Gå til innhold

Yakamaru

Medlemmer
  • Innlegg

    1 107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yakamaru

  1. 1 hour ago, Brother Ursus said:

    Det er på det rene at spillet aldri krevde PSN-konto. Det stod både på Steam, og på sidene til Sony og PSN.
    Sony har gått inn og endret det. Men du kan bruke Wayback Machine eller andre web-arkiv for å se hva som opprinnelig stod.
    Det faktum at spillet ikke krevde PSN-konto viser jo også demonstrativt at spillet ikke krevde PSN-konto.

    Jeg er også ekstremt lite imponert over de frekke og ufordragelige Community Manager'ene til Arrowhead. Jisses, jeg håper flere av dem får sparken. Det er ikke sånn man gjør customer service.

    Community Managers generelt er søppel. Arrowhead dessverre er ikke noe unntak.

  2. Om det ikke er Sony som vil ha bio monitoring så er det konstante hackerangrep på PSN. Siste var ifjor, og det er kun det som fikk media oppmerksomhet. PSN er IKKE en trygg plattform whatsoever, og har ingenting med "sikkerhet/trygghet" å gjøre. Det handler om makt og kontroll, og Sony har vært en av de mest forbrukerfiendtlige firmaene i mange år allerede. 

    Alle de andre spillene trenger ikke PSN, så det å retroaktivt kreve at spillere skal linke en PSN konto spesifikt for Helldivers 2 er bare rent scumbaggery. De kan drite og dra og jeg er ferdig med Arrowhead helt inntil de kutter ut Sony helt. 

    Det er ingen som liker Sony, og burde gå opp for folk at et slikt drittfirma fortjener å gå konkurs.

    • Liker 3
  3. 2 hours ago, Tussi said:

    Balder og Tussi er svart og hvit,  men jeg håper de får gode hjem når de er klare. De er klar i slutten av juni, litt dumt tidspunkt men, regner med det går greit 

    Artige navn du hadde på kattene dine da 😆

    Jupp. Håper de for gode hjem når den tiden kommer. ^^

    Haha, ja. Litt artig historie, egentlig. Skulle egentlig bare ha Applejack men endte med å ta med begge. Applejack er en referanse til My Little Pony generasjon 4 som jeg så back waaay then. Hadde ikke noen navn te guttepusen så lillesøstra mi kom med forslaget Sersjant Solan. Hun hadde nettopp sett Flåklypa, så syntes det var et morsomt navn og gikk for det.

    • Liker 1
  4. Selv bryr jeg meg ikke om noen vil brenne en Koran, Bibel, Torah eller hva nå enn de ville brenne for bok. Det er en form for ytring, en ytring at slikt er ikke ønsket her til lands. Om man liker det eller ikke er det en ytringsfrihet vi har her til lands.

    https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-45980210

    Og med Rotherham i Storbritannia som et prakt eksempel på hvor motbydelig og vemmelig dette kan bli fra en hel drøss av forskjellige vinkler, så er det ikke rart SIAN ikke vil ha Islam her i Norge da de ikke ønsker at dette skal komme hit. Du kan søke opp nesten hver eneste by/sted i Storbritannia og du vil finne nyheter om muslimske grooming gangs som har misbrukt hvite jenter i mange år. 

    Det å drive sånn med SIAN vil bare gjøre dems posisjon mer valid da du har ikke noen argument mot dem og tyr til vold, mulig drap for å bli kvitt noen medlemmer. 

    • Liker 7
    • Hjerte 2
  5. 1 minute ago, Tussi said:

    Jeg anbefaler en omplasseringskatt

    Aye, tenkte akkurat det. Svarte katter har problemer med omplassering, og svarte og hvite enda mer enn dem utrolig nok. Ingen som vet hvorfor.

    Selv hadde jeg to katter som het Sersjant Solan og Applejack for et tiår tilbake. Solan var hvit med svarte flekker og AJ var helt svart. Noe av det beste som noen gang har skjedd meg. 

    • Hjerte 4
  6. 20 hours ago, Tussi said:

    Tusen takk 😆 det er masse folk innom og hilse på pusene, så de er blitt utrolig vant til mennesker, elsker kos 🥰 men en slamp har tissa på gulvet...

    Hahaha, kan jeg tenke meg. xD

    Elsker dyr, spesielt katter. Hvis en katt har valgt deg som dems menneske så er det meget lett å se ut ifra oppførsel alene. Har hatt katter selv for et tiår tilbake og skal definitivt ha en katt når jeg flytter til et annet sted. 

    • Hjerte 2
  7. On 23.4.2024 at 11:39 PM, Tussi said:

    Tussi var på do idag ❤ og nå ligger Balder på fanget og sover

    20240423_233822.jpg

    Nå fikk jeg nesten lyst til å komme over og kose på kattungene til de blir lei. :lol:

    Sjeldent jeg er innom detta forumet til dags men slike tråder er alltids velkommen. Vi trenger mer positive og hjertevarmende tråder som dette. 

    • Hjerte 4
  8. 12 hours ago, Neffi said:

    Vil anbefale trådstarter å lese boken Skjønnheten i kaos av Julia Ravanis. 

    Ja, det er en krenkelse mot menneskeheten å påpeke at det fins flere ulike evner blant mennesker. En ting er å se ulike evner, en annen ting er å ha preferanser, til ulik bruk. Nesten som å påstå at vi rekrutterer mennesker etter evner. Horribelt, er det ikke?

    "Ja, det er en krenkelse mot menneskeheten å påpeke at det fins ulike evner blant mennesker". Nei, det er en krenkelse ovenfor deg og din sensitivitet/ideologi/feminisme/whatever fordi du takler ikke at folk er ulike, vil alltid være ulike og passer ikke inn i din vrangforestilte verden. Alle er ulike, og det er en ressurs verdt å ta vare på og for den saks skyld pleie. 

    Detta må værra noe av det dummeste jeg har lest hittil i år. 

    • Hjerte 3
  9. 5 hours ago, Gavekort said:

    Korrelasjon er ikke kausalitet. Bayonetta og NieR har dessuten knøttsmå salgstall sammenlignet med f.eks. The Sims og Skyrim som treffer en bred demografi.

    Bayonetta og 2B er designet ut ifra hva de fleste menn vil ha når dama er hovedkarakter: Pene damer. De er designet for menn og er en niche på lik linje med veldig mange andre spill som for eksempel Factorio og MechWarrior, så det å sammenlikne med The Sims som er et av de mest casual spillene du kan finne på markedet blir bare sløvt. De er i helt forskjellige kategorier og ment for helt forskjellige grupper. Factorio og MechWarrior på lik linje med Bayonetta er spesifikk, The Sims er generelt. 

    Noe du glemte å nevne er at 48% av kvinner spiller på mobilen. Disse regnes ikke som gamere, de regnes som alle andre som knotter på mobilen, som casuals. 

    https://exputer.com/news/industry/research-women-mobile-games/#:~:text=The research conducted by Pollfish in collaboration with,make up 48% of mobile game consumers worldwide.

    Så har vi statistikk for forskjellige demografiske grupper og de to kjønnene.

    https://gametree.me/blog/biggest-gamer-data-dump-ever-60-infographics/

    De fleste gamere er menn.

    De fleste kvinner spiller casual spill som The Sims. Eller andre liknende spill. Hvis det å kjote på telefonen skal inkluderes, Candy Crush og Angry Birds er populære blant kvinner og ikke blant menn.

    Når det kommer til menn så ligger det veldig ofte rundt Factorio, Dyson Sphere Program, Palworld, Last Epoch, World of Warcraft, Call of Duty, Final Fantasy(XIV er veldig populær), +++. 

    Hva som er interessant for menn er ikke interessant for kvinner, og vice versa. 

    Men nå datt vi vel litt uttafor trådens emne..?

    Disse to kvinnene nedenfor er ikke pene. Kunne like godt gitt dem skjegg og de ville blitt sett på som menn. Nå, de er ikke direkte stygge men når vi sammenlikner med Bayonetta eller 2B som faktisk ER pene når det kommer til ansikt så er disse to 3'ere i forhold. 

    Folk kan ikke fordra når kvinner med vilje blir designet som om de skulle ha tapt genlotteriet og/eller være "leftovers" fra Tinder for å vise "solidaritet" og "representasjon".

    fable-horizon.jpg

    Ratings på Youtube ser ikke veldig bra ut heller:

    image.png.c0b3620184f16120b2c0aaf09271a7f7.png

    Når løsningen er som hva Final Fantasy XIV har gjort:

    4c0db9fd6de1865621dd1a98c58b918c.jpg

    Egen karakterdesigner hvor du selv kan velge og vrake som du selv vil med karakteren din(har selv en søt Miqo'te som jeg har designet selv for noen år siden), istedet for å prøve å dytte uattraktive kvinner på folk. Folk stemmer med lommeboka, og Fable 4 sammen med Starfield viser at folk gidder ikke slike karakterer. 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  10. 5 minutes ago, Gavekort said:

    Niks. Vil si det er en misbrukt frase. Sex har mange appellerende faktorer, men eksplisitt innhold har en kraftig marginaliserende effekt.

    *ser på Bayonetta og 2B fra NieR Automata*

    Eh, jo.

    Sex selger. Det inkluderer spill. Sex og sex karakteristikker. Fin rumpe, store pupper, pen ansikt, etc.

    Hvis dette ikke var sant ville dette ikke vært meget populært, hverken over Steam, konsoll eller andre plattformer.

  11. Sex selger. 

    De er redde for noen hårsåre skrullinger som skriker over Twatter da de er like stygge innvendig som de er utenpå. De er redde for karakterer som er penere enn dem og vil heller ha self-inserts som du ser fra blant annet det nyeste Fable spillet. Disse damene er ikke pene å se på og er en av grunnene til at JRPG som en sjanger har blitt mer og mer populær. Vil folk heller ha karakterer som er stygge i spillene sine? Svaret er et åpenbart nei. Stygge karakterer reflekterer de som lagde dem, og jeg vet folk klarer å lage pene karakterer. De bare vil ikke.

    Spill er fiksjon for en grunn, ene grunnen er fordi det ikke har noe med virkeligheten å gjøre. 

    • Innsiktsfullt 1
  12. 44 minutes ago, Brother Ursus said:


    Nå har jeg ikke sett ferdig Fallout, men synes ingen av seriene er ille. Fallout har begynt veldig bra, og Halo tok seg opp ganske så mye i sesong 2. Såpass at jeg håper det blir en sesong 3.

    Folks forventninger når det kommer til blant annet kvalitet har blitt banket ned så mye at Halo og Fallout blir sett på som bra. Nei, disse er ikke bra serier. Master Chief er ikke en forbanna emosjonell pyse med psykiske problemer, ville aldri tatt av seg hjelmen og Terrans oppfører seg ikke sånn i Halo universet. Blir forbanna når sånt søppel blir produsert da jeg har vært gamer i over 20 år og elsket Fallout og Halo franchisen. Dette er underholdene for folk med lavere og lavere standard for underholdning.

    Fallout har en forbanna Mary Sue som hovedkarakter. Er en grunn til at MCU blir kalt "M-She-U" og for den saks skyld. Folk er møkklei sub-standard når det kommer til scriptskriving.

    • Liker 1
  13. Mulig vi kommer til å ha tredje verdenskrig dette århundret eller neste, men gudene vet når. Slik som det ser ut nå er sjansen stor nok for at det kommer til å skje med mindre deeskalering skjer ASAP. Mulig vi ser en veldig stor krig om 200 år som endelig forener planeten under et flagg gjennom vold ikke helt ulik den som skjedde i MechWarrior eller Supreme Commander universet, who knows. Mulig vi ikke ser noen stor krig heller og blir forent gjennom handel og faktisk samtale. Jeg er ingen spåmann og kan gå ut ifra statistiske sannsynligheter. 

    Vi har allerede hatt fred i mange år på kloden som en helhet, og det er foretrukket at det fortsetter. Er ikke noe fan av å se folk dø i krig, spesielt ikke kriger som er poengløse.

  14. image.jpeg.54f6ccaad3545805094950e706d67764.jpeg

    Vi får se hva som skjer videre. Var Trump POTUS fortsatt ville ikke dette angrepet overhode ha skjedd, samme med krigen i Ukraina.

    Biden sendte også $6 Milliarder til Iran for ikke lenge siden, så er ikke overraskende at Iran driver og skal kuke. De har vært aggressive og fiendlige lenge.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...