Gå til innhold

beccarella

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av beccarella

  1. Synes du har gjort en god jobb der. Hadde ikke reagert hvis jeg ikke hadde sett det første bildet.

    Tør jeg spørre hvordan du fikk det? Gått på en dør?

     

    Det er nettopp det som er poenget...jeg ønsker å bruke begge bildene nettopp for å vise retusj, men oppdaget at jeg selv ikke ble fornøyd, og tenker da at andre heller ikke blir fornøyd. Derfor er spørsmålet hvor bra det faktisk er mulig å redigere slikt? Hvor bra skal det se ut før man kan si seg selv fornøyd?

     

    Hehe, blåveisen er forøvrig et klassisk Donald Duck-eksempel på intimkontakt med en stolpe som brått plasserte seg midt i mitt gangfelt!! :-P HAHA!!

  2. Det jeg har brukt allerede er nettopp patchtool, kloneverktøy og brush. Med noe varierende opacity og flow for myke overganger... Hvor bra kan man forvente seg at en retusj blir av et slikt bilde som mitt eksempel? Hvor befinner min retusj seg fra en skala på 1-10 hvor 10 er det beste? Om noen av dere er proffer hadde det vært moro å se deres resultater om det er slik at bildet skal kunne bli som perfekt.... :)

  3. Oppdaget at jeg har kjøpt utstyr som ikke dekker 240V, men har en fast verdi på 10A/125V. Dette er studiolys utstyr. Kan noen anbefale hvilket adapter/transformator jeg trenger? Må være et som passer som overgang mellom amerikansk standard for støpsel til europeisk standard.

     

    Og kjøpte også en Lacie ekstern harddisk. Har en fra før av med norsk støpsel, men forskjellen er at den amerikanke transformatoren viser In: 50-60Hz 1,0A, Out: 2,2A på 5V og 2,2A på 12V,mens den norske viser In: 50-60Hz 1,5A, Out: 4,2A på 5V og 3A på 12V. Jeg bruker den amerikanske transformatoren med den norske strømkabelen (fra strømuttaket og inn i transformatoren). Vil dette gå greit eller by på problemer?

  4. Har uheldigvis formatert pc'en og oppdaget senest igår at noen viktige bilder har fulgt med i prossessen. Har vanligvis alltid backup på mine bilder, men her har det åpenbart skjedd en glipp som har gjort at jeg kun hadde bildene på pc'en.

     

    Er det mulig å hente fram bildene igjen? Jeg kan relativt lett gjøre det selv? Trengs det er program til dette formål? Hvilket? Har en Dell Latitude D505... Evt. hvor mye koster det å få en dataguru til å redde bildene for meg?

     

    Eller finnes det kanskje en dataguru i dette forum som har lyst til å hjelpe en kvinne i nød!? Hehe.. :p

     

    :)

  5. Var på kurs for ikke så lenge siden og hadde med min egen Macbook Pro. Kursleder skulle spesifisere noe i bildet på skjermen, og trykket fingeren på skjermbildet. Jeg ble litt paff ettersom jeg har lært at dette ikke skal gjøres, men rakk ikke å si noe.

     

    Har lagt merke til i etterkant at når skjermen er mørk (maskinen står i dvale), kan jeg se et litt lysere parti i skjermen akkurat rundt det området han trykket på. Jeg har vanskelig for å se noe når skjermen lyser som normalt, med andre ord ser jeg egentlig ikke forskjell. Men lurer på om han forårsaket en eller annen form for pikselskade eller annen form for skade ettersom dette ene feltet skiller seg ut fra resten av skjermen. Dette er i så tilfelle veldig ergelig da maskinen er splitter ny!!

     

    Hva bør jeg gjøre? Hvis det er en skade, er han erstatningspliktig? Kan jeg ta det på Apple sin garanti?

×
×
  • Opprett ny...