Gå til innhold

Gompedyret

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gompedyret

  1. Spørsmål: er det mange her som bestilte et 3080-kort sånn rundt lanseringsdagen og som senere har avbestilt det siden det plutselig tar flere måneder å få levert?

    Jeg prøver å avbestille et ASUS GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X TUF OC som jeg bestilte fra elkjøp 17.09. Det er i ferd med å bli en ganske ubehagelig opplevelse, der de insisterer på at jeg ikke får avbestille før de "får lov til" å avbestille fra leverandør. Dermed er pengene mine stuck hos elkjøp og jeg har ingen info om når det eventuelt vil skje selv etter å ha bedt om det flere ganger.

    Den logikken deres synes jeg er hårreisende. Mitt kundeforhold er med elkjøp, og i prinsippet gir jeg blanke i hva slags dealing elkjøp har med sine leverandører.

    Har dere samme erfaring med andre butikker? Eller er ikke dette innafor hva denne tråden handler om?

  2. Det har vært en periode der jeg ikke har lusket så mye rundt på tek.no-nettverket, men mener å huske at prisguide var en del av dette nettverket, og også etter at det ble en selvstendig greie forble den "kommersiell partner" med hardware.no etc.

     

    Nå, derimot, nå er det konkurrenten prisjakt.no som har den ærefulle oppgaven. Er det en dramatisk historie jeg har gått glipp av, eller er det rett og slett en avtale som har gått ut og en ny inngått? Noen som har noen fakta på lur til nysgjerrigper?

  3. Ai! Det skulle jeg visst for to dager siden, da hadde den lille ungen inni meg sluppet å sitte i vinduet og vente på postmannen. :)

     

    Men, men, den som venter på noe godt.

     

    I mellomtiden gjør det ingenting om noen kan komme med sine tips om programmer og spill som viser frem N7 fra sin beste side. Pow, pow! Zapp! Og så videre.

  4. Jeg er ikke sikker på om jeg er forundret over at Amobil så åpenlyst selger seg som en annen mediahore, jeg har sett tegnene på manglende integritet før, men litt skuffende er det likevel.
    Korrupsjon er ulovlig, om du mener det er åpenbart at amobil selger seg til en aktør, så bør du anmelde det.AtW

     

    Jeg ser for meg den anmeldelsen!

     

    "Blant de mange tingene som trekker ned hos Amobils redaksjon er åpenbar partiskhet, selektive vurderinger, villedende prising, generelt mediahoreri og i tillegg er de åpenbart fulle som alker på jobb.

     

    Terningkastet justeres likevel opp til 2 fordi prisen er helt uovertruffen."

     

     

×
×
  • Opprett ny...