det ^^)

    ¤ Sko: Sneakers

     

    Hva syns folk om en slik stil?

×
×
  • Opprett ny...