Gå til innhold

superr

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superr

  1. Er det noen som har å anbefale trådløs HDMI? Har en stasjonær PC på et rom, og ønsker bilde overført til TV-skjerm i annet rom? Må derfor kunne gå gjennom vegger. Noen som har anbefaling til hvordan løse det med mus/tastatur? Regner med at trådløs mus og tastatur ikke fungerer gjennom vegger når maskinen er i et annet rom?

  2. Merko skrev (8 minutter siden):

    Sikker? Mener på at man ikke trengte det før. Har ikke iPhone foran meg så får ikke testet, men ja det er jo en nedtur.

    Vil jo sannsynligvis fungere med Chrome på iPhone, men det er det vel ikke mange som har.

    Prøvde å sende linken på sms til meg, da gikk det å komme inn på iphone uten installering ved å klikke på link. Av en eller annen grunn gikk det ikke da jeg skrev inn link i nettleser. Da er dette programmet fullt brukbart. Tusen takk for tips :) 

  3. Finnes det et bra program til følgende:
    Enkelt program for videosamtaler. Kunde skal kunne videochatte med rådgiver. Kunden logger f.eks. inn via en link fra vår nettside. Får tildelt en kode, og kan så videochatte med rådgiver. Det er viktig at dette er enkelt for kunden, og at kunden ikke må laste ned en app eller programvare (kunder kan være fra 20-80 år så begrenset med kunnskap om pc/mobil). Kontoret kan gjøre dette fra en PC med webkamera, mens kunden bruker kamera på telefon. Noen tips til bra program som kan funke til dette?

  4. Jeg har en Ford Galaxy 2009mod med litt merkelig feil. De fleste av interiørlysene fungerer ikke, og blinkelys slutter å fungere. Dette skjer på omtrent hver kjøretur, og lysene er borte i 1minutt eller 2, og så kommer de tilbake igjen og alt er i orden. Virker som det kan være dårlig kontakt etc. Noen som har tanker om hva som kan være feil?

  5. Jeg vurderer å kjøpe meg keyboard. For meg er det viktig at det er enkelt å bruke, og at det har mange ferdige styles. Trenger ikke være gode høytalere, da jeg har ekstern. Har vurdert en brukt Yamaha Tyros 1, 2 eller 3, men finnes det andre gode alternativer? Ser for meg i en prisklasse opp til maks 5000, men gjerne rimeligere.

     

  6. Hei.

    Jeg har tatt mange bilder på et minnekort, og når jeg legger den i minnekortleseren får jeg følgende melding: "F:\ er ikke tilgjengelig. Filen eller mappen er skadet og kan ikke leses"

     

    Hva gjør jeg? Hvordan får jeg bildene ut derfra?

    Er veldig viktig for meg at jeg får dem ut, er krise ellers....

×
×
  • Opprett ny...