Gå til innhold

Anthr0

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anthr0

  1. Litt rart at dere ikke lager noen lenke til det dere har lagt ut på youtube. Jeg ramlet over kanalen deres helt tilfeldig. At dere heter gamerdotno på youtube var nytt for meg.

    Videoen fra streamen:



    For å være første video var det vel greit nok. Dere kunne gjort noe med monolyden fra snakkingen. Regner med produksjonenverdien på fremtidlig innhold øker på sikt.
  2. Vi er tre menn i 20/30 årene, en level 11 og to level 30. Ingen av oss er ranket solo queue, men ut i fra hvem vi har slått lanefasen, kanskje et sted mellom sølv V og gull V (kommer an på champion og matchup).

     

    Vi spiller på europe nordic and east og starter å spille sånn i 18-19 tiden på hverdager og fra 20:00 og utover i helgene. Spiller tre ganger i uken eller oftere.

     

    Vi har ikke noen bestemte ambisjoner annet enn å nå så høyt som mulig i ranked og ha det gøy.

     

    Vi benytter TS3 (har server) eller skype for VoIP.

    --------------------

     

    Det er ikke sånn at du alltid må spille adc / support når du spiller med oss, men det er noe du bør spesialisere deg på, dvs at du har/skaffer deg et godt utvalg av helter for din rolle og kan spille alle bra nok til å counterpicke i draft / ranked.

     

    Vi kommer til å trene mye mot hverandre for å teste forskjellige matchup, og vi skal tørre å gjøre "plays" i normal games. Spille litt mer konservativt i ranked, med mindre vi har trent mye på et bestemt scenario (f.eks tower dive som lav level).

     

    Krav til deg er at du er moden og har brukbar mic. Du kan godt være ny league of legends spiller, men det er pluss dersom har erfaring og allerede er level 30.

     

    Hvis du vil spille med oss, send meg en PM, så kan kjøre en liten tryout. Få med alder, ingame nick, og skypenavn. Husk at vi spiller på EUNE, ikke EUW.

     

     

  3. Jeg bestilte en shuttle pc i 2008 til ca 4000kr fra pixmania. Jeg så at pixmania hadde en del fortvilte kunder som hadde prøvd å sende defekte varer i retur. De var billigst på pris, og jeg tenkte at "hva er sjansen at varen er defekt?".

     

    Det viste seg at jeg fikk tilsendt en defekt vare, og da fikk jeg prøve meg på returordningen deres. Fikk tilsendt en epost med retur adressen deres, men den lignet ikke sånn adresse vi har i Norge eller andre land (adressen er i Frankrike). Fikk hjelp på posten for å få sendt den til rett adresse. Fikk varen i retur 1 måned senere uten at den hadde vært innom pixmania.

     

    Gjør deg selv en tjeneste, ikke kjøp varer fra pixmania.

  4. Sins of norway er en steamgruppe som av og til kjører multiplayer økter i sins of a solar empire: rebellion eller trinity.

     

    Har du spillet men mangler noen å spille med, eller har lyst til å spille med noen nye meld deg inn i gruppen her: http://steamcommunity.com/groups/sinsnorway

    Det blir annonsert i forkant når det skal spilles, påmelding skjer på gamersparadise.

     

    Nivået på de som er medlemmer nå, er ikke veldig høyt. Her er et opptakt fra sist økt:

     

    Uredigert versjon 2 timer og 24 minutter

    https://www.youtube.com/watch?v=-ti0b6dXYvA&list=PLUxR0DAk01gNsv9Dy9Uq5WNd1UN31WmCV&index=1

     

    Redigert versjon med musikk 15 minutter:

    http://www.youtube.com/watch?v=_xylYBcuZdY

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...