Gå til innhold

BIGG

Medlemmer
  • Innlegg

    1 916
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BIGG

  1. Gjest d51f8...5b8 skrev (19 timer siden):

    Alarm 380,-

    Litt på siden, men:

    Jeg har fundert lenge på hvem som har "lurt" vanlige folk til å tro at de absolutt må ha alarm? Hvis forsikringene er i orden(villa/innbo) gir det da mening å betale tusenvis ekstra i året for alarm?

    Mulig det er noe jeg overser, men opplys meg gjerne!!

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 3
  2. bo1e skrev (1 time siden):

    Mitt inntrykk er at det ligger i kassesystemet at det tas mer eller mindre tilfeldige stikkprøver (muligens oftere hvis jeg har hatt få eller bare én vare). Har opplevd det mange ganger og ser det stadig vekk skjer med andre kunder.

    En enkelt banan hos Extra er nesten garanti for kontroll!

  3. bo1e skrev (34 minutter siden):

    Har det vært en beløpsgrense eller noe sånt før det utløser toll tidligere, bortsett fra frigrensen som opprinnelig var på 200 kr?

    Størrelse på beløpet, utløser ikke toll, men type vare er avgjørende. Frigrensen du nevner gjelder ikke toll, men MVA. Lær deg forskjellen!!

    MVA derimot har hatt forskjellige grenser. I dag er det MVA fra første krone...

  4. The Avatar skrev (4 minutter siden):

    Det sagt så er det sjølvsagt rom for tvil ettersom TV-kameraet ikkje fanga opp det som skjedde før slaget, så det noko uklart om han som vart slått ned kasta hanskane frivillig eller om hanskane kan ha falt av under slossinga, eller fyrst vart kasta etter fyrste slaget for å kunne forsvare seg sjølv betre.

    I denne artikkelen fra VG vises hele situasjonen på video om noen er interessert.

  5. Gjest 64272...d35 skrev (23 minutter siden):

    Du har rett på å overføre 14 feriedager. 

    Anonymous poster hash: 64272...d35

    Tja...:

    "Arbeidstaker kan inngå skriftlig avtale med arbeidsgiver om overføring av feriedager på inntil 12 virkedager (2 uker) til påfølgende ferieår jfr. ferieloven § 7 (3). Dette er altså noe begge partene må være enige om, og ingen av partene kan i utgangspunktet kreve slik overføring.

    Dersom arbeidsgiver for eksempel ønsker at arbeidstakeren skal avvikle all ferien i løpet av ferieåret, kan arbeidsgiver som hovedregel kreve dette."

    Link:

×
×
  • Opprett ny...