Gå til innhold

Mythbuntu

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mythbuntu

  1. Håper de publiserer den bærekraftrapporten. Hadde vært interessant å se hva den sier om amerikansk mais.

     

    Hei

    Ja helt enig med deg. Ble litt skeptisk det ble annonserte på TV2 at Norge skal handle mye mer med amerikanske varer. Det var da 3 ord som dukket opp i tankene: amerikanere, GMO og mais. Dette er produkter man ikke ønsker eller vil har inn i mat produksjonen uansett i hvilket ledd. Enten maskert som fòr i første ledd av produksjon av mat.

    Tok en rask sjekk og dette var det jeg fant:

    https://www.skretting.com/nb-NO/media/nyheter/sertifisert-soya-et-effektivt-v-pen-mot-avskoging/1551316

    Den er i fra 2017, så her kan det være interessant å følge dette opp videre for den som ønsker det. Mye kan skje på 1 år når fortjenesten står på spill.

    Søk opp Monsanto og GMO på youtube. Her er b.l.a èn link: https://www.youtube.com/watch?v=GNvW-uGBTSk

  2.  

    Nei jeg vil ikke løpe og kjøpe, holder meg til min Pixel XL jeg. Og kommer det en oppdatering så får jeg den. Det er vel slik at S7 kjører 6.0.1 enda. Eller en beta av 7 kanskje. Om den er 5 sekunder raskere en min Pixel på en 2 minuters test så var det noe jeg ikke bryr meg om. :)

     

    Kan bekrefte at S7 fortsatt har 6.0.1 i Norge

    Kan bekrefta at min Samsung Edge 7 Fikk Android 7 for 1 dag siden

  3. Man kan jo spørre seg selv hvorfor Samsung får så mye oppstyr i media pga noen telefoner ut av mange millioner telefoner som har bitt solgt brent pga av batteri. Når samme problemet har eksistert på Iphone, ikka bare på den siste modellen, men langt tilbake:

    http://www.tek.no/artikler/na-har-ogsa-iphone-7-begynt-a-eksplodere/358793

    http://www.tv2.no/a/8500083/

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/joakim-24-telefonen-eksploderte/a/23609205/

    http://www.dagen.no/Samfunn/iPhone_eksploderte_mens_fire%C3%A5ring_l%C3%A5_og_sov-60864

    Jeg kan fortsette men til ingen nytte, en eple apostel vil nok sette på skylappene lenge før de kommer til linkene. Media er jo også med på å hause dette opp i uante proporsjoner.

    Media er ikke de samme som før, ingen som bakgrunnsjekker, ingen som stiller seg kritisk til noe som helst. Dette er grunnen til at jeg ikke abonnerer på noe, lengre. Media er kjøpt og betalt av storfirmaene.

    Hvorfor banne et bestemt merke på fly, når alle batteriene omtrent er produsert på samme fabrikk. Nærmere bestemt foxxcon.

    • Liker 2
  4. Tror ikke vi trenger enda flere sendere.

    Det kommer flere spennende teknologier med dette angående trådløs overføring av "strøm". Witricity formen for overføring virker som en bedre løsning:

    Denne typen for øverføring skal man ikke bare unngå mer stråling, men så lite stråling at, hvis man sammenligner med selve strålingen som kommer naturlig fra jorden. Så er denne strålingen som kommer fra Witricity 1000000 ganger mindre "farlig" enn det som er naturlig. Hvis jeg ikke husker helt feil , så hvis man sammenligner mot strålingen som kommer fra mobiltelefonene, altså radiosignaler, så skulle denne teknologien være 100 ganger mindre "farlig". Hvis man kan kalle strålingen som kommer fra mobiltelefon

    "farlig". I tilegg så til denne teknologien ikke ha skygge felt som radio signaler har. Altså plasser hvor radiosigner ikke når fram.

     

    Se videoen

    • Liker 2
  5. Nå skal det bli spennende å se hva de sier alle de som har stått fast på at "iphone 5(s) har den perfekte formfaktor", og ment at det ikke går an å leve med større mobiler.

     

    hehe ja....

    Husker ved lanseringen av galaxy s3 og s4..Da var det mange eplegutter og fjortiser som nevnte størrelse på telefonen som noe negativt.kommentarer som: var jo at de var så store at man ikke engang kunne ha den i lomma en gang..lol

    Men nå er det jo selvfølgelig greit når eplehuset har lansert noe tilsvarende størrelse som resten av smorttelefon markedet.. Skal spørre en eplegutt jeg kjenner om hva han synes om den nye størrelsen, og jeg vet han garantert kjøper den her.. men må vente til han har kjøpt den =).

  6. Som Bolson akkurat sa så er dette ikke noen større prosess i et borettslag, enn andre boformer. Vi snakker vanligvis om en ekstraordinær generalforsamling. Her er det man må følge i følge borettslagsloven.

     

    § 7-6. Innkalling til generalforsamling

    (1) Generalforsamlinga skal kallast inn av styret. Innkallinga skal vere send minst åtte og høgst tjue dagar før møtet skal haldast. Ekstraordinær generalforsamling kan om nødvendig kallast inn med kortare varsel som likevel skal vere på minst tre dagar.

     

    Dvs at hvis styret har alle papirer/tilbud fra de respektive selskapene. Så kan man avgjøre dette på maks 3 dager, hvis man vil.

    Så det du skriver her "Den andre elgen", at det er en omstendig prosess, er egentlig bare tull og tøys. Siden jeg tror kanskje at du bor i et borettslag og har opplevd det slik. Så vil jeg si til deg at så lenge ditt forslag til styret er godt begrunnet, og at du har gjort en grundig research og fått et komplett tilbud på forhånd. Så skal skal dette kunne avgjøres på 3 dager. Så fremt at da generalforsamlingen 'alle beboerne i felleskap" godkjenner det.

     

    Som mange andre her har jeg valgt bort TV. For det er slik TV har blitt i dag, det er nesten reklame med litt film innimellom. *Iallefall føles deg slik. TV2 er ingen unntak. Min tv hverdag har jeg løst på andre måter. For jeg fant ut at så snart det kom reklame på en film jeg hadde begynt å se, så begynte jeg å switche, og til slutt husket jeg ikke hvilken kanal jeg så på. Løsningen ble et mediaserver med XBMC.

    Og plutselig har jeg fått tid til virkelig å se nyte filmer. Sparte lisens penger går til filmer og serier til min høyt elskede medie server istedenfor. Hvor jeg kan selv velge når jeg vil se filmer, uten reklame. Har også sett på HBO sin løsning. De fleste vet hva dette er så jeg går ikke mer inn på det.

     

    Til slutt vil jeg si til CD stå på!

  7. Skal oppgradere riggen. Vurderer derfor å kjøpe meg OCZ RevoDrive 3 X2 SSD 240GB til os'et. Hoppet over en lignende sak sist gang jeg oppgraderte riggen min, fordi den hadde noen barnesykdommer på pci disker. Har disse pci hdd'ene blitt noe bedre med åra?

     

    Vil den fungere like bra på Linux?

     

    Noen synsinger og erfaringer på ocz sine pci disker?

     

     

    4ae242b7-7dad-49ae-8c70-8f2a883ba9cf.jpg

  8. Bra !

     

    Denne må prøves. Kjører normalt Ubuntu og kan ikke si meg annet en meget fornøyd. Må bare få nevne den geniale installasjonen de har fått til i v9.04, enkel og grei.

    Dette er en seriøs konkurrent til M$. Det skal sies at jeg har prøvd alt i fra W3.11,W98, XP og Vista, og ja jeg har kjøpt dem alle. Vista ble så ustabil for meg som har noe gammelt ustyr som jeg gjerne vil bruke. Men de fungerte ikke på Vista (masse bluescreen). Kommer ikke til å kjøpe W7, er blitt litt lei av M$ sitt monopol og rare ideer til begrensninger i programvaren.

     

    Det er på tide og vise litt forbrukermakt

  9. Jeg skal lage meg en multimediaboks som skal kjøre full hd+ tv kort til kabel

     

    Mitt problem er da hva skal jeg velge av software. Har kun sett på Mythubuntu og testet det på en vanglig pc. Det virker som et stabil system. Men har hørt at folk snakker ganske mye om et program som heter xmbc til media senter. Er det noen som har prøvd begge og som kan gi meg en pekepinn på hva jeg burde velge. Skal kjøre dette på linux.

     

    EDIT: Har testet xbmc på vista men det var ikke noen spesielt positiv opplevelse. XBMC så bra ut men jøss så ustabilt. Regner med at det er vista som er problemet og ikke xbmc.

×
×
  • Opprett ny...