Gå til innhold

Kaptein...

Medlemmer
  • Innlegg

    865
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaptein...

  1. Kom over dette spillet for en uke siden når jeg lette etter game dev story 2. Prøvde demoen og kjøpte full versjonen når det kom ut i går.

     

    Personlig har jeg ikke noe imot at de bygger på game dev story. GDS er døds rått og jeg vil ha mer, men GDS2 er bare tilgjengelig på Japasnsk så får ikke mye ut av det. Detfor synnes jeg at når kirasoft har teaset med en engelsk versjon så lenge men ikke gjort noe er det bare fint noen andre plukket opp ballen og laget en spirituell oppfølger! :)

     

    De forskjellen / forbedringen jeg har merket en så lenge er:

    - Muligheten til å utforske ny teknologi

    - Utvikling mot målrettetede aldersgrupper

    - Mangle flere kategorier og mulighet for å mikse flere sammen - vampire-law-simulator

    - Lage egne spillmotorer (type unreal , frostbite osv) basert på egen teknologi man selv har utviklet

    - Få erfaring poeng med egen spillmotor og andre elementer som stoytelleing, gameplay osv. som etterhvert låser opp nye teknologier, så fokuserer man mye på rollespill låser man opp feks Character progression som man kan bruke i sin neste spill motor for å lage bedre spill.

    - Legge vekt på forskjellige elementer i utviklingsprosessen ( Skal vi ha multiplay? Har jeg råd til fancy 3D eller holder det med 2D i bilspillet? )

    - Prioritere hva som er verd å bruk tid på, grafikk, lvl design, dialog, gameplay og en hel del til.

    - Dirigere hvem av de ansatte som skal gjøre hva.

    - Lage spill for utgivere som man får royalties.

    - GDT er vanskeligere en GDS

     

    Lengre har jeg ikke kommet men tror det også skal være med expansion packs og del ekstra kult!

     

     

    -

    • Liker 3
  2. Hvis du primært bruker maskinen til spill har du lite å hente på Linux. Alt tyder på at det blir å endre seg i løpet av året, men slik ståa er pr dags dato har du en håndfull AAA tittler som fungerer uten bruk av Wine. Har du dog lyst å lære noe nytt og awesome er det bare å kjøre på!

     

    Kan som flere her bekrefte at alle tre tittlene kjører fint med Wine :)

     

    JDqKVh.jpg

     

    flere bilder: http://imgur.com/a/arzPa#0

  3. Til dere som klager over at , "å nei, nå man alle spill utviklerne bruke mye mere tid på Linux utgaven slik at vi Windows folk får dårligere spill". Det er ikke nødvendigvis slik det fungerer. Det er de som lager utviklings verktøyene som må gjøre denne jobben , ikke de som bruker de. Pr dags dato tar det to tastetrykk å eksportere/bygge et spill laget i Unity til Linux/Mac/Windows.

     

    Noen av dere synes at det er for mye splittelse i marked for øyeblikket. Tenk at steambox blir første konsollen som kjører på vanlig x86 arkitektur. Om den tar 10% markedsandel fra Wii/PS3/Xbox kan det bare være bra for PC spilling generelt.

     

    For min del drømmer jeg om den dagen jeg ikke trenger å logge inn på Windows for å spille de nyeste spillene... Valgfrihet er alltid en fordel - spesielt når alternativene kicker ass! :w00t:

  4. Har ikke lest de 500 tidligere postene men her slik jeg ungikk NRK lissensne: Sendte mail til NRK med "Hei , mitt navn er #mitt navn# og tv-en min gikk i gulvet for ei stund siden, så jeg har ikke TV lenger". DA fikk jeg en mail om at lissensen var fryst inntill de hadde behandlet saken. 3 mnd senere fikk jeg mail og jeg var frattat NRk lissensen :w00t:

  5. Påstand: Windows 8 kommer kun med Metro som "forbedring".

     

    Fakta: Windows 8 kommer med funksjoner som:

     

    Address Space Layout Randomization: Finnes allerede i alle de store OSene i dag pluss de nyere Windows versjonene .

     

    ReFS (Nytt filsystem): Kommer bare til Windows Server og ut fra hva jeg har lest er det ikke noe kvantesprang.

     

    Sammenslåing av fysiske disker til en virtuell disk: Finnes også i tidligere Windows versjoner, se disk behandleren.

  6. Det at du kjører Windows 7 med klassisk tema gjør at du mister en haug av forbedringer som Aero peak, application thumbnails, osv... Du kunne likegodt kjørt XP, uten at du hadde miste annet enn sikkerhetsforbedringer og andre under-the-cover funksjoner.

     

    Det du kaller eye-candy (Casino) er faktisk funksjoner som har en hensikt. Det er ikke bare for å se stiligt ut, hvis du kanskje tror det.

     

    Å nei, bare "sikkerhetsforbedringer og andre under-the-cover funksjoner". Aero peak og application thumbnails er mye viktigere :tease:

  7. Hei.

    Har hatt problemer i økende grad med at maskinen har blitt betydlig tregere. Merket det spessielt i Windows under spill. Prøvd å reinstallere OS-et uten at det hjalp og hentet alle de nyeste driverne fra HP sin nettside. Sjekket gjennom event-logen i Windows og finner ikke noe spesielt der. Kjørt HD tune å fant ut at disken min hadde noen dårlige sektorer (ca 200). Merker at noe også går litt tregt i Linux , men ikke like merkbart.

     

    Disken jeg har i laptopen er en toshiba 640gb (TOSHIBA MK6461GSYN) og er et resultat av en reklamasjon av den forrige. Maskinen min er en helt OK ett år gammel HP laptop, så håper det ikke er noe annet som har tatt kveld :)

     

     

    Mitt spørsmål er som følgende:

    Kan 200 dårlige sektorer amputere ytelsen så mye at den må byttes umiddelbart eller kan det ligge noe annet innblandet?

     

     

    Takker for alle svar :-)

     

    post-166062-0-34544200-1343582178_thumb.jpg

     

    noen logger som kanskje kan være til nytte:

     

    REALLOCATED.txt

     

    SECTOR COUNT.txt

×
×
  • Opprett ny...