Gå til innhold

nbmofo

Medlemmer
  • Innlegg

    901
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nbmofo

  1.  

    Det er nok en god del enklere, raskere og billigere for mange bedrifter i SMB-segmentet å handle tjenester fra dette "skytullet" enn det vil være om man skal måtte forholde seg til innkjøp av maskinvare, os, programvare, lisensadministrasjon, backup og kontinuitetsløsning samt sikre at man har operatører som behersker alle disse disiplinene. I tillegg har man reell capacity on demand i stedet for å enten kjøpe overkapasitet eller å hastekjøpe ekstra maskinvare når man brått trenger det.

     

    Endringer er for enterprise-markedet, hvorfor du drar inn SMB stiller jeg meg spørrende til. 

    Hvor får du det fra at prisjusteringen ikke gjelder for SMB?

  2. Altså. MikroLED er ingen ny teknologi i så måte. Dette er vanlige LED skjermer med smd dioder som har en pikseltetthet på p0.8. På ISE messa i Amsterdam var det en annen leverandør fra Kina som viste frem en LED skjerm med p0.7 kvalitet, så the wall er meget godt markedsført om ikke annet. Den er bare en høyoppløst smd led skjerm.

     

    Det er vel ingen som tror noe annet? Det er jo miniaturiseringen som er krevende og grunnen til av vi bruker LCD og OLED i dag. Det som er/var imponerende med Samsung sin løsning foruten pikseltettheten er hvor liten avstanden er mellom modulene.

  3. Jeg syntes det er viktig at så stort selskap går motsatt av det andre selskaper gjør. Det er snakk om mer åpnhet, og at vi skal dele alt.

     

    At Apple legger disse føringene er veldig viktig, og veldig riktig. All honnør til dem. Så får vi håpe flere følger etter.

     

    Her er det vel ganske klart at Apple følger Microsoft sin ordlyd de siste par årene.

    Selv Google har lagd en app/funksjon for å begrense skjermtid, ikke at dette vil ha noen effekt eller hjelpe verden. Dette er enkle tiltak de gjør for å kunne si at de gjør noe uten at det går ut over egen profitt.

    • Liker 2
  4.  

    Er ikke i tvil om at en Outlook klient i hånden, er bedre enn 10 i skyen. Så lenge man har mulighet til å installere appen på Android og iOS, ser jeg ikke problemet i det hele tatt. Å bruke nettleseren for å sjekke epost er ikke noen god løsning uansett!

     

    Problemet er bare at hvis du har en OnPremise Exchange server, så er Outlook for mobil bare halvveis i hånden og halvveis i skyen. De gjør fortsatt autentisering og mellomlagring av data på egne servere på en måte som skapte ganske mye kritikk da de først relanserte Accompli appen som Outlook. Det er verdt å ta hensyn til om man fortsatt har OnPremise Exchange av en grunn. Men de er flinke til ikke å snakke om det...

    Men allikevel fikk Acompli kun lovord før oppkjøpet, selv om det gjorde akkurat det samme.
  5. Egentlig begynner bildet å bli bra nok nå, personlig ønsker jeg meg at de heller senker prisen på de store størrelsene, 80 - 90 - 100 - 110" etc.

     

    Kjøpte meg en 75" og trodde den skulle være stor, men...

     

    110" til 30K med dagens teknologi hadde vært gull, selv om jeg må vente to år.

     

    110" til 30k kommer du nok til å måtte se langt etter. Du vil ikke få den gjennom ganger eller opp trapper heller.
    • Liker 1
  6. Til skribent:

    Kan dere forsøke å få specs. på hvor brede rammene var på det testoppsettet fra messen? Synes at det er en interessant detalj. Da det nok vil oppleves smått forskjellig mellom ymse skjermer.

     

    Et annet spørsmål i den forbindelse. Kan det å ha sølvgrå rammer hjelpe på at streken i senter av prismet ikke blir så markant?

     

    Streken har nok mest med vinkelen bildet er tatt på. Når du sitter vil det se ut som på venstre side.
×
×
  • Opprett ny...