Gå til innhold

Ulleboy

Medlemmer
  • Innlegg

    268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulleboy

  1. Har selv en 2017 MBP med det nye tastaturet, har hatt den i snart 2 år, og kan ikke si jeg har merket noe til problemer. Eneste problemet jeg har hatt, er at en del som «styrer» hardware feilet, så macen fant ikke igjen batteriet. Fikk byttet dette på garanti.

    Har også en 2013 MBP retina som fortsatt funker fjell, til tross for at batteriet har svulmet. 

     

    Økosystemet til Apple er jo egentlig helt fløte, når jeg ser hvor godt synkronisert min MBP, IPad Pro og IPhone X er!

  2. Det mest optimale i så fall er jo en skjerm med USB-C. Da får du strøm, skjerm og alle dingsene dine via én kabel. Men det er kanskje ikke aktuelt å bytte skjermen bare for det om du har en dyr og god skjerm allerede.

     

    Selv bruker jeg skjermen som dock + apples orginale multiport-adapter til de gangene jeg skal ta med meg maskinen for å koble meg til andre skjermen på møterom osv. Den fungerer fint den, men gir deg trolig ikke nok porter. 

     

    Ser endel bruker denne hyperdrive varianten. Ulempen med den er at den er litt kronglete å ta inn/ut samt at utformingen gjør den litt sårbar hvis du f.eks løfter på maskinen. 

     

    Er en Hyperdrive klone jeg har. Men når den lader samtidig som jeg kjører HDMI ut til TV'en blir den latterlig varm, og er redd den kan skade Mac'en. 

    Kan fint være 10-15cm kabel ut til "dongelen".

  3. Jeg fikk installert en Mitsubishi Kirigamine HARA 6,6 i en enmannsbolig på ca 150kvm i 2015, og er stor fornøyd! Huset vårt er meget varmt om sommeren, da vi har nesten flatt tak på hele boligen, (alt på ett plan) og vi ikke har noen form for loft (taket inne følger taket ute). Så den funker like godt på varme som den gjør på nedkjøling! På kjøling om sommeren bruker den også overraskende lite strøm også. Utedelen ble festet på brakett som ble skrudd i grunnmuren, og har ingen form for vibrasjoner i muren/huset. 

    Innedelen er meget god, med mange valgmuligheter i hht. innstillinger av luftstrøm, osv. Den kan også se om det er folk i rommet og justere seg etter dette, da mange er ømfintelige for trekken man kan få fra pumpen. Den har også en "purify" funksjon, som brenner støvet som kommer inn i pumpen, og vi har merket at det blir mindre husstøv etter at vi slo på denne. Alt i alt de beste 20k jeg har investert i siden jeg kjøpte hus.

  4. Da pleier jeg å ty til denne, de få gangene en kommer borti noe hvor kort avstand er essensiellt. Men selvsagt ingen motordrift da. Ser for meg at om man kommer borti det der problemet hyppig så kan det være verdt å ha motordrift som du har plukket deg:

     

    https://www.clasohlson.com/no/Bahco-bitsskralletrekker/40-7439

     

    9587369869342.jpg

     

    Har også en slik, der det er ekstra trangt. Om disse to redskapene ikke kommer til, så hører det ikke til noen skruemontasje der i første omgang, eller at man må demontere et panel eller noe sånn. Husker ikke om det var akkurat bacho jeg hadde på denne lille karen her da, det er nok flere enn et merkenavn på sånn:

     

    7314151849276_a_en_hd.jpg

     

    Ikke akkurat på tilbud i denne butikken da:

    https://www.vidaxl.no/e/7314151849276/bahco-bits-skrallesett-2058s26?gclid=EAIaIQobChMIk5zX89fq3gIVHImyCh3nKwGREAQYBCABEgIzZPD_BwE

     

     

     

     

    Greit å vite ja. Bra at folk passer på og hjelper hverandre. Sjelden har jeg deltatt i en diskusjon.no tråd hvor folk er super behjelpelige. Knallbra folkens!

     

    Greit nok, men når man skal skru gips og stendere fra ugrei vinkel kommer nok en kubbetrekker til kort, dessverre :) 

  5. Sattan, får jo nesten tro på at en kan få bruk for noe sånn en gang. Litt penger, men du får jo blå og ikke det grønne fra bosch der da ser jeg. Har en dewalt jeg som ikke har all slags sånne finurlige vinkler og tett opp i hjørneutstyr som dette settet ser ut å peile seg inn på. Tviler på at jeg investerer i det, men greit å ha sett at utstyret eksisterer tilfelle en kommer borti noe gjenstridig faenskap :wee:

     

    Hadde en vanlig Milwaukee drill som jeg kjøpte når vi kjøpte oppussingsprosjekt, men har nå fått Bosch via jobben, så da selger jeg min gamle drill, og kjøper denne! Er så lei av å klundre på trange steder for å få i ei skrue, så dette blir flott! Har en kjeller jeg pusser opp nå, så blir nok brukt  :dremel:

  6. Vanlig xbox one s 1TB har aldri vært billigere enn 2000 kr, og her får du jo med et spill, ser den har ligget på 1999 kr hele uka, men for all del, god deal. Ville ventet til fredagen dog, står at elkjøp skal komme med noe xbox one tilbud da

     

    https://www.elkjop.no/cms/gaming-black-friday-tilbud/black-friday-tilbud-fra-gaming/

     

    Dog med forza horizon

     

    Ja, men spørs om den blir noe billigere da  :hmm: Mer intressant med BF5 enn Forza.

×
×
  • Opprett ny...