Gå til innhold

TobbeOo

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TobbeOo

  1. Nintendo lagde en slik til GameCube også :-) Vi hadde en slik, helt fantastisk å se de små GameBoy spillene på storskjerm ^^,

    Game-Boy-Player.jpg

     

    Hadde vært kult med en boks som lar deg streame 3DS til TV'n, ala det den PS Vita-boksen gjør. Uten 3D effekt såklart, bare rå-bildedata.

     

    Nintendo hadde jo Super Gameboy  på 90-tallet som lot deg spille Gameboy-spill på SNES. Den lot deg tilogmed velge forskjellige farge-temaer på svarthvitt spillene. Så det er ikke en ukjent tanke hvertfall.

  2.  

    Vel, er man ikke spillinteressert er det ikke noen spesiell grunn til å ha hørt om Twitch.

     

    Ser heller ikke helt hva content id og G+ har med "pro gaming" scenen å gjøre, den har levd helt fint i lang tid før Twitch kom på banen og størsteparten klarer seg fint uten den dag i dag. At Twitch har gjort det lettere å nå ut til folk både innad og utad er en annen sak.

    Vel, er man ikke spillinteressert så er det ingen grunn å henge på gamer.no heller.

     

     

     

     

    Vel, er man ikke spillinteressert er det ikke noen spesiell grunn til å ha hørt om Twitch.

     

    Ser heller ikke helt hva content id og G+ har med "pro gaming" scenen å gjøre, den har levd helt fint i lang tid før Twitch kom på banen og størsteparten klarer seg fint uten den dag i dag. At Twitch har gjort det lettere å nå ut til folk både innad og utad er en annen sak.

    Er man ikke spill-interessert er man ikke på gamer.no heller :p

     

    Denne artikkelen vises på HW.no sin forside også :-)

  3. "Kommer endelig iWatch?" HAHA! Hvem i hule helvete har bruk for noe slikt bortsett fra menigheten?

     

    x antall år siden : "Telefon? Haha! Hvem i hule helvete har bruk for noe slikt?"

    x antall år siden : "Internett? Haha!"

     

    osv.

     

    Gitt at iWatch blir velykket så får vi nok tilsvarende produkter av andre produsenter :) Er ett steg fremover. Hadde vært kjekt med en vellfungerende klokke + mp3 spiller i ett. (Selvom dette sikkert finnes fra før av)

    • Liker 1
  4. Har brukt noe lignende selv, og det er veldig effektivt - dog jeg vilel annbefalt noen små endringer her og der.

     

    Oppsettet ejg brukte brukte en varmeveksler. du mister da fordelen med å unngå pumpe, men du kan da sette opp en mye renere og kontrollert loop med antikorosjonsmidler og denslags om man ønsker. Et strupeledd for vannforsyningen samt en solenoid-valve (magnetventil heter det på norsk?) er også å annbefale. Da kan du ikke bare regulere kjølemengden etter behov så du ikke sløser for mye vann (det trengs egentlig ekstremt lite tilflyt fra kranen siden varmen aldri får bygge seg opp) samt at solenoiden kan åpne og stoppe vannstrømmen automatisk når du slår på og av maskinen.

     

    Aller mest spennende hadde det vært om man klarte å ordne seg en eller annen form for eletronisk styrt strupeledd som kunne åpne og lukke basert på vifte-turtall (slik at du kunne få den til å reagere basert på temperatur og bruke hovedkortets innebygde temperaturstyringsmuligheter for å optimisere vannflyten etter behov). Akkurat den biten fikk jeg aldri gjort (brukte bare en manuell kran for å justere) men hvis noen vet om en løsning for noe sånt så hadde det vært artig å vite om...

     

    I uansett tilfelle så er det vel uansett ikke å annbefale for langtidsbruk så lenge du betaler for vannet - og selv om du ikke gjør det så måtte du vel uansett som minimum optimisere vannflyten til en mengde som ikke sløste alt for mye med naturressursene. Som sagt trengs det egentlig veldig lav tilførsel av nytt kald vann så det skal ikke mye til for å likevel oppnå meget bra temperatur.

     

    -Stigma

     

    Kunne det være en idè å sette vannet i en temperaturstyrt loop? Altså, ved hjelp av "magnetventilen" så kan du styre det samme vannet igjennom maskinen til det når f.eks 10 grader (Fra springen var vel rundt 3-4?).

     

    Når vannet når 10 grader så skal det vannet byttes ut med nytt vann fra spring, til "10 graders vannet" er byttet ut, dvs enten x antall sekunder eller at en temperatur sensor forteller når vannet er på under en 5 grader?

     

    Ser for meg at du på den måten kan bruke enda mindre vann siden varmen ikke rekker å bygge seg opp?

     

    Det må kanskje monteres en pumpe for å holde oppe trykket..?

  5. Glem forresten ikke at dette er en funksjon som har vært brukt på PC ganske lenge, noe som brukere av Steam sikkert er fullstendig klar over? Det er nok ingen her som får solgt en brukt kopi av for eksempel Half-Life 2.Edit:Uansett lite å argumentere med at man går over til Sony om Microsoft gjør dette. Om den ene parten gjør det, har de nok helt sikkert avtale med den andre parten om å gjøre det samme. I begynnelsen av januar ble det bekreftet at Sony har kjøpt opp en patent som gjør det mulig for en konsoll å låse hver enkel disk til konsollen. Det eneste som ikke er bekreftet er hvorvidt dette skal brukes til det formål å fjerne bruktspill fra markedet.En annen ting som er verdt å nevne er hva som skjer den dagen Sony eller Microsoft ikke lenger støtter disse konsollene, for en dag blir det å skje. Er samtlige spill og konsoller da helt ubrukelige?http://www.youtube.com/watch?v=zJkHSUwixT4

     

    Har aldri betalt 599 kroner for ett spill på Steam. Har noe over 200 spill, det er særdeles få spill som har kostet over 20 euro.

     

    Argumentet for å "slippe" bruktsalget var å senke prisen, dette har Valve gjort på Steam etter min mening :)

  6. Håper det blir noe liknende (tidligere)RuneScape :)

    Og med det mener jeg at en har en haug med "Skills" (i kjent Elder Scrolls stil) man kan pusle med, slik som pickpocketing, alchemy, blacksmithing osv. Synes det var litt trist at

     

    Ser for meg at det har potensiale for å bli et stort og trivelig miljø, i en åpen verden. Slik jeg ser for meg hadde det vært fantastisk om alle hadde sitt "main quest", men også valgte en profesjon, noe liknende World of Warcraft, bare mer åpent uten begrensinger (maks to "hoved yrker"). Du har begrensinger i form av ett "skill tree", men kan allikevel være en good allround. Det skal være veldig stort innhold i spillet for at det lønner seg, er ikke mange rustningene en kan lage i Skyrim før en har lagd alt..

     

    På den måten kunne jeg ha vært en smed og solgt rustning til andre, kanskje i bytte mot litt fortryllende drinker fra alkymister. Jo mer jeg tenker på det, jo mer glad og trist blir jeg. Jeg ser for meg et stort RPG potensial vedsiden av hovedoppdraget, men samtidig hvor vanskelig dette blir å få til i praksis.

     

     

    Edit : Etter filmen å dømme så ser det mer ut som noe liknende Star Wars : Battlefront, men jeg tror det også hadde vært interesant.

  7. "Hvis SSD-en er en lystbåt, da er harddisken mer som en lekter."

     

    :/ Mhmm. Det er mere slik: "Hvis en ssd er en lydløs elektrisk flyvebåt som tar 300 passasjerer over fjorden i all slags vær på nøyaktig samme reisetid hver gang. Så er en hdd en diesel-drevet lastebåt som herjer over fjorden en gang hver 14. dag".

     

    Og med hybrid så sitter du der med skjegget i postkassa når du ankommer kaia i god tid, og venter på bagasjen som kommer med lastebåten før eller siden..

    • Liker 1
  8. Hei! Jeg har googlet og gaaglet uten hell.

     

     

     

    Kort fortalt : Jeg har en Textbox med kode. Jeg vil i en Timer ha en kommando som "executer" / utfører det som står i denne tekstboksen.

     

     

     

     

    Jeg har to variabler og vil lage en kommando ut ifra de to, f.eksempel

     

    inv(My.Settings.invfilled).image=My.Resources.(my.Settings.invnew)

     

    Hvor "My.Settings.invfilled" og "my.settings.invnew" er variablene.

     

    "Invfilled" er ett tall som går fra 0 til 24, da jeg har 24 bilde bokser.

     

    Problemet er at den sier "'inv' is not declared."

     

    Løsningen hittil er å skrive alt i en tekstboks, slik :

     

    code.Text = "inv" + invtall.Text + ".image=my.resources." + (My.Settings.invnew)

     

    Tekstboksen er fin og brukbar, men jeg vil ha teksten i code. At jeg på en timer kan legge inn tekstboksen

     

    mvh Tobias

  9. Skjønner godt hva du ønsker, og skjønner godt hva folk har svart, og forstå det samme fra første post og hele veien til siste post. Her er det ingen som har misforstått?

     

    On topic! Dette blir DELVIS fint, pga er jo ikke bare .iso filer man bruker, som nevnt.. Bruker jo andre formater , som da gjør at man må ha Daemon Tools igjen uansett.. Samme med Winrar, tar både .zip og .rar og en haug med annet, mens Windows bare tar .zip..?

  10. Liten oppdatering.. Herregud, Windows sine Service Pack er jo akkurat det, SERVICE. Ikke innhold, bare bugfix og slik samlet i en pakke så det er lettere for f.eks admins å administrere et data nettverk i ett kontorbygg med mange data maskiner.

     

    OS X Lion derimot inneholder flere funksjoner en "SERVICE PACKENE" til Microsoft har gjort TIL SAMMEN siden Windows Gud-Vet-Når..

     

    Har både Mac OS X og Windows XP / Vista / 7 ekspertise, og stiller meg relativt nøytral, men de OS pakkene til Apple har jo faktisk funksjonalitet. Jeg betaler ikke for bug fix, jeg betaler for flere tjenester.

    • Liker 3
  11. Det er verdt å merke seg at innstegsmodellen da blir dyrere enn enkleste MacBook Air; det finnes mange veier til suksess i konkurranse med Apple, men med samme konsept og høyere pris skal det godt gjøres å få solgt stort.

     

    (Det heter forresten MacBook Air, om hw.no nå ønsker å stave i tråd med produktnavn.)

    Nåja. Nå har jo Hardware.no forklart dette før, hvor de skriver "Ipad" og "Ipod" isteden for "iPod / iPad" , og "Nvidia" istedet for "nVidia" osv osv. Så det burde være bevisst at de skriver "Macbook". Du kan vel søke / lete etter artikel hvor de forklarer hvorfor vis du fremdeles er nysgjerrig ;)

×
×
  • Opprett ny...