Gå til innhold

eskern

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eskern

  1. Ok har noe av det samme greien på min maskin. Har fått Windows 7 Ultimate på min maskin... Men så ønsker jeg og ta en clean install på den og ikke bare en sånn install fra datamaskin. så da ønsker jeg og boote fra starten og slette partisjonen og legge den inn på nytt. Så jeg brenne ut ISO filen som jeg fikk på en DVD+R plate. Bruker PowerISO og brenne den på en Plate. Det neste jeg gjør er og restarte maskinen gå inn i BIOS og forandre Boote liste. Så jeg setter CD-Rom som den første og Resten etterpå. Så Restarter hele maskinen seg og jeg venter på den "Press Any Key To Boot From DVD Rom". Men den kommer ikke. Istedet som kommer bare "Windows Oppstartsalternativer" Med og enten bruke tidligere Windows programmer som jeg ikke har eller og bruke Windows 7 som jeg har innstallert men ikke clean. Hva er det som er galt.

     

    Maskinen er en Skole Pc som vi fikk på Kvadraturen Skole. En HP Qompaq 6715b AMD Turion Prossesor Med en TSST Corp CD\DVDW TS ATA Device som en Dvd Spiller.

    Hva er det som er galt?

    Å Ja den virker i Selve Windows....

  2. Jeg var og kjøpte meg nytt anlegg for litt siden. jeg måtte få meg 5.1 og fikk et rimelig godt tilbud på http://www.netonnet.no/?sid=1006452&gc...CFdIUzAodO3K7cQ.

    Problemet var bare at jeg hadde ikke tenkt på hvordan jeg skulle koble på sub...

    Jeg har elementet men jeg får ikke noe lyd i det. det er et 12" element. men det vil ikke spille..

    Jeg har prøvd meg med og koble den med 3 mm stereo jack til RCA. og inn men den vil ikke spille.

    Så ser jeg på instruksjonboken at det står at den ikke kan kjøre ANALOG DIR? og i tillegg står det at den må ha enkanalig kabel. Jeg vet ikke men jeg har kjørt en splittet stereo 3 mm jack til splittet RCA. så har jeg kjørt http://www.clasohlson.no/Archive/Images/Pr..._065605_939.jpg den videre inn til forsterkeren. Men det vil ikke komme noe lyd ut. og jeg har sett at den sender ut på SW. og at den sender ut LFS.

     

    Hva er det jeg skal gjøre?

  3. Jeg får ikke haket vekk 576p på min PS3, noe tips?

     

    har det noe å si? sender ps3en din ut 576p noen gang?

    jeg og har jo hake på 576p, men ps3en sender jo aldri ut 576p uansett.. det eneste materialet jeg har i 576p er dvd og ps2 spill, og så lenge du har valgt at slikt skal bli oppskalert under video menyen så mja..

    Jeg har opplevd det. når jeg har huket ut alle utenom 1080p så sender han ut 576 når det f.eks. er et 720p spill :(

    Å jeg kan ikke huke av 576p :p

  4. Jeg syms det er synd. at Konami skulle komme opp med det. men det er jo det første.

    Men å sammenligne det med Gh4 og Rock band 1-2 syns jeg er litt drøyt egentlig. på små konsoller (PSP, DS osv) syns jeg det passer. men når det skal opp mot 360 og PS3 syns jeg det bare blir dårlig.

    Låtvalget er ikke av det beste. Spånn som det er frammstilt(tonene kommer rett ned) syns jeg blir uoversiktlig. egentlig som et dårlig internett spill.

    Men hvis det var det første som kom ut er det jo greit nok. Men forbedringer trengs !

  5. Problemet mitt er vell kanskje det at jeg ikke har noen tv men en DLP HD ready Prosjektør.. dermed er det vell ikke så lett å få 1080p hvis spillet er merket med 720p...

    Men jeg syntes de fleste spill er merket med 720p... Hvorfor det når nesten/ eller alle 360 spill er skalert i 1080p??? hva er da forskjellen.. er det PAL i forhold til NTNC?

  6. Ja nå er jeg ikke så dreven på dette med HS innenfor rock band(jeg satser på at det er innenfor der) men jeg er enig. Rock Band 2 er bedre. men jeg må si at hvis du får et trommesett som funker er det GH4 trommene som er best. men spill messig er det Rock Band som er best. men det du kunne ha gjort, selv om det hadde blitt dyrt. det er (hvis du har 360, å skal spille trommer) kjøpe GH4 solo tromme pakke. så kjøpe Rock Band 2, med aventuelt kjøpe Rock Band 2. Så får du tak i kode fra PS store å får over sangene fra rock band 1. men som du sier. du ahr gjort et valg :)

  7. Jeg er lei av at batteriet går tomt på trommesettet.. er det noen som vet om man kan bruke USB MIDI kabel som en erstatning for det tråløse?? I tillegg så har jeg et problem.. for trommesette er jo nesten 50 ms forsinket.. det gjør meg skikkelig sur på grunn av at jeg ikke alltid treffer det jeg vil :(.

     

    hva slags batterier bruker du da? jeg kjøpte meg en 60 pakke på nille, og de batteriene holder veldig lenge. har bytta 1 gang siden jeg fikk settet i november.

     

    når det gjelder laggingen; du har sikkert prøvd å kalibrere lag i spillet?

    Det har jeg. å det hjelper ikke. den vil bare kalibrere forsinkende vei. Men hadde jeg hatt en kabel så ville jo allt vert løst litt lettere :p

  8. Hvordan skal man greie det? skal man bare ta vekk alle signalene slik at han bare har 1080p å velge i? blir ikke det dårlig hvis ikke spillet er merket med det? Spillte Plinter Cell med 1080p. men det legget bare? er det ikke sånn på alle spill? :)

  9. Jeg tror at det er bare å levere den inn. Hvis du har sagt at den skal velge HDMI. så i realiteten faktisk ikke vise noe på SCART. Jeg var på en vanlig TV å prøvde den, på SCART. men da fikk jeg ikke noe bilde. på grunn av at det ikke var klart for noen andre signaler enn HDMI. for det er det jeg sender på Projektoren. Hvis jeg ikke tar feil er det samme omvent vei. så hvis du har fått SCART signaler ut, så er den stillt slik at du ikke skal få noe ut pp HDMI. Men som du sier, du har vel stillt det på HDMI. så da er det vell bare å få den til Service :)

  10. i følge instruksjonene skal PS3 stå 30 cm fra noe som helst "hindring".. sånn at den ikke skal bli varm å slik at den skal kunne bruke vifta ultimat. har min stående på toppen av forsterkeren med ca 30-40 cm til noen vegger... Er rimelig sikker på at det er vare problemet som er den store saken, selv om du kanskje allerede visste det :)

  11. Jepp.. PÅ 360 er omtrent allt kompatible med hverandre.

    På Ps3 er det litt verre.

    Rb2 har det kommet en patch for lenge siden. den lar deg spille trommer på RB 2 med GH hero settet, å gitarene virker.

    På Rb1 er det litt verre. Der virker gitarene, mic. men trommene har det ikke kommet noe til. Men det vil komme i frammtiden!

  12. Jeg må si etter og ha spillt Guitar Hero en del.. må jeg si at det eneste som er imponerende er trommene.. resten er helt på lik linje..

    Når jeg ser på selve sangene og otsende messig og game messig, syns jeg enda Guitar Hero har litt igjen før de tar igjen Rock Band.

    Men jeg har nå kjøpt Rock Band også. men jeg ble skuffet.. fordi man ikke kunne spille med Guitar hero Trommene... Men ellers ville jeg ha tatt Rock Band..

×
×
  • Opprett ny...