Gå til innhold

bananaz

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bananaz

  1. Bruker Outlook Web Access (OWA) for å sjekke jobbmail via browser (IE, GC osv). En eller annen gang har jeg tydeligvis laget en håpløs meldingsregel som gjør at alle innkommende eposter havner i mappen "Slettede elementer". Dermed får jeg ikke lastet dem ned i innboks i Outlook Express. Forsøker å finne fram til rette sted i OWA for å slette meldingsregelen som skaper problemet - men finner ikke dette i de ulike menyene.

     

    Menyene til venstre i min OWA ser slik ut:

    OWA-1.jpg

     

    Men jeg ser i diverse fora at de fleste har valg for regler/rules i samme meny-stolpe:

    OWA2.gif

     

    Kan noen hjelpe meg med å få fram menyvalgene jeg mangler?

  2. Broder'n skal kjøpe en liten, snerten bærbar til kona til jul. Den skal stort sett brukes til nettavis-lesing, nettbank-besøk og annet "lett" arbeid. Ser de blir kalt både nett-pc, mini-pc og ultraportabel - vet ikke hva som er den riktigste betegnelsen på disse. Han har vært i den lokale Elkjøp-butikken, og har fått anbefalt denne Acer-varianten. Er dette et godt tilbud? Kan noe komme med andre anbefalinger - med fetere specs - prisen bør ikke overstige 3500 kroner.

  3. Kvisten - kan du fortelle hvordan det gikk med byttingen av skjermen på din N82? Var det vanskelig å få til? Krevde det spesialverktøy? Hvordan gikk det med bestillingen fra MyTrendyPhone - tenker på leveringstid, fraktkostnader, toll, mva osv? Fint hvis du kan dele dine erfaringer.

  4. Har en nesten ny Samsung HD103UI harddisk som ved et par anledninger plutselig har endret format til RAW. Ved siste tilfelle fikk jeg hentet ut dataene med programmet GetDataBack.

     

    Har brukt programmet HDD Low Level Format Tool til å formatere disken etter at den dukker opp som RAW. Windows sin egen formatering og Partition Magic ville ikke formatere disken. Kort tid etter formatering tilbake til NTFS filsystem var det tilbake til RAW igjen.

     

    Før siste formatering genererte HDD Low Level Format Tool rapporten som er vedlagt. Går det an å tolke hva som er galt med disken ut fra rapporten? Er det andre programmer som genererer bedre rapporter om diskens tilstand? Er det mulig å få disken til å bli stabil NTFS-disk igjen? Forslag til programmer/prosedyrer som fikser dette? Eller er løpet kjørt?

     

    log_hddguru.txt

     

    Edit: Legger også ved et par rapporter generert av programmet MBRlister, etter at HDD Low Level Format Tool har formatert disken. Dette er status for disken slik den er akkurat nå.

     

    MBRlist.txt

    BPB3list.txt

  5. Heisann! Er en "bjønn" på 110kg+++ - farlig nær et heidundrende 40-årslag - som etter mange herlige år i sofaen endelig har tatt seg sjøl i nakken og kommet i gang med litt trimming. Har stort sett gått turer og drevet litt med styrketrening fram til nå, men med vår i lufta har lysten til å begynne og sykle dukket opp. Trenger noen kvalifserte vurderinger av tilbud jeg har fått på tre Merida-sykler. Regner med å holde meg på asfalt og grusveier, så en hybridsykkel vil vel være passende. Tilbudene jeg har fått er følgende:

     

    Merida Maroon Disc (pris kr. 4990)

    Crossway TFS 900 2008-modell (pris kr. 6000)

    Crossway TSF 900 2009.modell (pris kr. 8500)

     

    Må innrømme at jeg sikler mest på 2009-modellen av Crossway TFS 900. Liker å kjøpe kvalitet når jeg først svinger Visa-kortet. Men er det verdt de ekstra tusenlappene i forhold til de to billigere alternativene. Er det andre modeller i samme prisleie fra andre produsenter jeg heller bør se på? Hadde vært kult om noe kunne hjelpe meg med dette litt kjapt - jeg klør nemlig etter å komme i gang med pedaltråkkinga :-)

  6. Får samme feilmelding som 2die4 på en WD-disk som er noen få måneder gammel. Disken dukker imidlertid opp igjen i utforsker hvis jeg slår av maskina helt - inkl strømforsyninga. Den dukker ikke opp med omstart. Har klart å kopiere over data fra disken, men det har vært en møysommelig prosess. For etter 15-20 min kommer feilmeldinga tilbake og disken forsvinner fra utforsker. Masete når det er ca 750 giga som skal kopieres over...

  7. Jeg regna ikke med at noen har dagens podkast - for den er jo IKKE publisert... Men det kunne jo være en entusiast som har "grabba" hele sendinga med musikk og alt. Å skylde på teknikk holder ikke - det blir for lettvint. ("Nerdene" i "Verdt å vite" - som Pottifar stadig vekk fleiper med, klarer det jo - hver eneste dag). Å la være å legge ut podkasten er for meg like ille som om de skulle gitt f... i å møte opp til "live-sendingen". Vi podkast-lyttere er vel like mye "verdt" som alle andre lyttere, eller...? Men nettet er vel fortsatt den stygge andungen for NRK.

×
×
  • Opprett ny...