Gå til innhold

Genuine Genes

Medlemmer
  • Innlegg

    588
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Genuine Genes

  1. Jupp, det der er utrolig spessielt. Prostata skal jo sies å være mannens g-punkt, så dette er nok fordi vi ikke har andre steder å putte det. Spørsmålet er vel egentlig hvorfor kvinnen (og dermed også menn, i forma av prostata) har et g-punkt. Did the almighty God intend for us to get super intense orgasms?/irony

  2. Har en meget trist samtale på msn i skrivende stund.. Det er mulig dette går mer under fjortislogikk enn kvinnelogikk, men det er da en kvinne som skriver og jeg føler jeg er nødt til å få delt dette med noen:

     

    Vi har altså en samtale som dør ut, og plutselig begynner den igjen slik:

    J: duu hvor lang har du?

    G: hvor lang hva?

    J: tiss *merkelig smiley her*

    G: tror du virkelig jeg vil svare?

    J: Ja, hvorfor ikke?

    G: Fordi det er personlig :)

    *samtalen sporer av, men plutselig:*

    J: Meeeen du? :D

    G: Ja?

    J: visst du ikke vil si hvor lang *penis-smiley her* din er så betyr jo det at du har liten :)

    G: å? -.-

    G: det er veldig interessant at du skal si dette :) Hva om jeg fortalte det til deg men løy?

    J: *overdreven "heahea"-latter i caps lock*

    G: Mener du, helt alvorlig, at alle menn/gutter som ikke vil oppgi hvor lang penisen deres er, garantert har en liten penis?

    J: *overdreven "heahea"-latter i caps lock* nå er du redd for at jeg skal tro du har liten..

    G: du skuffer meg. Dette hadde jeg ikke forventet av en 17-åring.

    J: Hvorfor?

     

    Er det bare jeg som ikke svarer på sånne spørsmål? Er altså en gammel bekjent jeg aldri snakker med lenger og som jeg ikke har sett irl på flere måneder. Makan :no:

  3. Magesmertene vil forsvinne om du øker til 1 gang per 3. time, dette vil sørge for at kroppen gir fra seg næring samtidig som den tar inn ny, noe som vil beholde balansen.

     

    Overskuddet av protein i kroppen du får ved å spise et måltid og IKKE onanere og dermed kvitte deg med proteinet som sæd hovedsaklig består av vil du få alt for mye protein, noe som vil føre til smerter i tarmveggen. Dette kan kjennes ut som magesmerter.

     

    Det er kritisk viktig at du runker minst hver 3. time om du kjenner smerter i magen.

  4. Haha, hadde ikke takket nei til å bli det selv... Tror det går mye på eget initiativ i denne bransjen. Du kjøper et produkt, og sender inn en anmeldelse. De fleste sider har steder hvor alle som vil kan skrive anmeldelser.

     

    Tror kondomeriet har en greie om at de som skriver gode anmeldelser får premier osv i belønning. Om ikke det var nytelse.no da, husker ikke. Men det er nok ikke vanskelig å finne folk til å ta "jobber" som produkttestere, så du skal nok være godt heldig om du finner noe.

     

    Gjetter at du er ganske ung også, så da er håpet hvertfall ute. Nok av kåte ungdommer der ute ;)

  5. Når jeg ikke har runka på ca. en uke (og jeg runker hver dag til vanlig), blir det en skikkelig sprut. Man kan også runke til man nesten kommer og så holde igjen og gjenta det mange ganger. Da spruter det også.

     

    Dette fungerer faktisk. Om man stopper før orgasmen og dermed også spruten inntreffer, så starter opp igjen, gjentar dette et par ganger, da får man en kraftigere sprut. Men, det er en gigantisk risiko med dette..

     

    Man kan nemlig stoppe for sent, pga det er jo så digg at man ikke vil stoppe sant, så fortsetter man LITT til, men det lille ekstra fyrte deg inn i oppskytningsfasen, og så var det gjort. Om du da skulle stoppe for å gjøre det du skulle gjort 15 sekunder tidligere, har du bare ødelagt hele orgasmen, og du fikk verken en så god orgasme du kunne fått, ei heller kan du starte opp igjen med det samme.

     

    Ellers får man altså "større" sprut om det er lenge siden man har fått utløsning sist, dette er da logisk ettersom lagrene fulles opp osv, noe som kan bevises med nattlig sædavgang om man venter alt for alt for lenge. I tillegg vil det jo naturligvis være tommere enn det var om man tar en runk og så tar en til 1 time senere.

  6. Keira går vel mer under perfekt ansikt-tråden imo.

     

    Har dere sett filmen King Arthur, når hun er "pikter" og løper i tet mot de slemme sakserne fra nord? Da har hun sånne lær-reimer rundt puppene, og de er jo omtrent hele flate.

     

    Jeg er glad i mindre pupper, men ærlig talt, Keira har ikke "små" pupper, hun har ikke pupper! Noe må det da være, i alle fall for å kvalifisere til Sexy kropp-tråden. IMHO.

  7. Tror dette er ganske normalt, og jeg har, som sikkert veldig mange andre gutter, veldig synlige og litt store blodårer på penis når den er i erigert tilstand. Da snakker vi helst på "under"siden, den siden som peker vekk fra kroppen i erigert tilstand.

     

    Hva synes jenter om dette? Med tanke på f.eks. bj, vil de bli skremt? :) Bare kom til å tenke på det mens jeg satt her..

  8. Mener du at en hvilken som helst gutt homofil eller hetrofil får boner dersom han stirrer på en anen penis ? Syntes ikke det gir mening i det hele tatt og kan si at jeg er et untak der. Det er ikke tegn til boner i nærheten av andre nakene menn, det har ingenting med homofobi å gjøre, bare det at peniser og nakne menn ikke aktiverer de seksuelt opphisede kretsene i hjernen, som gjør at boneren aldri blir "beordret" av underbevistheten

     

    I trådstarters alder så kommer jo bonere relativt tilfeldig uavhengig av hva som gjør han opphisset, vil da anbefale å ta en runk om morningen før dagen med gym, det vil føre til at sansynligheten for at du får boner den dagen er relativt redusert

    Her motsier jo du deg selv til de grader. Jeg er enig med hva du sier andre gangen, at uavhengig av legning osv osv så kan man få bennern bare det er en "seksuell" situasjon, eller man ser en naken kropp, gutt eller jente. The body works in mysterious ways, om man får bennern i dusjen så TRENGER det jo ikke ha noe med å gjøre at du står der med en gjeng nakne gutter rundt deg heller. Men homo-spørsmålet er jo alltid det første som blir stilt.

     

    Var jo et badeannlegg her i Oslo ellerno som klaget over at ungdom badet i boxern, noe som gjorde at vannet ble ekstra skittent grunnet diverse stoffer som sitter igjen i en boxer etter 1 dags bruk...

    Jeg ble nektet å bade med boxer under badeshortsen i et offentlig bad i Bergen. Pga hygiene. Forstår det egentlig, men er så vant med det, fra de dager jeg mistet badeshortsen når jeg stupte..

     

    Det å dusje med boxer på skolen kan man vel si er vanlig i klassen min, alle guttene gjør det utenom en. Og det er meg. Går på videregående...

    I min klasse har guttene funnet en enkel løsning; de dusjer ikke i det hele tatt. Og jeg går VG2. Er litt skremmende. Jeg og et par andre er de eneste som dusjer, og vi dusjer nakne.

     

     

    Jeg tror de fleste 15åringer bryr seg om de blir stemplet som homo...

    Det sier vel seg selv egentlig. Alle om har vært 15 år vet hvordan det er.

     

     

    Fysj med truse i dusj. Som de fleste sier her, det skyldes muslimer. Kjenner en god del gymlærere som påstår at muslimer har skapt tabu, frykt osv blant elever i dusjing -.-

     

    Takk muslimer

     

    I LOL at this. Hvis en muslim kommer inn i dusjen med bokser, vil da automatisk alle de norske gutta dusje med bokser også?

     

    Nå får du faen meg gi deg, morsomste jeg har hørt på lenge.

    Synes det blir litt fordomsfullt å si at dette har noe med muslimer å gjøre. Jeg synes det er ufattelig tragisk med hijab, egen bading for kvinner osv, og alt dette, men det er noe dere må huske på. At muslimer er omskjært, så de er nok litt flaue over sitt eget utstyr. Og man trenger jo ikke være muslim for å ha boxer på seg i dusjen, det kan være mange grunner. Jeg trente med en fyr som hadde boxer på seg i dusjen en gang, han er ikke muslim men han er mørkhudet da. Så om han var ukomfortabel med å vise frem sitt monsterutstyr vet vi jo ikke ;P Men dere skal vel ha det til at det er mørkhudete sin feil dette her. Bare tull å fordele skyld på den måten.

  9. Tenkte på det samme når jeg var litt yngre. Trikset GENERELT med å unngå bennern er å ikke tenke på det i det hele tatt. Å rope til seg selv innvendig "IKKE FÅ BONER", det kan faktisk slå ut feil vei. Flere ganger jeg har fokusert så mye på det at jeg rett og slett har fått bennern.

     

    Så trikset mitt, er å snakke. Si noe, for det tar all konsentrasjonen. Rop et eller annet, syng en sang. Og for all del, gjerne lat som du er litt homofil elns, vanlig guttehumor å tulle med sånt. Det fungerer på samme måten, man føler seg veldig heterofil av det faktisk, jeg gjør i alle fall.

  10. Jeg er gutt og har ikke noe imot å si at en gutt er veltrent, men om man åpent sier at "han er pen", så blir det faktisk homofilt.

     

    Jeg kan si det, men da vinkler jeg det morsomt, som at jeg tuller med at jeg er homo liksom.

     

    Men ellers har jeg intenting imot å si at en gutt er pen.

     

    Det man også må huske på er at alle gutter har en viss sjalusi for andre gutter om de er penere eller kjekkere enn seg selv. Så det blir nok for mange et personlig nederlag om man innrømmer denne forskjellen.

  11. Mine er som på bilde 3. Er neglebiter som jeg alltid har vært. Pleier ofte å bite på huden også, den som er liksom rett ved siden av neglen jeg nettopp har gnagd bort.

     

    Vet ikke om det er så bra helsemessig, så har vurdert å gå i innkjøp av et slikt middel som smøres på fingrene, som smaker drit når fingrene kommer i munnen.

  12. Produktet som jeg anbefaleri førsteposten er mye bedre enn hånden om man bruker godt med glidemiddel. Uten glidemiddel får man ikke penis inn en gang, med litt glidemiddel er friksjonen for stor til at det er digg. Jo mer glidemiddel jo bedre. Om man har nok (vet det høres ut som man må pøse på med hele flaska, men poenget er bare at et eller annet glid må man ha..) så er det -mye- bedre enn hånden.

     

    Første gang jeg prøvde fikk jeg nesten en orgasme med en gang bare fordi det var så godt sammenlignet med hva jeg holdt på med 10 sekunder tidligere.

  13. Er ikke farlig å wanke mye heller, det verste som kan skje er at du får gnagsår på kølla, og da tror jeg du må stå på rimelig hardt.

     

    Har skjedd med meg. Såkalt "runkesår". Men det var bare den ene gangen, er nok som vannkopper - etter første gangen er kroppen forberedt til neste. Livet er opparbedet erfaring :)

     

    Har vært veldig frem og tilbake med runkingen. I ferier er det mye, for da ligger jeg mye og drar meg med lite å gjøre. Der snakker vi 2-4 ganger dagen. Ellers er det faktisk nesten ikke tid, det blir eventuelt 1-2 ganger i uken maks. Før jeg fikk kjæreste var det nesten daglig, så stoppet det da, så etter det har rytmen vært helt ødelagt.

     

    Runking er sunt. Er ikke noe galt i mye runking, og heller ikke for lite ;) Gjør det som er naturlig for deg!

  14. Jeg får sæd ved orgasme, men om jeg etter orgasmen stimulerer penishodet veldig (med glidemiddel) får jeg rykninger som når man er ekstremt tissetrengt og er på randen av å slippe løs. Om jeg fortsetter dette tisser jeg til slutt, kanskje selv om jeg i utgangspunktet ikke hadde noen som helst "tissetrengt"-følelse.

  15. Religion er noe stort tull. Det burde blitt ulovlig å dra med seg religion inn på alt som har med offentlige tjenester å gjøre.

     

    Og for all del, skill stat og kirke.

     

    Om det var min kone som fikk kjeft for å banne under fødsel hadde jeg slått jordmoren rett ned. Så kunne jeg heller bedt om tilgivelse for dét.

×
×
  • Opprett ny...