Gå til innhold

Deluxio

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Deluxio

  1. Hallo :D

     

    Eg skal handle ein del fyrverkeri. Det eg lurer på er kva pakke eg skal velga av desse to her:

    Nova Flash 2. http://www.novapyrotechnics.com/products/f...prod.asp?ID=349

    Svea Eldorado 2. http://www.sveafireworks.com/no/produkter/...prod.asp?ID=165

     

    Prisen på begge pakkene er i år 399,-

     

    Kva synst dåke eg skal velga av desse to pakkene?

     

    Takk på forhand :)

  2. Med å ta av maskina manuelt mener jeg å holde inne powerknappen til maskina går av ja. Burde kanskje sagt dette før, men men. :ermm: Jeg har nylig reinstallert OS. Og da er det mange nye oppdateringer som må konfiguerest når jeg slår av maskina, og pga jeg er veldig trøtt og ikke har tid til å følge med på det, har jeg slått av maskina på denne måten de to siste gangene. Kan det være OS har streika pga dette?

  3. Først kommer det påå feilgjenoppretting for windows, og da velger jeg "start oppstartsreperasjonsverktøyet" . Så søker det etter problemer, og så kommer det opp at oppstartsreperasjon kan ikke reparere denne datamaskinen automatisk. Så trykker jeg "ikke send"( altså ikke sende informasjon inn til microsoft om dette problemet) Meldingen som står det er : Windows kan ikke reparere denne datamaskinen automatisk.

    Hvis du nylig har koblet til en enhet til datamaskinen, for eksempel et kamera eller en bærbar musikkspiller, bør du fjerne denne og starte datamaskinen på nytt. Kontakt systemansvarlig eller datamaskinprodusenten for hjelp hvis denne meldingen fortsatt vises.

    Jeg har kobla fra alt som stod i USB-portene og prøvd på nytt, men det hjelper ikke. Så jeg trykker fullfør, og maskina slår seg av, og jeg starter på nytt. Microsoft corporation loader inn, og så kommer det opp bluescreen som varer i et sekund. Men hvis jeg "starter maskina på vanlig måte" så kommer det opp bluescreen som varer litt lengre, men jeg rekker ikke lese det før maskina slår seg av....

  4. Hallo allesammen! :hmm:

     

    I dag når jeg kom hjem fra skulen skulle jeg ta på min Dell XPS m1530 data, og den starta som normalt. De to første bildene kom opp, og windows loada. MEN, akkurat før den kommer innpå der en logger seg innpå, slo den seg av. Så jeg prøvde igjen, mange ganger. Etterhvert kommer det opp bluescreen på den samme plassen som den stoppa de andre gangen. Jeg har prøvd å "starte maskinen med sist fungerende innstillinger", og det funka ikke. Har prøvd å "reparere", men det kommer opp at maskina ikke klarer å reparere dette automatisk.

    Hva skal jeg gjøre? og hva er gale?

    Kan det ha en sammenheng med at jeg har tatt av maskinen manuelt de to siste gangene?

     

    Er veldig irriterende, pga jeg fikk den igjen fra reperasjon fra dell for en uke siden, pga batteriet og viftene var ødelagt. Og alt ble skifta, og maskina fungerte topp. :mad:

     

    Takker for svar på forhand :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...