Gå til innhold

duttis

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av duttis

  1. Hallo. Ny i fifaverden å holder på å knekke noen koder. 

    1: finnes det gode norske fifa forum? 

    2: sliter litt med å finne ut hva som skiller f.eks bronsekort fra gullkort? 

    3: bør jeg ha stort fokus på kjemi eller kan jeg kjøpe spiller uten kjemi til resten av laget å delvis fikse kjemi med noen form for forbukskort?

    4: åja, kom nettopp over ett inlegg der det snakkes om lag/forsinkelser. Siden jeg er helt ny vet jeg ikke hva jeg kan forvente, men hver gang jeg f.eks sender en pasning tar det fort opp mot 1 sek før dette skjer, noe som gjør at jeg må gjøre alle "bevegelser" før det skal skje. Er fifa slik eller har jeg ett problem? 

  2. Hei.

     

    Satt og halvsov i sofaen og tlf ringte. satte tv på mute med harmony fjernkontrollen. Når jeg skal slå på lyden igjen så er det kun hodetlf utg som har lyd.

    Når jeg skrur volum opp er det bilde av hodetlf. så det ver det som gjør at lyden ikke kommer ut av høytalerne til tv.

    Jeg har sett igjennom menyer, trykkert flere ganger og lenge på alle knappene, tilbakestil tv til fabrikkinnstilling, men ingen ting skjer,

     

    Jeg har en kabel som går fra utgangen bak tv og ned til tvbenken, den er ment for at jeg skal kunne koble til hodetelefoner hvis jeg vil det, men det har aldri virket. Men nå er det bare det som virker.

     

    Noen som vet hvordan jeg får slått av det?

     

     

     

    Dette er en sharp led 52" som jeg kjøpte for ca en mnd siden

  3. Samsung har (altfor) mange modeller. Den du har funnet er sansynligvis en "kjedemodell" eller kampanjemodell. Og det er ikke paralellimport som Lefdalselgeren sier. D6000-serien er flotte TV-er, men jeg ville valgt en av de litt dyrere D65xx-modellene. Bildekvaliteten er vel lik, men Samsung har plukket av noen finesser på de billigste. Bl.a. mangler de billigere opptak/timeshift og har bredere ramme rundt skjermen. De har også 200Hz Clear Motion Rate mens D65xx har 400Hz Clear Motion Rate.

     

     

    Gull. enkelt forklart. Har det noe for seg å oppgradere sw?

  4. Hei.

     

    Expert selger denne tvn, og det står mellom denne og en grundig. Jeg har googlet og googlet men finner INGENTING om denne tvn. En selger på lefdal sa at samsung norge ikke hadde tatt den inn, slik at jeg kunne slite med service på denne. Expert, som selger den sier de har eget verksted i trondheim, så det skulle ikke by på noe problem mener de.

     

    Noen som kan fortelle meg om denne tvn er verdt 11.500?

     

    burde jeg gå for en annen modell? det florerer med samsung modeller og jeg orker rett og slett ikke å finne ut hva som er forskjellene.

     

    Men jeg får en dårlig magefølese på på 6205 når jeg ikke finner infor om den på norske hjemmesider...

  5. Hei.

     

    Er helt ny på fotofronten og har lyst på ETT kamera som er bra på bilder og samtidig filmer bra i full hd oppløsnig.

     

    Om det er hybrid eller speil spiller ingen rolle.

     

    Er dette noe som er for særinger? ser noen andre spør om det samme, men at det virker ikke som dette er noe folk etterspør. For meg er det veldig viktig at eg slipper å ta med meg fotoaperat OG et videokamera. det blir jo så mye drass.

     

    Noen sier at autofokus på systemkamera er noe dritt på filming, da det gjengir mye lyd til opptaket.

     

    Hva bør en noldus se etter?

    er dette umulig?

     

    Prisklasse ca 5000

  6. Hallo.

     

    For å gjøre en kort historie lang:

     

    pcn kræsja her om dagen, manglet en fil, må formatere c partisjonen. Problemet er at jeg har lagra myr på c som jeg skulle hatt ut. (lærer aldri)

     

    Har en sånn snedig sak som gjør at jeg kan koble ttil hdd via et adapter med usb, og da får jeg op disken som ekstern usb.

    Dette funket veldig bra på disker med ide kobling, men når jeg prøver å koble til ssdn disken min fra intel med sata kommer den ikke opp. Har prøvd å googla litt, men tror det er litt for sært?..

    noen som har en ide på hva som kan løse problemet?

  7. Denne ROM formisket minne mitt fra 336 MB til litt over 200MB etter installasjon. Med det resultat at jeg ikke hadde igjen emre enn 25-30 MB til å kjøre program. flasha tilbake til stock ROM og fikk da "tilbake" 336 MB. Skal prøve Duttys rom for å se hva den gjør. Den støtter også 556 MB RAM.

  8. Hallo.

     

    Har tidlgere installert hspl og android på min hd2. Grunnet et programm jeg bruker på jobb kun takler wm måtte jeg tilbake til denne plattformen og inst ny stock rom. Synes det var mye bugs (igjen) og har nå installert Artemis hd2 rom.

     

    Når jeg ser på tilgjengelig minne på tlf nå har jeg bare 20Mb tilgjengelig ram Med 200 som maks (etter inst software)

     

    Mitt spm er da om jeg har flasha feil? har jeg bare installert forskjellige rom uten å fått sletta den gamle?

     

    Jeg har iallefall ikke gjort noen grep for å slette det gamle, kun fått kontakt med active sync på tlf og kjørt rom oppgradering..

     

    ett spm til, hva skal task29 hjelpe meg med?

  9. Hei.

     

    Var så "lur" at jeg kopierte filer fra minnebrikken på mitt canon hd kamera og rett på skrivebordet på pc for å frigjøre plass. Når jeg flyttet filene tilbake igjebn for å se de på tv via kamera kjente ikke kameraet filene igjen ( jeg har gått utifra at den er en indexfil eller noe som mangler)

     

    Problemet mitt da var at redigeringsprogrammet som fulghte med akmeraet kun tilater import FRA kamera, IKKE fra HDD på pc. Det jeg nå har gjort er å kjøpe mtsconverter. Dette programmet konverterer mts over til en masse formater. Jeg prøvde først avi, men ble jo helt forferdelig kvalitet. Hvilket format bør jeg velge for å opprettholde best mulig kvalitet og som er "kompatibelt" med de fleste spillere.

     

    Er det noen andre som har vært borti samme problematikk ang hd kamera? Det beste hadde vært hvis det finnes et triks for å få kameraet til å kjenne igjen filene slik at jeg kan importere rett inn i programmet.

  10. Standard bredde, standard U er 43cm, så alle spillere som støtter standarden er fullbredde.

     

    Det finnes dog en rekke ferdige surroundanlegg med blu-ray spiller i som er mindre.

     

    Ellers så er PS3 et godt valg, ser ikke helt hvorfor du absolutt skal nekte på den.

    rett og slett fordi jeg har en fra før, i ett annet rom.. skal ha en billig sak til å spille av filmer med., tror valget faller på en hd dvd spiller istedet

  11. Hei.

     

    Skal hjelpe min far i å kjøpe videokamera, men jeg følger ikke med på utviklingen. kriterierK

     

    Kriterier:

     

    Enkelt å spille av på tv.

    Full HD

    Prisklasse maks 7000

     

     

    Hva er best med tanke på dvd, Hdd eller minnekort? er en kombinasjon det beste? Hva ville dere anbefalt til en som ikke er så fingernem hva gjelder data? han kommer aldri i verden til å redigere noe av det han filmer. Men han ønsker nok å få det på en dvd.

     

     

    Håper på svar.

  12. Har kjøpt brukt projektor en Epson EMP-TW700. denne har gått x antall timer, regner med rundt 2000 kanskje mere, selgeren antydet dette men vet jo ikke om man kan stole på bruktselgere.

     

    Uansett, jeg har hatt den i 15 timer uten feil, ikveld skulle jeg se på film via ps3, etter drøyt to timer kutter den pluttselig bilde og det kom opp en blå skjerm men ett hvitt kryss inni, pluss noen flere hvite linjer. Jeg slo av projektoren og på igjen og bilde var tilbake.

     

    Hva skyldes dette? Vil skjermen bli blå med hvite strek når pæra ryker?

    Er det slik at pæra kan "fuske" litt i slutten av levetiden?

     

    dette er min aller første projektor så jeg har null erfaring. håper på svar.

  13. Si jeg kjøpte en SE x10 mini idag..hva burde gjøres med en gang? noe som burde slås av, noe som burde innstalleres?

     

    Med mindre du skal surfe på 3G-nettet anbefaler jeg å skru av datatrafikk, noen programmer har som tendens å automatisk gå over til 3G om det ikke er noe Wifi i nærheten, og det kan koste om du ikke har abonnement som er tilpasset dette. Instillinger -> Trådløse Nettverk -> Mobile Nettverk

     

    Slå også av Wifi og Bluetooth om du ikke bruker dét heller. Det sparer nemlig batteri. Anbefaler at du installerer Toggle-applikasjoner fra Marked som gjør at du enkelt kan skru av disse med et enkelt tastetrykk. Og oppdater softwaren på telefonen din, om det ikke er gjort allerede. Instillinger -> Om Telefonen -> Programoppdatering

     

    Si jeg ikke får til nett-innstillingene, hva gjør jeg?

     

    Gå til mobilleverandøren din sin nettside og skriv inn innstillingene derfra manuelt. Prøv også å restarte mobilen. Jeg er ikke helt sikker på dette, men det er et av mange populære temaer i denne tråden tydeligvis. :p

     

    Også hvilke ting ville være greit/lurt å ha på mobilen?

     

    Personlig anbefaler jeg ADW Launcher. Det gjør at mobilen blir mye enklere å kommandere med. Fra den kjedelige hjemmeskjermen med bare én Widget kan du nå plassere flere samtidig på hjemmeskjermen, sånn som på min mobil:

     

    post-197670-1281727496,3832_thumb.png

     

    Installér også Toggle-widgets som tidligere nevnt, det er praktisk, så slipper du å rote deg inn til innstillingene hver gang du skal ha Wifi/Bluetooth/Datatrafikk av/på. :p

     

    Men egentlig så kan du vel bare innstallere etter egne behov. Du finner mye rart på Marked. Hvis du skal ha applikasjoner som du finner på nettet og ikke finnes på Marked innstallerer du ASTRO File Manager. Da kan du innstallere ting fra minnekortet til mobilen som du har overført via PC.

     

    Det er sikkert mye mer jeg skulle ha forklart, men det finner du ut etterhvert :D

     

     

    Hva heter den store klokken som du har der?

     

    Hvor får jeg tak i adw launcher?

  14. Hei. Så litt på denne oppskriften men ble veldig usikker.

    Det første jeg gjorde var å koble tlf til SE PC Companion. Så måtte jeg finne "Id`n" til tlf som jeg skulle bruke senere.

    MEN så kom jeg til et punkt der jeg skulle åpne "step1.cmd"

     

    Hva betyr det??

    koblet til tlf mens jeg holdt inne "back" knappen" men ingenting skjedde, kom bare opp ett ladetegn. Turte ikke styre noe mere med det så jeg røska ut tlf å håpa at jeg ikke hadde fucka opp noe.

     

    Noen som kan gi meg en eeeenda bedre forklaring på hvordan jeg skal få fjerna de irriterende apps som jeg ikke bruker på min mini pro. ??

  15. Hei.

    Skal kjøpe meg et budsjettsurroundanlegg og lurer på om denne vil duge:

    http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/loskomponent/receiver-forsterker/TXSR308B/onkyo-tx-sr308-receiver

     

    Høytalerne den skal dra er disse:

    http://www.surround.no/product/467867/Dynavoice-F-6-EX-White-5.0-pakke.html

     

    Jeg skal bruke anlegget stort sett til ps3 (altså spill) og om muligens litt film .

    Har ikke bruk for mere enn hdm innganger.

     

    Hvis trøkken blir for dårlig tenkte jeg å kjøpe en sub eller to. Klarer den å trekke ett par 10" ?

     

    Jeg er ikke veldig int i "lyd og bilde" og tenker ikke bruke så mye penger på dette, men jeg vil selvfølgelig at jeg ikke skal kjøpe katta i sekken.

     

    Jeg har nesten trykka "legg til i handlekurv" på denne forsterkeren, men vil ha siste inputs fra noen som kan dette.

  16. Har nå kablet mellom ps3 og router. Startet ps3n og kjørt film. Det funker mye bedre nå. Men jeg har jo ikke gjort noen innstillinger eller noe. "Føler" ps3n på om den skal bruke kablet nett vs trådløs kobling utifra hva som funker best? trodde jeg måtte deaktivere noe å aktivere noe annet, men det var da så enkelt.. det noe MÅ være feil ..... :)

×
×
  • Opprett ny...