Gå til innhold

Audun0505

Medlemmer
  • Innlegg

    1 518
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Audun0505's innlegg in Tjene 20-25k til segway ble markert som svaret   
    Ja, moped er mer praktisk, men jævlig kjedelig i forhold. Jeg bruker onewheelern som sagt bare til korte turer, og det er rimelig mange ganger kulere enn å kjøre moped. I tillegg kan jeg snakke med kamerater som går ved siden av meg (ta følge) mens du på en moped kjører til butikken alene mens vennen din må gå...
     
    Airwheel Freego (noe liknende som det jeg har) selges på finn til under 10 lapper, og når de blir mer vanlige/lovlige vil det nok bli veldig mange å velge i og prisene burde gå ned noe.
     
    Og ja, det er utrolig kult å kjøre ethjuls segway. Det tar litt tid å mestre og det er ikke veldig lett, men jeg har slutta å gå til butikken. En annen faktor er at jeg får veldig mye blikk og kommentarer når jeg er ute å "kjører", som jo er hyggelig.
     
    Hvis TS er ung (la oss si 13 år) så kan han ikke ta mopedlappen før om tre år, som er kjedelig lang tid å vente på "automatisert" kjøretøy. Dessuten vil han alltids kunne ta mopedlappen senere
  2. Audun0505's innlegg in [Løst] pokemon angrep bra eller dårlig? ble markert som svaret   
    Bite er et bra dark type angrep. Jeg ville byttet det ut med enten leer eller rage, men jeg liker ikke nondamaging moves med mindre de er VELDIG behjelpelige - noe leer ikke er.
     
    Om du har flere spørsmål, så har jeg brukt bulbapedia mye, wikipedia om Pokemon
×
×
  • Opprett ny...