Gå til innhold

DjNeo

Medlemmer
  • Innlegg

    296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DjNeo

  1. Kan man vise streamede filmer på tv'en via pc/mac's hdmi?

    Ja, skal være likegyldig hvilken skjerm(tv) man kobler på.

     

    Helt enig med deg Sly82 når det gjelder tilgjenglighet på underholdning med en gang over hele verden. Vet med meg selv at jeg gjerne hadde betalt 30kr uken eller noe slikt for å se den nyeste episoden av Prison Break når jeg ønsker etter første sendetid. Idag så tyr jeg til ulovlige midler istedenfor å vente 2 måneder på at den skal sendes på norske TV skjermer. I tilleg til dette så blir programmet sendt på et tidspunkt som kansje krasjer med trening eller andre aktiviteter.

  2. Det er jo temmelig enkelt å få dette tilbudet allerede idag. Er bare å opprette en amerikansk iTunes konto og deretter leie ivei. PGA den gunstige dollar kursen så blir det vel 25-30kr for leie av en HD film hvis man har en ATV(man kan kun leie HD filmer via ATV, ikke fra Mac/PC).

     

    Husk at her er det film studioene som bestemmer og Apple gjør alt de kann for å tilby innhold for sine enheter. Teknologisk så kunne Apple sikkert tilbydt 1080p "BR-rip" filmer i iTunes Store, men her er det studioene som setter en stopper.

  3. Virker japansk GT5P på en europeisk PSN-konto? Eller kan det bare kjøres under en japansk konto?

    (Demoen virket delvis, men fikk ikke lastet ned filmer fra GTTV uten å være innlogget på den japanske kontoen.)

    Jeg måtte logge inn med japansk konto når jeg startet det opp istad. Da funker GT-TV. Har ikke testet med europeisk konto enda, men tipper det vil fungere når GT5P kommer til europa.

  4. Koster Leopard bare $129.00?

    Kan man installere det på en helt vanlig datamaskin som ikke er en MAC?

    Ingen problem med og oppgradere CPU osv?

    Man må bruke en Mac med mindre man bruker ulovlige versjoner som er åpnet opp for vanlite PC´er. Et problem med vanlige PC´er og OSX er drivere.

     

    På Mac Pro har man mulighet til å åpne maskinen og bytte til nyeste Xeon prosessorer hvis ønskelig. Vet ikke hvordan det er på Macbook/Macbook Pro/iMac.

  5. Hvor ligger den reelle forskjellen mellom H264 og X264?

    X264 er en penn.

    H264 er teksten (språket) i boken som ble skrevet av pennen.

    MKV er innbindingen til boken..

    9222263[/snapback]

    Mulig jeg tar feil men er det ikke snakk om 2 forskjellige codecer med H.264 og X.264 der den ene er en komeriell codec mens den andre er en variant beskyttet av GNU?

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/H.264 - Den som er støttet i PS3

    http://en.wikipedia.org/wiki/X.264 - Den som man ofte finner innkapslet i .mkv - Matroska som er et åpent standard prosjekt

  6. Skulle gjerne likt å kunne spille av x264/mkv filer!

    9214901[/snapback]

    Hvis det er snakk om HD filmer i de formatene så tror jeg det blir veldig vanskelig å konvertere de over til PS3 format/codec mens filene streames.

     

    Hvis du for eksempel har rippet (din egen!) blue ray film med x264 codecen og pakket den inn i .mkv formatet uten å endre størrelse og med så høy data rate som mulig så blir filene ofte på rundt DVD størrelse. Maskinen din greier da ikke å gjøre om disse til PS3 format mens de spilles av. Bare test å spill av filmen for å se hvor mye resurser maskinen din bruker, skal ikke se bort ifra at det er godt over 50% av CPU hvis du har en dual core.

     

    Det jeg har planer om når jeg får min PS3 er å starte å konvertere alt det jeg tidligere har rippet til Divx/Xvid/x264 over til det som passer best for PS3´en. Har som sakt ikke PS3 enda så den prosessen med å få alt over har ikke startet enda, tenkte jeg skulle teste alt på PS3 før jeg går til på hele medie samlingen.

  7. WOW startet ikke før lvl 40 og oppover vistnok.. men, kommer du deg dit, så har du allerede kastet bort masse tid.. ikke noe for meg... ;)

    9203402[/snapback]

    0-40 er jo gjort på under en uke.. :)

     

    Jeg kom til lvl 60 og da var det slutt ja... Måtte gjennom endeløse og drittkjedelige quests for å bli attuned til de forskjellige instancene og i tillegg måtte man søke på websidene til de "gode" guildene som kunne ta de forskjellige bossene. Man må også finne seg i å bli kallt n00b(ja av en eller annen grunn blir det stavet sånn) hvis man spurte om å bli med i et raid uten å ha en god del epic gear. Drittunge faktoren er stor og det blir litt kjedelig når det eneste man kan oppnå etter topp-lvl er å få en eller anna trestokk med litt krimskrams på som gjør at ildkulene man skyter ut av henda blir kraftigere. Faktisk så hadde de fleste guildene krav om at man måtte spille minst 20 timer i uka! Herresatan noe så drøyt. Da er det bedre i Kina hvor det er forbudt å spille mer enn et visst antall timer i døgnet.

    9203451[/snapback]

    Grunnen til at folk ikke tar med random folk med dårlig gear er jo fordi det ikke er mulig å ta mange av bossene uten et vist nivå. Når det gjelder alle nøkler som man må få tak i så er de også på mange måter en test for å se om du har det gearet som skal til og om du er flink nok til å takle det som er på innsiden av instancen. Du sier også at du ga deg på 60, og da var det jo ikke noe spesielt med quests for å få tilgang, MC var 1 quest, Onyxia var en kveld med spilling, BWL var 1 quest, AQ var mye slit for topp guildsa, ikke noe attunment, Naxx var 1 quest.

     

    Når det gjelder å søke seg inn til de guildene som gjør det best på din server så er det nettop for å få inn folk som passer inn i det seriøsitets nivået som guilden har tenkt til å være på.

  8. Sitter egenklig her og kunn planlegger høstens innkjøp og det jeg lurer på før alt er i boks er hvilket filsystem som blir benyttet på den interne disken til PS3?

     

    Jeg sitter nå og vurderer følgende oppsett: PS3 + harddisk mod + disk kabinett + 2x 750GB disker.

     

     

    Det hadde vert kjekt om jeg kunne dra ut disken, koble den til min mac for så å dra over nye filer direkte til disken istedenfor å boote opp Linux for å ta det over nettverket.

×
×
  • Opprett ny...