Gå til innhold

K-nuts

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av K-nuts

  1. On 7/8/2021 at 8:24 PM, Guest b7d54...7d9 said:

    Hvordan går man frem hvis man er norsk statsborger og ønsker å bli kryonisert (altså frosset) ned når man dør en gang i fremtida?

    Ønsker å bli frosset ned i USA, siden de visstnok har best metoder for å utføre dette.

    Anonymous poster hash: b7d54...7d9

    Hei 🙂 Jeg er interessert i å høre litt om hva du fant ut? Send meg gjerne en melding. 

  2. 9 hours ago, vampyrica said:

    Out of topic, men vet du om de siste fra cdon har nyeste modellen av ps5? 

     

    2 hours ago, Crayling said:

    Ps5 fra siste obs slippet motatt. Det er den nyeste modellen, disc. Should I be happy or not? Varierende tester der ute XD

    Det virker ikke som testene er varierende i det heletatt? Austin Evans kom med en ubegrunnet påstand om at den nye konsollen var dårligere, men testet i praksis ikke komponentene. Nå har det blir gjort, og den nye modellen er minst like god. Denne tullesaken kan legges død engang for alle. Eneste grunnen til at det fortsatt snakkes om er at Evans gjorde en veldig tabloid feilsluttning i sin video, og startet et rykte om at nye PS5 var dårligere. Det har vi ikke grunn til å tro.

    Ikke tenk mer på hvilken modell dere får. Vær glad om dere får tak i en PS5 i det heletatt.

     

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  3. 1 minute ago, Kilko1337 said:

    Har selv blitt svindlet på finn (første og siste gang), og selv om de fant personen via kontonummer osv (og han hadde svindlet flere), ble saken henlagt. Politiet har jo såvidt ressurser, og ihvertfall ikke ressurser til en svindel-sak til 5500 kr 😕

    Det kan alikevell være viktig å få registrert saker på vedkommende slik at det ikke kan fortsette i det uendelige.

    • Liker 1
  4. 1 hour ago, LordM8YT said:

    Og får sikkert ikke de pengene igjen. Og et større problem er jo at jeg har verge. Så......

    Hvis du ikke har fått det du har avtalt i en handel bør du/verge ta denne saken til politiet. Hvis du har overført til en norsk konto, via. Vipps etc. bør det være mulig å identifisere vedkommende. Ta vare på all kommunikasjon.

    • Liker 1
  5. 16 hours ago, Toroto90 said:

    Min CDON bestilling fra 18.08 står også fortsatt som behandles.

    Sendte en mail på mandag, men er svært stille på den fronten.

    Jeg er i samme båt. Bestilling 18.08, forventete lvering 30.08. Ingenting enda, og samme svar (ord for ord) som de øvrge har fått fra support at de "jager" leverandøren. Det jeg savner er litt informasjon fra deres side, f.eks. en epost. Siden det ikke har kommet lurer jeg på om de selv er usikre på om leverandøren kan levere/når.

  6. Siden det kom en negativ kommentar får jeg gi litt motgift: kjøpte nylig dette, og har hatt fantastisk mye gøy med alfaversjonen som kan kjøpes nå. Grafisk er det helt nydelig (Digital Foundry kjører en serie på det nå). Det har endel brukbart gameplay, og er i praksis et MMO med god flerspiller.

    Hvis man aksepterer at reisen med å utvikle dette vil ta enda 3-4 år kan det være absolutt verdt prisen allerede nå. Å si at dette er en svindel er klassisk internettull. Sjekk noen videoer på YouTube og strømmer på Twitch hvis du lurer på hva status faktisk er.

    • Liker 4
  7. 23 hours ago, GrinderX9 said:

    Det jeg spilte mest i VR 2019 var No man sky, hadde ikke spilt det før det kom ut i VR. Men det er virkelig et Episk VR spill. [....] Likevel går det greit med GTX 1070. Men tror både skjermkort og CPU må byttes nå.

    Samme erfaring her egentlig, men jeg hører det ble bedre optimalisert etter launch. Tenker på en oppgradering fra en 1070 selv, men lurer på om det lønner seg å vente på neste gen ?

  8. Tenkte bare å poste en video fra Echo VR som jeg har spilt et par år nå. Om noen sitter på gjerdet mtp VR kan kanskje dette være et argument ? Etter å ha spilt TV- og dataspill siden NES-dagene er det ganske fresh å oppleve noe virkelig nytt som VR representerer. Echo VR er det VR-spillet jeg konsekvent kommer tilbake til, så kanskje verdt å sjekke for dere som ikke har gjort det. 

    Det finnes også en skyte-modus som DLC.

    Det kan ta litt tid å lære seg dette spillet, men når man kommer opp på et ok nivå er det utrolig tilfredstillende, og ikke minst sosialt. Læringskurven er nesten uendelig – har hørt mange sammenligne det med Rocket League.

  9. Jeg tror det er kabelen, men de sa at de ville bytte hele for å være 100% sikker. Hadde jeg kunnet, hadde jeg kjøpt en annen kabel. Ser ingen synlige feil på kabelen, men siden jeg har vært veldig forsiktig med Oculusen tror jeg det ikke kan være noe annet. 

     

    Kontaktet UPS, og den blir hentet i morgen :)

     

     

    La meg gjette - "Sensors can't track headset"?  Jeg hadde en sikkelig ille runde med de på dette, men det gikk til slutt fint. Er veldig fornøyd med headsetet. Har hatt en Vive og Rift før, og dette er min favoritt. Så, glad det ordner seg for deg (: 

  10. Siden min Oculus Rift S ikke virker som den skal, har support bedt meg om å returnere mens de sender en ny. De skal sende en forhåndsbetalt returetikett. Er dette med UPS slik som den kom til Norge med?

     

    Nærmeste access point er langt unna hvor jeg bor, og må derfor bestille henting. Er det noen som har gjort dette før og vet hvor mye det koster?

     

     

    Hei du. Jeg har returnert en Rift S som kom ødelagt (virker i 5 minutter, så aldri igjen - den nye jeg motokk i retur har virket perfekt). Jeg tok etiketten til min lokale Post-i-butikk som ikke ante hva det var. Jeg endte opp med å bruke min UPS Acmes Point, som lå like ved.  Jeg synes du skal spørre UPS om henting er inkludert. Om det ikke er det bør du sjekke dine rettigheter. Det skal ikke kose deg noe å returnere et ødelagt produkt om det er nytt og ikke åpenbart din feil, så sjekk det. 

  11. Er det noen som har bestilt Oculus Quest fra Oculus.com/no og blitt belastet for toll på grunn av import?

     

     

    Jeg har bestilt 3-4 ting fra de, og aldri blitt belastet toll. Jeg mener det står ved checkout at dette er inkludert i prisen. Siden euroen er så  dyr akkurat nå kan du sjekke om du faktisk sparer noe kontra å plukke opp en på Elkjøp dog.

    _

    Vh Knut | https://www.twitch.tv/knutsivrtv/videos 

  12. Takk for tips men jeg spilte en del Echo Arena når det kom ut. Jeg syns terskelen er litt for høy til å få til noe særlig der, men jeg vet jo at Echo Combat kom ut også, og det virker veldig stilig.

     

    Vet du om det er mange spillere på Echo Combat varianten? Det er nok også noe som kunne fungert i multiplayer med kompisene :)

     

    Takk for Pavlov tipset, det skal jeg foreslå!

     

    Om matchmaking-tiden for Combat er lang varierer endel etter når du søker, men jeg pleier å få en match innen 2-5 minutter på kveldene i ukedagene. Det er nok også endel aktivitet rundt Combat i helgene, og pleier å være en EU- og NA-cup på lørdager. Etter siste patch er det også kommet til et "skirmish" rom i lobbyen hvor man kan trene på Combat mens man venter. Denne er uansett gratis, så om du vil prøve den med kompisene er det bare å ta en tur. 

     

    Men jeg ser at veien er lang, men jeg kan ikke huske et spill hvor læringskurven har vært mer verdt det. I Arena blir farten du kan bevege deg med + lagspillet helt fantastisk når du lærer regrabs etc. Det er nok lettere å komme seg opp i skill på Combat enn Arena. Det viktigste er å lære istarten er nok å ikke "floate", men være ankret og ha en utvei. 

     

    Du kan gjerne legge meg til - KnutsiVRTV - hvis du/dere trenger noe ev. en ekstra på laget. Men jeg pleier å streame når jeg er på, så er du advart :p

  13. Haha ja, jeg har hatt lyst til å børste støv av Riften min men det går jo ikke i det været her.

     

    Forresten på den noten, jeg har en jeg kjenner på jobb og kanskje to til som har Rift/Vive og vi har snakket om litt gaming. Har dere noe anbefalinger i forhold til multiplayer spilt vi kunne testet sammen?

     

     

    Hei Jext! Jeg har en helt klinkende klar anbefaling for multiplayer med venner (: Jeg har nesten 2000 kamper i Echo VR (arena) nå, og det er virkelig helt fantastisk. Hvis du investerer litt tid i å lære deg dette spillet - f.eks. setter av 5-10 timer før du gjør det opp en mening - tror jeg du vil finne at dette spillet alene er verdt VR-utstyret. Det kan spilles på Revive selv om det en Rift-tittel. Grunnspillet (arena) er gratis, mens skytevarianten (combat) er en DLC som er verdt pengene.

     

    Jeg har streamet det endel, så ta gjerne en titt: (tenker å streame det igjen i kveld btw). 

     

    Spillet er virkelig bra, og det har hatt 3x sesonger i Esports League nå. Jeg var på et lag og tjente noen få kroner på det i fjor (: 

     

    Hvis du lurer på noe er det bare å spørre. Jeg laget også en video med tips til spillet på YouTube som kanskje viser noe av kompleksiteten.   Det blir ofte sammenlignet med Rocket League i at "ferdighetstaket" er nær uendelig - du kan spille dette i årevis og fortsatt bli bedre.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...