Gå til innhold

Jambimaster

Medlemmer
  • Innlegg

    456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jambimaster

  1. Nå har jeg fulgt denne tråden siden midten av november. Da teama jeg og en kompis opp for å få tak i PS5. Nå har vi begge fått, og det er takket være tips fra denne tråden. Mange gode bidrag her, og stor takk til alle som har tipset om slipp til ulike tidspunkt. Enkelte brukere vil jeg nesten ramme inn i stua. Nå håper jeg at lykken er rett rundt hjørnet for de av dere som enda ikke har fått tak i. 

    • Liker 2
  2. Bestilte fra CDON i november etter en helt her på forumet varslet om slipp. Dette var i månedsskiftet november/desember, så det var mye pågang. Da tok det fire dager før den ble sendt fra lager. Tenkte jo worst case hele veien, men hadde den i hendene etter en uke. Poenget mitt er at så lenge dere har fått gjennom ordren, så ordner det seg i de fleste tilfeller. 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  3. Hadde min første crash i dag. Spilte Miles Morales, så begynte han plutselig bare å svinge og springe av seg selv. Kontrolleren responderte ikke i det hele tatt. Power-knappen på konsollen fungerte heller ikke. Endte med at jeg trakk ut strømkabelen, så kjørte den en auto repair. Mistet litt save, men fungerte fint etter det. Noen som har opplevd noe lignende?

  4. Skjønner at dere biter negler, men det skal være safe når det er mottatt av lageret. For min del stod det som status i over to døgn - i slutten av november. Tipper at lageret til CDON har desto mer pakking nå. Snakket også med butikksjefen i den lokale butikken da jeg hentet den. Han sa det tok en halvtime kun for å scanne pakkene som kom inn til butikken. TL; dr: Dere får Playstation, men det tar tid på grunn av mye postgang. 

    • Liker 1
  5. RaySoft skrev (1 minutt siden):

    Dere er veldig naive hvis dere tror på den beskrivelsen der.. Jeg er såppas kynisk at jeg ser for meg en uheldig godhjerta person betaler i dyre dommer for en PS5 eske med en murstein oppi. Detter er garantert ment for scam.

    Man vet aldri med folk. Er ikke lenger overtaket over hva man finner der ute etter noen år i et serviceyrke. 

×
×
  • Opprett ny...