Gå til innhold

agnard

Medlemmer
  • Innlegg

    462
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av agnard

  1. Det jeg trur alle lurer på, er hvor knust telefonen egentlig er? fungerer skjermen, og kan telefonen brukes på vanlig måte? Er du koblet til internet via wifi?

     

    neste spørsmål er om du er logget inn med google konto? dvs kan du laste ned apper fra google play store? 

    hvis du er logget inn med google konto, kan du muligens synkronisere kontakter til/fra google. Men usikker på metoden på en såpass gammel telefon.

    Jeg ser at begge telefonene har plass til minnekort, bruker du dette? Det kan hende du kan eksportere/importere kontakter fra minnekort ved å gå på kontakter-mer-importere/eksportere-til/fra sd kort (eller noe i den duren)

     

     

    til dere som foreslår otg, husk at dette er en gammel telefon (froyo etter det jeg finner ut) og er usikker på om otg med mus vil fungere om det skulle vise seg at skjermen er helt knust. Men han skriver i første post at telefonen fungerer.

  2. Har vært borti samme problem, da kun på xda-developers i begynnelsen. Har slettet data og cache, noe som virket en stund. Problemet kom igjen for etpar uker siden, men husker ikke hvilket nettside det var. Har ikke kommet opp siden det.

    • Liker 1
  3. Jeg kan ikke RMA-reglementet på dette området, men om f.eks. et skjermkort ryker er man vel ikke pliktig til å levere inn alt samlet bare fordi den er bygget av komplett? Jeg nekter å tro at forbrukerrådet vil nekte en bruktkjøper å reklamere på et skjermkort fordi det var en del av en komplett PC. Man må jo forvente at delen skal vare like lenge, uansett.

    Vet at komplett har tatt imot bare skjermkort fra en ferdigbygd pc fra dem. Dette pga at det var garantert skjermkortet som var feil. Men tviler på at de tar imot en og en komponent for feilsøking hvis man er usikker hva som skaper problemet :)

  4. Hei :)

    Min far har et problem med sin saitek pro flight system https://www.komplett.no/product/340140/spill/pc-mac/tilbehr-til-pc/saitek-pro-flight-yoke-system#

    Throttlene kobles til selve rattet med en PS/2 kontakt, men denne kontakten har blitt forferdelig sløv etter noen år med mye ut og inn, og mister dermed kontakten ofte. Det er visstnok hun pluggen som sitter på "rattet" som er slapp, men får dobbeltsjekket dette når jeg er hjemme en snar tur neste helg :) 

     

    Det er desverre ikke slik som på saitek x52 at det er en enkel PS/2 ledning mellom stikke og throttle, så man kan koble ut på begge sider, men heller fast ledning på throttle, og connector på stikken.

     

    Derfor skulle jeg ha fått satt inn ny slik connector. Problemet er at jeg ikke finner den noen sted. Tenkte derfor å omgå dette ved å for eksempel lodde/spleise ledningen sammen rett inn i rattet, å da omgå pluggen helt.

     

    Før jeg begynner med noe som helst, noen som har tips til alternative løsninger/tips, og som kanskje har jobbet med PS/2 koblinger før?

     

    Takk for svar, selv om det er tungvindt skrevet :)

     

    Mvh

    Agnar

  5. Forskjellen er om det var bare en popup nettside som man av og til møter på som sier på dårlig norsk at du må betale, eller om det er et program som har lastet seg inn på telefonen. Viste den hele adressen din, eller bare at du bor i "by" med "postnummer"? I så fall bruker de bare IP-adressen din til å finne ut ca hvor du bor, å ingenting å bekymre seg over (samme info som vises her: http://www.infobyip.com/

     

    Antivirus avhenger av telefon, har du android/Iphone/windows phone?

  6. Jobber skift, og har aldri opplevd at døgning hjelper. Har nå gått natt i helgen, å må snu på etpar dager. Skal legge meg nå, å står opp ca kl 12, for så å legge meg igjen ikveld irundt 11 tida. Dette er det jeg har funnet ut hjelper for min del, men du må nesten finne ut hva som passer best for deg.

     

    Beste tipse jeg kan komme på er å legge deg til fast tid uansett hvor mye du vil være oppe, å stå opp til fast tid, selv om undervisning starter sent en dag. Få en fast døgnrytme, å legg deg selv om du ikke er trøtt.

     

    Som sagt er dette det som funker for meg, og er bare et tips :)

     

    Go natt :)

×
×
  • Opprett ny...