Gå til innhold

ronald03

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ronald03

  1. Fikk testet ut Escarpod, men la merke til at det tok helt sinnsykt lang tid å laste ned. Dobbeltsjekket av WLAN var aktivt, og at trafikken gikk den veien og ikke via 3G (må nesten ta en ekstra titt på regninga mi for å få det bekreftet, men telefonen ga meg ihvertfall ingen indikasjon på at jeg lasted ned via 3G). På min gamle N82 gikk det vesentlig raskere.

    Du har ikke noen tips på dette kan skyldes Nipsen?

     

    Eunaas: Stemmer at jeg skal laste ned direkte på mobilen, men bruker WLAN, så det koster ikke noe det nei.

  2. Hei.

     

    Jeg kjøpte igår den nye SE G900 (forresten en kongetelefon!). Og nå prøver jeg å få lasted ned podkaster direkte til telefonen via RSS-feedere. Jeg skal laste ned Radioresepsjonen, og har lagt inn riktig link (http://podkast.nrk.no/program/radioresepsjonen.rss). De siste dagers sendinger dukker opp, og jeg får mulighet til å se litt informasjon som hvem som har lagd programmet og hvilken dato det er fra. Utover det får jeg ingen muligheter. Jeg får med andre ord ikke lasted ned selve .mp3 fila!?

     

    Er det noen her inne som vet hvordan dette kan løses? Evnt om de kjenner til et annet program jeg kan installere på telefonen for å gjøre det på en annen måte?

     

    (ps: har gjort et søk på forumet for å se om det var noen tidligere svar jeg kunne benytte meg av, men fant bare en lignende tråd uten noen svar. Håper inderlig at noen som kan hjelpe meg tar to minutter av sitt liv for å skrive ned et godt tips!)

×
×
  • Opprett ny...