Gå til innhold

Chris93

Medlemmer
  • Innlegg

    3 572
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chris93

  1. Det er mange spill der ute der tjenestene for å finne og spille med andre online er borte, mens lokal flerspiller er fremdeles mulig. Da har man VPN-tjenester slik som f.eks Gameranger. Det finnes også tjenester per spill som overtar online tjenestene per spill, som f.eks BF2hub for Battlefield 2.

    Jeg er ikke enig at spillene må ha en fungerende online tjeneste til evig tid dersom man har betalt for dem. Skal derimot si meg enig at et frislipp av online tjenesten til omverdenen etter nedleggelse burde være normen, da får spillerene selv sørge for å holde det i live (ikke gratis)

    • Liker 2
  2. Chaos_Niddhogg skrev (21 minutter siden):

    I det tilfellet er denne biten en ikke-sak. Har du en lenke til det forresten?

    Tja litt upresist om hva han innrømte eller ikke. Det får jeg ta på min kappe. Uansett som du ser har han skalert modellene, og har en klar agenda. Brukeren ble oppretter kun for dette. Du får tolke postene under som jeg har valgt ut, men også resten innholdet hans. (Som også var linket til i artikkelen din)

     

     

    • Innsiktsfullt 1
  3. Aiven skrev (4 minutter siden):

    Utrolig amatørfeil, dersom det stemmer. Skulle nesten tro at dette ikke var godkjent fra sjefene i selskapet og eventuelle engasjerte jurister, men en snarvei fra noen designeres side. Uansett har selvsagt selskapet ansvaret for produktet sitt. Kan bli dyrt.

    Det stemmer ikke, twitterbrukeren som avslørte "plagiatet" innrømte at det var noe han fant på

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  4. Guybrush 3pwood skrev (19 timer siden):

    De fleste jeg kjenner spiller på konsoll og har ikke har pc. Flertallet av gamere generelt spiller også på konsoll, pc spillere er i mindretall og sikker derfor de absolutt må fremheve seg med fleste bilder i sekundet i hver diskusjon.
    ALT bør spilles på konsoll, hvertfall om man skal kose seg. Pc har jeg kvittet meg med for lenge siden. En kompis kjøpte pc for en stund siden for å spille på. tidenes bomkjøp sa han selv og gikk tilbake til konsoll. 
    Gamepass er oppskrytt til de grader, og ja jeg har det selv av og til for å spille flysimulator.  Betaler, har det i nesten en måned, får refund og repeat. Så har det jo helt gratis faktisk. En sjelden gang får man et day 1 spill, og så skal man jo like akkurat det spillet også. Skjønner seriøst ikke hypen rundt gamepass når eneste grunn er day 1 spill . PS plus premium er like bra, har det men bruker det sjelden.

    God kverulerende konsolljul Fleskelars :) 

    Hva er greien med å drite på plattformen folk spiller på? Hvorfor skal mengden noen koser seg ha noe med det å gjøre? Jeg merker ikke noe forskjell på hvor mye jeg koser meg på konsoll mot PC der jeg spiller samme spill? 🤔

×
×
  • Opprett ny...