Gå til innhold

oes90

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oes90

  1. Hei alle dere kreative sjeler! 

     

     

    Jeg driver å skal lage en t-skjorte med et litt kult pokermotiv på. Jeg har egentlig ingen morsomme ideer, men håpte at dere kanskje kunne ha noen fete innspill. Hvis jeg får inn et forslag som virkelig er kult kan det også være aktuelt å få noen til å lage et design som kan brukes på trykk, da mot litt betaling selvsagt.

     

    Ingen rammer for ideer, kjør brainstorm :) 

  2. Det er drag & drop med videofilen, så dukker det opp på ATV, lyd og bilde :)

    Det finnes mao ingen lignende app som bare speiler? Det er også problemer når jeg skal strømme fra nett-tv, for eksempel Cmore sine nettsider fra macen til ATV. Da vil slik jeg har skjønt det en drag&drop-løsning ikke være det som trengs?

  3. Opplever Airplay video som en meget hit & miss opplevelse. Derfor bruker jeg Beamer til å streame videoinnhold uten noen problemer :) Koster noen kroner men det er jaggu meg verdt det også.

     

    http://beamer-app.com

    Er det slik at man må ha en avi-fil (eller lignende) for å bruke Beamer eller kan man speile skjerm med både lyd og bilde? Hender en sjelden gang at jeg speiler spill til TVen. Og alt vil framleis gå gjennom AppleTV? 

  4. Hei

     

    Opplever flere brukere her at når dere streamer fra Mac til TV via Apple TV at bilder hakker litt hele tiden. Det er som om det ikke er flyt i frames. 

     

    Det er en ganske gammel Apple TV (1 eller 2 gen) og en ganske ny Macbook Pro 13 

    Nettverket er også veldig solid med en sterk ruter samt 200/20 nettverk

     

    Opplever andre samme problem? Løsninger?

  5. Vel altså, lyder osv spiller nok ingen stor rolle, men er ikke 4000 for et brukt el-piano (snakket med selger, det er 5 år gammelt) ganske stivt når man får tak i et splitter nytt til 7000? Har vært på en forretning og testa det som jeg linka til og det var iallefall kjempebra

     

    Vet ikke hvordan p-140 er?

     

    Yamaha har over tid hatt den beste piano lyden IMO, skjønt de andre merkene har kommet sterkt de siste årene. Jeg anbefaler derfor et brukt Yamaha til lavere pris en den du linker til. Et eks: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=57018967&searchclickthrough=true

    Tangentene på disse er helt ok.

     

    Edit: Ser at det du linker til har mange flere lyder og har flere typiske "keyboard" funksjoner enn et trad el-piano. Da blir det en vurderingssak om man har lyst til å legge inn mer penger for å få det i tillegg.

  6. Hei alle sammen

     

    Jeg skal begynne å lære meg å spille piano/tangenter og lurer på hva jeg bør kjøpe som øvingsinstrument hjemme. Jeg har ingen spesielle ønsker utover at jeg har forstått at det helst bør være vektede tangenter.

     

    Har foreløpig sett på følgende:

    http://www.4sound.no/tangenter/autokompkeyboards/yamaha-dgx-650-black

     

    Synes kanskje dette er dyrt for en total nybegynner?

    Hva bør jeg tenke på før kjøp? Hvilke typer er bedre enn andre?

     

    Håper på tips og veiledninger :)

  7. Takk for tilbakemelding

     

    Trøyen er ferdigdesignet, det eneste som gjenstår er å sende trykkeriet en vektorisert fil av de to logoene det gjelder. Har ingen erfaring med dette fra tidligere

    Ai - adobe illustrator. Filer laget i dette programmet, som er et vanlig program å bruke for illustrasjoner og design.

    De vil ha en fil som er vektorbasert da det er bedre for å skalere opp og ned.

     

    Hvordan hadde du tenkt til å designe trøyen? Hvis du bare skal ha noe veldig enkelt kan sikkert trykkeriet fikse det for deg mot en liten betaling.

     

    Henning

  8. Hei alle sammen

     

    Jeg er fullstendig grønn når det kommer til data og jeg har fått ansvar for designet av en sykkeltrøye til laget vårt under Trondheim-Oslo.

    I den forbindelse så har trykkeriet vi bruker sagt følgende: "Du må sende oss logoen i vektorisert AI eller EPS fil. Da kan vi endre og logoen blir skarp nok."

     

    Dette blir jo følgelig totalt gresk for meg og jeg skjønner ingenting av hva dette betyr. Er det noen som kan utdype dette, eventuelt hjelpe meg med hvordan det gjøres?

     

    Tusen takk

    Odd-Einar Svinøy

    Fysioterapeut, Dokka

  9. Hei

     

    Har dere noen erfaring med å kjøpe selvdesignet sykkeklær på nettet? Det er da snakk om å velge farge på drakten selv samt å legge på logoer.

     

    Hvor er det best å få gjort dette? Evt hvilke priser ser vi på når det kommer til dette? Skal helst være bra kvalitet på plaggene :)

     

    Takk for hjelpa

     

  10. Hei alle sammen

     

    Jeg er en nybegynner i landeveissykling som bruker en 2010 Focus Variado. Dette er egentlig en helt enkel og grei landeveissykkel for meg. Nå har det blitt litt problemer med kast i bakhjulet og lurer på å skifte ut hjulsettene. Har dere da noen tips om hvilket sett jeg bør gå for?

     

    De bør være gode, men ikke koste hele månedslønna

    Det er også verdt å merke at jeg er ganske tung, så det er kanskje greit å ha et skikkelig sett?

     

     

    Håper på tips

     

  11. Hei

     

    Jeg er en nybegynner ferdighetsmessig på skøyteski og skal nå skaffe meg ny pakke med utstyr.

    Selger har tipset om følgende stav:

    http://www.antonsport.no/s/p.aspx?pid=11522&cid=959&vid=70208&pcid=107

     

    Dette er Swix's Birkebeiner som jeg har forstått er karbonkompositt. Hva er forskjellen på denne kontra en ren karbonstav (utenom vekt åpenbart).

    Vil fullkarbon være stivere? Tåle mer?

    Hva er kriteriene for hva som er en bra stav?

     

    Det skal nevnes at jeg er ganske tung og det vil nok gå ganske mye kraft gjennom stavene. Ønsker også at de skal vare noen år :)

  12. Hei

     

    Jeg fikk nylig et plutselig begynnende problem med at Macen min får problemer med å koble til internett. (Det er kun internett som ser ut til å være problemet, da jeg har tilkobling til wifi hele tiden)

    Det jeg merker tydeligst er at internettet fryser fullstendig til, tjenester som Spotify og Skype slutter å funke og irritasjonen stiger ;)

     

    Noen ide om hva som kan være problemet? Internett ser ut til å fungere fint på andre enheter, mobil, så jeg tenker kanskje at problemet ligger på Macen?

     

     

    Kjører på OS X Yosemite 10.10

     

  13. Det er gode poenger du kommer med fotonisse

     

    Et annet punkt jeg tenker på er at der jeg bor vil temperaturen fra årstid til årstid svinge veldig. Det kan fort krype ned mot 30 kuldegrader i lengre perioder om vinteren mens det om sommeren koker. Dette vil vel på et eller annet vis påvirke elektorinikk, mekanikk etc?

  14. Hei

     

    Jeg driver å ser på kjøp av ny bil og har bestemt meg for en 2015 Golf Stasjonsvogn. Det jeg lurer veldig på er hva ekstrautstyr dere ser for dere er lurt? Hoveddilemmaet mitt er om jeg skal gå for panorama soltak eller ikke. Er noe redd for lekkasjer, tekniske problemer osv

     

    Det utstyret jeg har satt på akkurat nå er:

    Sportsunderstell

    DSG Automat

    Park. varmer med fjernkontroll

    Keyless access

    Tonede vinduer bak

    Panorama soltak (??)

    Ryggekamera

    Discover media navigasjon

    Ergoactive sportsseter

    17" sommerfelger (16" vinter)

    Innovasjonspakke Highline

    Adaptive bi-xenon

     

    Ellers relevant er det snakk om en 140 TSI DSG

     

    Håper på tips !

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...