Gå til innhold

sm1pea07

Medlemmer
  • Innlegg

    328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sm1pea07

  1. Helt enig i alle pastander. Kjører selv et gammelt MSI 7800GTX på et relativt nytt oppsett. Det er heller programvaren og skjermen man spiller av på som har mest å si. Bruker VLC til all video avspilling og Windows Media Player til musikken.

     

    Det er mye mer å hente på f.eks. lyd siden med hardware.

  2. Et godt eksempel her er PS3'n. En del programvare finnes, men det utnytter ikke Cell-CPU'n i det hele tatt.

     

    Hadde vert gøy å sett en Cell CPU benchmarka mot AMD / Intel. Skulle ikke tro den yter mere enn tilsvarende PowerPC CPU'er. Men det er litt merkelig at Sony / IBM har brukt så mye midler på å utvikle en slik multifunksjon CPU når PS3'en alikevel har seperat GPU basert på G70 (GF7800). Kamuflert som RSX her da :whistle:

     

    Det er nytenkning da men.... Microsoft har nok engang vil jeg si produsert en suksessoppskrift med X360'en, næmlig kun det som trengs for å gjøre jobben :roll:

  3. Hmmm moralen ja... Jeg bestillte en haug med hvitevarer + en LCD TV hos Elprice i fjor. De hadde inne LCD TV'en så jeg kjøpte den med en gang. På lappen stod det alt jeg hadde bestillt. 2-3 uker senere hentet jeg hvitevarene og til min store overaskelse stod det en lik LCD TV også der i mine varer. Personalet lastet inn alt i bilen min. Jeg stanset selgeren og sa at jeg hadde fått TV'en for 2-3 uker siden, han ble utrolig glad og takket meg mange ganger. Det endte med at jeg fikk et meget sjenerøst avslag på totalprisen for alt. Hadde allerede fått en bra rabatt. De kunne tapt mange tusen på tabben.

     

    Jeg sparte over 10 000 på handelen :cool:

     

    Det lønner seg å være ærlig ;)

  4. Har en godt brukt Nec ND-3500AG som ved brenning bråstopper / lager klikkelyd (brennelyset forsvinner i ett halvt sekund). Bruker Nero 7 til brenneprogram. Etter fullført brenning kommer melding om en 100% vellykket brenning. Har nyeste firmware osv... Back-up filmer kakker av og til ved avspilling i DVD spiller. Bruker kun Verbatim DVD+R plater. Lurer på om den er utslitt?

  5. Jeg antar du har montert hovedkortet riktig, dvs med "spacere" montert på riktiger steder slik at hovedkortet ikke er montert med alle loddepunktene direkte inntil metallplaten i kabinettet eller noe sånt?

    5845225[/snapback]

     

    En gang for lenge siden skulle jeg bytte HK i en Pentium 1 maskin. Fikk aldri start uansett hva jeg prøvde. Løsnet HK og fant en liten skrue mellom HK og chassi. Bare flaks att noe ikke ble ødelagt :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...