Jump to content

Maniac

Medlemmer
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About Maniac

 • Birthday 07/27/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Joda ser den. 👍 Vil tro også at disk baserte spill tar mindre plass på den lille disken vi får i PS5 🙄 700gb Sony? I 2021? Rly?
 2. Joda, ser den. Men... det er faktisk gode rabatter (og oftere) på PS-Store. Bruker som regel å handle på USA-versjon av PS-store, litt billigere (pro tip). Men ja, med disk versjon kan du også låne spill til kompiser og slik.
 3. Er selv ute etter digital versjon, har disk (uåpnet). Har ingen cd baserte spill på PS4 , alt er digitalt. Du gjør vel det samme på PC? Når det gjelder film og serier så er det streaming som gjelder tenker jeg. Men vet ikke, kanskje jeg beholder den, det er litt styr dette
 4. Det er en egen tråd på hvordan Distill funker, den sjekker endringer på nettsider og gir varsel på mobil/nettleser. Altså ingen mail fra power nei, jeg vant ingen konkurranse (var meldt på...)
 5. Men lurt å ta det med klype salt dette her. vil tro at de bare angrer kjøpet eller sender ut når de får neste parti på våren.
 6. Disk på Power, valgte frakt uten problemer, var den del å velge mellom. Dreit meg ut på betaling, valgte feil kort, prøvde ny kort og da gikk det. brukte rundt 5-6 min å gjennomføre kjøpet.
 7. Ehm! Denne vil IKKE overvåke på ipad/mobil, du må ha dedikert PC som gjør jobben. Mobil app brukes kun til varsel. Må logge på med konto på begge.
 8. Hehe, litt av det samme her. Fikk faktisk mail fra Power! Men det var melding om at jeg får 10% rabatt på visse varer. It’s something
×
×
 • Create New...