Gå til innhold

goggen85

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goggen85

  1. Jeg har ikke testet ut V2, men eier V1 selv og vil nok ikke kjøpe V2 på grunn av mikrofon løsning de har gitt ut med V2. At den kan trekkes ut og puttes inn i hodesettet igjen er forsåvidt en fiffig løsning, men hører også at en del sliter med at ledningen blir for kort sånn at når man snakker i den plukker den opp stemmen for dårlig, noe som V1 ikke har noe problem med siden mikrofonen er seperat og kan byttes tilfelle den blir ødelagt. Selvfølgen blir at man henger Mikrofon øverst på ledningen, men kan selvfølgelig også sette den andre steder hvis man setter på Boost effekten på lyd egenskapene i windows.

     

    Lyd osv, kan jeg ikke uttale meg om, men den har dårligere bass enn KOSS SB45, men en god del bedre mellomtone og diskant og kan skru opp mer enn KOSS SB45 uten at det begynner å skurre.

     

    V1 sitter som et skudd på hodet og kan bruke det lett i 10 timer uten at det gjort vondt eller blir svett i ørene. Siden jeg ser at V2 har byttet til skinn vil jeg også tenke meg at man blir ganske klam i ørene etter et par timer med de på.

     

    Har gått gjennom 2 SB45 sett og ble alltid svett og klam med de, og hovedsaklig byttet jeg disse av den grunn og det at man kan bytte mikrofon på V1 hvis de skulle bli ødelagt.

     

    Anbefaler V1 her ihvertfall selv om det V2 dette handler om :thumbup:

    en ting til. Har man et skikkelig lydkort, ikke kjøp med USB, selv om det sier seg selv får man ikke utnyttet det, ikke det at jeg har et kjempekort, men vil påstå at jack-in er et must for alle med stasjonær PC.

     

    V2 vil vel si at de har forrandret på V1 til det bedre. Noe jeg personlig mener de har ødelagt.

     

    V1 fikk 4.4/5. Da ville jeg satt V2 til 4/5 på grunn av de modifikasjonene de har utført.

  2. Jeg ville bytta hovedkort til P6T SE. Mye billigere, ser mye bedre ut, og mer eller mindre like specs.

     

    Her har du oppsett med CPU, HK, GPU og RAM.

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=97424

     

    Der holder du deg godt under budsjettet, med eller uten Tagan-PSU. Men trenger du virkelig 1100w?

     

    Edit: Denne for eksempel holder i massevis :)

     

    Ja, jeg ser poenget. Men da jeg så på minnet for 575,- var 3 3x1GB minne, hvor det jeg hadde plukket ut var 3x2GB og ved CL7 vil minnet bli ganske raskt og bra, men ellers er jeg nok enig med deg. Så en 600,- i tillegg fra det du plukket ut er nok noe jeg tar, bruker 656 watt fra det jeg så på linken du la ut og hvis jeg skulle sette inn et nytt 4890 vil vel kanskje det bli litt lite med 800 watt PSU.

     

    Uansett vil jeg ha råd til TAGAN PSU'en når jeg setter in bestilling for de komponentene du sendte i tillegg til å bytte minnet til jeg vil ha og legge til et ASUS HD4890 for en 100 lapp mer =)

     

    Tusen takk for gode råd =).

     

    Bare en liten ting, vet du noe om når CPU og HK for 1366 socket faller i pris?

  3. Jeg ville bytta hovedkort til P6T SE. Mye billigere, ser mye bedre ut, og mer eller mindre like specs.

     

    Her har du oppsett med CPU, HK, GPU og RAM.

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=97424

     

    Der holder du deg godt under budsjettet, med eller uten Tagan-PSU. Men trenger du virkelig 1100w?

     

    Edit: Denne for eksempel holder i massevis :)

     

     

    Det virker veldig bra for HK'et, derimot har dette HK'et mindre muligheter enn gigabyte sitt, men kunne gjerne skaffet meg P6T hvor det er både større og har bedre passive kjølere til chipsettet.

     

    Jeg ønsker også 6 GB og CL7 fordi da slipper jeg masse problemer med å måtte oppgradere og kjøpe nytt minne etterhvert når ddet trengs. Skal også bruke windows 7 og vista 64bit imellomtiden.

     

    Skjermkortet er greit, men ønsker også asus eller sapphire siden disse er store og har veldig bra omdømme som grafikkort produsent. I tillegg er det bare 100 lappen imellom

     

    PSU'en er det vel nesten samme som GPU, der jeg ikke egentlig bryr meg om merke, så lenge de ser ut som de tåler å bli tatt i, er modulære og har nok watt en stund fremover siden jeg ikke har noen planer om Crossfire eller SLI enda.

     

    Unntatt det lurer jeg også på om det vil være dumt å sette inn det gamle 3850 kortet mitt i crossfire modus med 4890, om det i det hele tatt er vits, har noen effekt eller hva det gjør med maskinen.

  4. Har en pc som begynner å bli litt sliten etter et par år uten oppgraderinger.

     

    Trenger en liten feedback på dette oppgradering settet som jeg har samlet sammen, helst fra en som har ganske bra peil på pc, hvor jeg er mer usikker på komboen av komponenter skal passe sammen uten at det blir for mye flaskehals noen steder osv. :ph34r:

     

    HK:

    Gigabyte GA-EX58-UD5

     

    CPU:

    Intel i7 920

     

    Minne:

    OCZ 1600Mhz Cl7 Minne

     

    GPU:

    ASUS Radeon HD4890 1GB DDR5

     

    også må jeg ha en ny PSU, hvor jeg egentlig har bestemt meg ganske mye på komponenter ovenfor, men er veldig usikker på PSU til disse da kronene akkurat her begynner å bli litt trangt på budsjettet mitt. Egentlig grense var på 9000,- men har greid å presse det opp til 10000,- :hmm:

     

    PSU:

    TAGAN Piperock 1100W Modular

     

    Denne PSU'en valgte jeg fordi den er ganske fet i både utseende, men mest på frunn av watt og at den har 6 rails med en turbo switch for å samle disse til en single rail som jeg fikk vite var veldig bra. Ønsker da en Single rail av den grunn, men denne er da litt i dyreste laget så andre kommentarer er velkommen. :thumbup:

     

    Hørte at MIST 1000W også skulle være ganske bra med japanske kondensatorer, tror den har dual rail. :thumbdown:

     

    Jeg har sjekket flere nettsider for disse komponentene og funnet andre sider hvor de blir billigere enn komplett, men de har tross alt den beste siden med beskrivelse på produktene sine, derfor enklest å velge de. Til nå ligger jeg på ca 8000,- på alle øvrige komonenter og prøver og presse prisen på PSU så langt under 1000,- jeg kommer egentlig. :blush:

  5. Systemet mitt med et 8800gts er kraftig nok til å kjøre de fleste spill på medium eller høye detaljer på 1680x1050 uten at det blir uspillbart. Selvsagt spill som crysis eller Farcry 2 må jeg tåle at det må settes ned litt detaljnivå ;)

     

    Rart, ikke for å være negativ siden jeg selv har en del erfaring med at Nvidia er best...

     

    Ehm... helt til jeg kjøpte et Radeon HD 3850. Før brukte jeg et 7900GT kort og kjørte spill som Far cry 2 på medium eller low. Nå kjører jeg minimum medium. Far cry 2 og Fallout går lett på High med samme oppløsning(1680x1050). Så hvorfor har du problemer med et 8800GT kort da? :hmm: Kanskje fordi du ikke kunne vite hva Nvidia putter i kortene sine. Det er jo som å vinne på bingoen. Kanskje du sitter igjen med noe fett, eller du får et røtent møkka kort som var dårligere enn det egentlig sto. Som f.eks Pipelines. Noen ganger var du heldig å få 16 pipelines på et 6800GT og andre ganger fikk du bare 8 og kunne åpne 2 til med et program du måtte lese litt om for å få til å virke som du ville. :nei:

     

    For å være helt ærlig så håper jeg at AMD får noe skikkelig til med CPU'ene sine og banker Intel så det synger. Da kan jeg oppgrade pcen min og kjøpe et fett grafikkort fra ATI også trenger jeg ikke å bekymre på lenge. Tror grunnen til at AMD sliter med røde tall er fordi de hadde så mye problemer med Dual Core CPUene. Men 4000 serien til ATI er nok bedre enn hva Noe av Nvidia har. Bedre Drivere, bedre kontroll senter. Bedre nyttebruk av skjermkortet, bedre farger, og billigere. Forsetter dette og folk faktisk skjønner dette burde vel Nvidia gå konk snart. Synd AMD ikke kan følge opp med CPUene. Hadde de gjort som Intel og ordnet sine egne chipset og samordnet hele driten som gjør at å bruke AMD/ATI blir optimalt og lite "lag" i spill selv om spillmotoren var ubrukelig. :p

     

    GO ATI :thumbup:

  6. De må hvertfall ikke bruke EA logoen. Da vil jo folk hvertfall ikke kjøpe. Kommer sikkert med flust av DRM og annet spyware.

     

    Ellers ser det lovende ut.

     

    Jeg er veldig enig med deg når det gjelder EA. Har selv ikke helt sansen for EA når det gjelder spill.

     

    Og skulle nok ønske at de som står bak mekanismen i Everquestsom er veldig populært og gå sammen med Lucasarts sine game designere og grafiske designere og gjøre et fet Star Wars MMO ville nok ha vært noe av det kuleste man kunne få til selv om de sikkert ikke ville gjort noe sånt uansett. Ønsketenkning :roll:

     

    Og spillprodusentene burde slutte med DRM o.l, det ødelegger spillmarkedet. f.eks det at hvis man installerer noen spill med nyeste SecuRom protection vil den jo åpne opp en port som liksom skal la de få komme seg inn på pcen din for å se om din versjon er piratkopiert. Og i samme slengen ikke tenker på at alle andre som har sikkert veldig lyst til å ødelegge litt der også kan komme seg inn. :nei: Burde gjøre storprotest mot sånne tullinger.

     

    Star Wars: The old Republic burde virkelig bli storslagent, ikke som WoW på den måten alt kan gjøres lett, men at man ihvertfall har en god forståelig tutorial som er sjeldent i MMO, og ikke like mye tull som i SWG. Prøvde det og selv om jeg er hardcore SW fan slo det ikke an noe på grunn av det avanserte byggesystemet jeg ikke fikk taket på og space flight combat som minnet meg om Tie-Fighter og X-Wing spillene. Må da kunne gjøre det litt bedre enn det. f.eks en ganske forbedret versjon av Star War: Rouge Squadron som var et kult spill til PC og nintendo 64. Og litt mer action når det gjelder Jedi training og Jedi combat systemet. :dribble:

  7. Jeg har spilt Diablo 1 en del... det var noe av det kuleste på den tiden. Etter det var det Diablo 2. det fantes nok ikke noe bedre. Men regner nok med at D3 blir en etterfølger som blir som de andre. håper virkelig at det blir nesten likt. bare med andre chars, nye spells og en fet grafikk i følge gameplay vidoene. Alle nye spill er bare det samme som alt det gamle, vanligvis med bedre grafikk men dårligere gameplay enn de "gode gamle". De var de beste og vil alltid bli det. Selv om det kommer nye spill som er skikkelig bra. Morrowind var også en av de beste. Synes egentlig WoW er et drittspill. Blizzard lagde nok bare det for å tjene mest mulig penger til å lage andre kule spill... greit nok så lenge jeg slipper å høre om dritten :p

     

    Top 4:

    MGS serien

    Diablo

    Elder Scrolls

    GTA 1,2,3,4(ikke alt imellom)

     

    Enkelt og greit.

  8. Ta biler f.eks.

    De er alle dønn like.

    Så hva skiller dem? For de må skille seg ut for å bli kjøpt. Bilprodusenter putter mye energi i å ha ekstrautstyr til bilene for å gjøre dem mer interessante.

    Dette er basic markedsføringstriks når produktene blir like.

     

    Vel, ikke det at dette har så utrolig forskjellig da, men Biler som blir importert fra utlandet kommer faktisk fullspekket med alt det ekstrautstyret, men når de kommer hit blir de ribbet for alt av det :whistle: , og erstattet med tomme plastlokk. Så når du kjøper deg en bil neste gang, så må du betale ekstra igjen for ekstrautstyr som egentlig du skulle hatt med bilen i første omgang. :innocent:

     

    Til Forskjell gjør de forskjellige produsentene noe med Nvidia sine kort :dribble: . Noen bare sitt eget bilde med MSI eller Gigabyte. Men noen som sagt bytter vifte, og noen klokker til og med kortene for deg sånn at de er "bedre" enn de andre i samme klasse. Vel, det er ikke så mye forskjell. Alle har en favoritt produsent :thumbup: , og hvis den fosvinner er jo det ikke noe særlig gøy. kanskje de mister kunder på det. :hmm:

  9. Hei.

     

    Jeg kjøpte meg en ASUS VW222U. Får bare analoge signaler, skjermen vil automatisk overføres til DVI signal på XP, men når jeg bruker Vista får jeg bare analoge signaler. har et 7900GT kort. Lurer på om det er driver problemer. Har også litt problemer med at Vista alltid installerer Microsofts Nvidia Drivere på pcen hver gang jeg avinstallerer driverne. har oppdatert til de nyeste driverne. måtte kjøpe ny skjerm fordi den gamle skjermen(CRT), ikke fikk signaler. ASUS skjermen har HDCP støtte og hele pakken du trenger. Noen som kan hjelpe meg med problemet? Har kontaktet ASUS og de kan tydeligvis ikke hjelpe. fikk tilsendt ny skjerm men den hadde akkurat samme problem.

  10. Så to spørsmål: har en gammel sprøye med arctic alumina (3-4 år gammel), holder den fortsatt? Den virket flytende nok og den hadde ikke skilt seg eller noe.

     

    Jeg hadde en sprøyte med artic silver, var en svær en også, hadde den i evigheter, men til slutt kastet jeg den fordi jeg følte at den ikke kjøte ned CPU'en lenger ikke spør hvorfor, men jeg kjøpte nå en ny som var ganske sugen, husker jeg riktig var det den grå sølv sprøyten. gikk ikke å smøre utover eller noe. stein hard. Uansett. artic silveren er vanligvis veldig bra, hvite typen :new_woot:

     

    Men kjøp med en ny samtidig som du kjøper andre ting, så slipper du store faktutgifter på en liten ting :thumbup:

     

    Og når det gjelder vifte har jeg en OCZ Vandetta, funker fett, men hvis du kjøper den må du være veldig forsiktig med rillene som er veldig tynne. som kan være vanskelig når du skal sette den på plass. :blush:

  11. Noen som vet hvor jeg finner koblngskjema for de mest vanlige veggkontaktene? Dette er altså slike 8-pins kontakter for bredbånd. Har leitet meg grønn på nettet men finner ingenting som er forståelig. Aller helst ville jeg hatt for slike telenor-kontakter men andre går også greit.

    F.

     

    Heisann.

     

    Jeg fant ut at Elko.no har faktisk koblingskjemaer. Disse 8 pins kontaktene for bredbånd du leter etter trengte jeg å lete etter også fordi den jeg har er blitt ødelagt og trenger en ny, selv om jeg ikke fant ut hvor jeg kunne få kjøpt sånt på nett fant jeg siden her og tenkte jeg kunne hjelpe deg litt. Fant RS16 koblingsskjema, tror ikke det hjelper deg, så etterpå at det var RS16 smale fester til telefon og modem. Trodde jeg fant RJ45 koblingsskjema men er ikke helt sikker siden det står under RS16 produktet.

     

    Her er produktet

     

    Du snakket også om at det skulle være en 8 pins kontakt. Det har jeg funnet et koblingsskjema til selv om det stod under RS16 kontakten som er til hustelefon. Håper det stemmer mer for deg, siden det var 8-pins du var ute etter :D

     

    Koblingsskjema

     

    Håper dette hjelper deg litt. Disse kontaktene er ihvertfall de som brukes i alle nyere hjem. Lykke til :D

×
×
  • Opprett ny...