Gå til innhold

Missmar

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Missmar

  1. Jeg foretrekker Firefox som nettleser på min PC, men sliter nå plutselig med Google.
    Jeg kan google normalt, men hvis jeg etter et søk prøver å klikke på "nyheter" eller "maps" kommer denne siden frem.
    "Les dette før du går videre til Google Maps"eller "Les dette før du går videre til Google Søk"

    Greit nok det, jeg leser, tilpasser og klikker "Godta". Men da kommer denne samme siden frem på nytt. Jeg godtar igjen og igjen, men kommer ikke videre.

    Hva skjer?

    bilde.thumb.png.75e1ef0a5aba5355cfd7e5367e979761.png

  2. 2 hours ago, zanta said:

    Høres merkelig ut. Dette er noe jeg gjør regelmessig, og har aldri hatt problemer med å bruke Windows sin filutforsker. Restart PC og telefon. Prøv en annen ledning. Prøv en annem USB-port på PC. Prøv en annen PC. Se om det er mye smuss i porten på mobilen, så kabelen ikke får god nok kontakt. 

    Det er veldig frustrerende. Når jeg kobler til telefonen lader den med en gang, så det ser ut til å være kontakt. Men i mange tilfeller viser ikke telefonen i utforskeren i det hele tatt. Jeg må restarte og plugge inn og ut mange ganger. Når den endelig viser, starter jeg overføringen av bilder, og et stykke ut i prosessen så avbrytes alt, med meldingen "Finner ikke enheten" eller lignende. Skjønner det ikke. Det er en relativt ny og kraftig laptop, og iphonen er av nyeste sort.

  3. Usikker på om jeg poster på riktig sted, men jeg fant ikke noe som passet bedre.

    Noen som har erfaring med å overføre bilder og videoer fra iphone til PC?

    Jeg kobler iphonen til PC ved bruk av iphone sin hvite usb-kabel. Får melding opp på telefonen om jeg tillater, og den godtar jeg. Da åpner jeg enten et bildeverktøy som kan importere filer, eller jeg åpner Apple på "Min datamaskin" og finner bildene der. Men uansett hvordan jeg gjør det, så får jeg hele tiden feilmeldinger som de under. Overføring av bilder fungerer innimellom, men hver gang jeg prøver å flytte en film fra iphone til PC får jeg feilmelding. Noen som har tips?

    image.png.7e5182c5920d4e58406217a875c903da.png

    image.png.fd483c73f6de86e17a7ce897d2829359.png

  4. Jeg har satt opp Outlook, og programvaren er norsk. Problemet er at alle nye mailer havner i en mappe som heter Inbox. Her får jeg ikke endre navn (ønsker "Innboks" som navn) og jeg får ikke lage undermapper her. Hvis jeg prøver å opprette undermapper legger de seg et helt annet sted. Jeg har en mappe som heter Inbox og en annen som heter Innboks, hvor alle undermappene også ligger. Det er denne jeg ønsker å bruke som den faktiske innboksen. Kan man fjerne denne engelske varianten som ligger der og heller route mailene inn i mappen som heter Innboks? Jeg har Outlook på en annen PC også, og der har jeg ikke dette problemet. Der er alt fullt redigerbart. Her ligger det norske og engelske mapper om hverandre. Hvis jeg prøver å slette den, dukker den bare opp igjen.

     

    Se vedlegg for utklipp av mappestrukturen.

     

     

    post-160503-0-75948900-1550816534_thumb.png

  5. Dette ble nok i overkant avansert for en som har bare middels kompetanse på dette. Jeg kan formatere maskinen og slikt, men her ble det nok litt utenfor min komfortsone  :innocent:  Spørs om eneste løsning blir å levere den inn på Elkjøp eller lignende. Bare så kjipt når man egentlig bare vil selge maskinen, og så få en slik kostnad oppå. Den er jo ikke verdt SÅ mye den maskinen... 5500 kr ny for 3 år siden. Tenkte å selge den for ca halve prisen, men det er kanskje ikke vits da. Vet ikke hva det vil koste å få andre til å fikse noe slikt...

  6. Sjekk kablene om harddisken sitter, hvis så er nok harddisken ved veien ende, koster lite med SSD disk. Mistenker harddisken har falt i gulvet eller brukt en del år? De billigste harddiskene er neppe noe særlig.

    Den er bare 3 år gammel, men kan jo selvfølgelig ha fått en kakk på et tidspunkt uten at jeg kan si noe konkret. Om den har fått et slag, er det da mest sannsynlig løse kabler, eller er harddisken mest sannsynlig ødelagt og må skiftes? 

  7. Jeg har en bærbar HP Pavilion med Windows 10, skal selge den, og har derfor foretatt en "tilbakestilling av PC". Etter at det var gjort får jeg nå meldingen "SMART hard disk error" når jeg starter opp maskinen. Det står også "to ensure not data loss, please backup the content immediately and run the hard disk test in system diagnostics." Jeg har ingenting på maskinen, så det er ingen problem, men jeg kan ikke selge maskinen slik. Jeg prøver å ta "hard disk test" men den mislykkes. Se vedlagte bilder. Hva er dette? Er det påbegynnende hard disk kræsj? Må den skiftes før maskinen kan selges, eller kan dette ordnes på annen måte? 

    post-160503-0-10824500-1541156188_thumb.jpg

    post-160503-0-45455700-1541156193_thumb.jpg

  8. Hei. Jeg har en Acer Ferrari 4000 laptop med Windows XP Home Edition som jeg har brukt en recovery cd på. Nå får jeg ikke koblet til trådløst nett. Laptopen finner alle nettverk innen rekkevidde, men når jeg prøver å koble til får jeg bare "begrenset eller ingen forbindelse". Når jeg prøver å "reparere tilkobling" stopper det opp mens det står "fornyer ip-adresse" på skjermen. Noen som har noen ideer om hvordan dette kan fikses? Er det noe jeg må sette opp etter å ha brukt recovery cd?

×
×
  • Opprett ny...